facebook_pixelMalins Väg 2 Dalarnas län, Borlänge - hitta.se
Hitta.se

Malins Väg 2

784 56 Borlänge, Borlänge Dalarnas län

Adress i Skräddarbacken i Borlänge i Dalarnas län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Malins Väg 2.

Hitta hit

Ett flerfamiljshus byggt 1991

Fastigheten på Malins Väg 2 är ett flerfamiljshus byggt 1991.

Bolån i Borlänge - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Borlänge. Genomsnittlig ränta föregående månad (mar 2021) för ett bolån bundet på 2 år: 1,25%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,26% (mar 2021).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,25% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 313 021 kronor och den första avbetalningen är 2 708 kronor.
Bolån i Borlänge

Tomten är ca 11490 kvadratmeter

Tomten, MALIN 1, är större än andra tomter i området.

Se karta med tomtgränser och hur solen rör sig över fastigheten MALIN 1 vid olika klockslag och årstider.

Boendemiljön i Skräddarbacken

Människorna i Skräddarbacken

Människorna i Skräddarbacken

Äldre medelinkomsttagarfamiljer med äldre barn eller utflugna barn i villaförorter

I Skräddarbacken bor 49% kvinnor och 51% män. Medelåldern i området är 41 år, vilket är lägre än medelåldern i Borlänges kommun (48 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 50-64, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (34%) är högre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är ishockey, föreningsverksamhet, heminredning, besöka sportevenemang, styrketräning, se sport på tv/läsa om sport, bantningstips, trav och galopp, krukväxter och spela dataspel/tv-spel.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Högutbildade med jobb i offentlig sektor

Av de som bor i området räknas 48% som högutbildade. 30% har gymnasieutbildning och 1% har endast grundskoleutbildning. 28% arbetar i offentlig sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 65%.

I området är medelinkomsten högre

Här är medelinkomsten 27 361 kr, vilket är lika mycket som i Sverige. Personerna i området har i snitt 2 022 086 kronor i lån.

+1%

Här i Borlänge betalar man högre skatt

För de som är folkbokförda på Malins Väg 2 gäller skattetabell 34. Det innebär att inkomstskatten här är 1,1 procentenheter högre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 19 800 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

22,42% (0,77)

11,63% (0,35)

0,242% (0,00)

Summa

34,292% (1,12)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 30,1% av rösterna.

Bostadsmarknaden i Skräddarbacken

i Skräddarbacken pågår och planeras det för 117 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 58 objekt till salu i Mats Knuts

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns en förskola i närheten

872 meter från adressen ligger Skräddarens Förskola.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca tre minuters gångväg (365 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg (32 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Skräddarbacken

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Trafikolycka, personskada

Rapporterat torsdagen den 22 april kl 11:56

En kvinna i sjuttiofemårsåldern skadades svårt när hon blev påbackad av en bil vid en vårdcentral i Borlänge.

Av okänd anledning blev kvinnan påbackad  i samband med ett besök på vårdcentralen. Kvinnan ådrog sig svåra skador i ett ben och är förd till sjukhus. Personbilsföraren misstänks för vållande till kroppsskada och en trafikmålsanteckning är också upprättad.

Larm Överfall

Rapporterat torsdagen den 22 april kl 09:46

Två patruller har ryckt ut på ett överfallslarm i en butik/kiosk i centrala Borlänge.

Det var en person som var inne i butiken och stökade och vägrade lämna på personalens uppmaning. Polis på plats och personen hörs i detta nu om händelsen. Läget är lugnt på plats. Uppdatering 10.34 Personen som stökade är omhändertagen och förd till arrest i enlighet med vårdlagen avseende berusade personer, LOB. Han misstänks även för olaga hot i samband med händelsen.

Våld/hot mot tjänsteman

Rapporterat onsdagen den 21 april kl 08:24

En busschaufför blev under onsdagskvällen hotad av en man i Borlänge.

En ung man i övre tonåren ska betett sig hotfullt på en buss i Norra Backa varpå en person kontaktade polisen. Busschauffören valde att stanna kvar vid en busshållplats och den unga mannen kunde avvisas från platsen av en polispatrull. En anmälan om hot mot tjänsteman har upprättats då den unga mannen ska ha hotat busschauffören.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
219%
SverigeSkräddarbacken

Brott jämfört med riket