facebook_pixelGös Eriks Väg 99B Dalarnas län, Borlänge - hitta.se

Gös Eriks Väg 99B

784 56 Borlänge, Borlänge Dalarnas län

Adress i Skräddarbacken i Borlänge i Dalarnas län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Gös Eriks Väg 99B.

Hitta hit

Ett flerfamiljshus

Fastigheten på Gös Eriks Väg 99B är ett flerfamiljshus.

Bolån i Borlänge - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Borlänge. Genomsnittlig ränta föregående månad (okt 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,32%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,33% (okt 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,32% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 330 550 kronor och den första avbetalningen är 2 767 kronor.
Bolån i Borlänge

Boendemiljön i Skräddarbacken

Människorna i Skräddarbacken

Människorna i Skräddarbacken

Unga till medelålders barnfamiljer med låga inkomster i hyresrätter i förort utanför de större städerna

I Skräddarbacken bor 50% kvinnor och 50% män. Medelåldern i området är 40 år, vilket är lägre än medelåldern i Borlänges kommun (48 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 50-64, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (20%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är ishockey, föreningsverksamhet, heminredning, besöka sportevenemang, styrketräning, se sport på tv/läsa om sport, bantningstips, trav och galopp, krukväxter och spela dataspel/tv-spel.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Personer med lägre utbildning i privat sektor

Av de som bor i området räknas 18% som högutbildade. 45% har gymnasieutbildning och 21% har endast grundskoleutbildning. 24% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 68%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 19 589 kr, vilket är 28% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 560 744 kronor i lån.

-28%

Här i Borlänge betalar man högre skatt

För de som är folkbokförda på Gös Eriks Väg 99B gäller skattetabell 34. Det innebär att inkomstskatten här är 1,1 procentenheter högre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 19 800 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

22,42% (0,77)

11,63% (0,35)

0,242% (0,00)

Summa

34,292% (1,12)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 30,1% av rösterna.

Bilägande

Man kör gärna Toyota och Peugeot i området.

Toyota
Peugeot

Bostadsmarknaden i Skräddarbacken

i Skräddarbacken pågår och planeras det för 148 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 6 objekt till salu i Skräddarbacken

Just nu finns det 1 hyreslägenheter att byta till i närheten av Gös Eriks Väg. Snitthyran är 4 000 kr/mån.

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns två förskolor i närheten

253 meter från adressen ligger Målargårdens Förskola.

Matbutiker och restauranger

Bara 13 minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, Bazar Snabbgross på Projektgatan 1.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca tre minuters gångväg (374 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg (17 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Skräddarbacken

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Mord/dråp, försök

Rapporterat lördagen den 28 november kl 12:33

Mordförsök Borlänge

Under morgonen anträffades en svårt skadad man i 25 årsåldern utomhus i närheten av polishuset i Borlänge. Omständigheterna kring mannens skador är sådana att en förundersöknimng om försök till mord har inletts. I skrivande stund pågår fortfarande en mängd initiala åtgärder i utredningen. Det svårt skadade mannen är sedan tidigare okänd för polisen. Utredningen vill få in eventulla vittnesiakttagelser av omständigheter som kan ha samband med brottet och det gäller i första hand iakttagelser från 23:00 tiden under fredagskvällen före och fram till morgonen. Den som tror sig ha någon form av information att lämna ombedes ringa 010-5671519. (Uppdatering kl 13:17) Rättelse till ovan text med att den svårt skadade anträffade mannen för närvarande är okänd för polisen.  Vad gäller polisens vädjan om att komma i kontakt med personer som kan lämna iakttagelser angående händelsen så gäller detta nu tiden från midnatt och fram till morgonen på samma telefonnummer som tidigare. Polisens vädjan har nu också utökats till personer som befunnit sig i Borlänge centrum under samma tid och inte bara i nära anslutning till polishuset. 

Trafikolycka, singel

Rapporterat onsdagen den 18 november kl 02:33

En bil har kört in i en stolpe

På RV50 vid Skomakargatan har en bilförare kört in i en stolpe. En anmälan om vårdslöshet i trafik har upprättats. Inga personskador.

Stöld/inbrott

Rapporterat måndagen den 16 november kl 11:47

Lägenhetsinbrott i Tjärna Ängar i Borlänge.

Enligt anmälaren ska det vara tre gärningsmän som genomfört inbrottet. En kille som bedöms vara under 18 år och två män i 20-årsåldern. Polisen åkte snabbt till platsen och kontrollerade brottsplatsen där man kunde konstatera att ett inbrott har skett. De har även sökt av närområdet. I nuläget finns inga spår av gärningsmännen. En brottsplatsundersökning kommer nu genomföras.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
219%
SverigeSkräddarbacken

Brott jämfört med riket