facebook_pixelSkaffars Väg 10 Dalarnas län, Borlänge - hitta.se
Hitta.se

Skaffars Väg 10

784 56 Borlänge, Borlänge Dalarnas län

Adress i Skräddarbacken i Borlänge i Dalarnas län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Skaffars Väg 10.

Hitta hit

En villa byggd 1979

På adressen finns en villa byggd 1979. Huset är 136 kvadratmeter (ej inräknat biytor såsom garage, källarutrymmen etc.), vilket är större än de flesta av grannhusen i Skräddarbacken.

Bolån i Borlänge - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Borlänge. Genomsnittlig ränta föregående månad (dec 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,28%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,29% (dec 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,28% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 320 533 kronor och den första avbetalningen är 2 733 kronor.
Bolån i Borlänge

Tomten är ca 948 kvadratmeter

Tomten, BARBRO 8, är ungefär lika stor som andra tomter i området.

Se karta med tomtgränser och hur solen rör sig över fastigheten BARBRO 8 vid olika klockslag och årstider.

Boendemiljön i Skräddarbacken

Människorna i Skräddarbacken

Människorna i Skräddarbacken

Unga till medelålders barnfamiljer med låga inkomster i hyresrätter i förort utanför de större städerna

I Skräddarbacken bor 54% kvinnor och 46% män. Medelåldern i området är 54 år, vilket är högre än medelåldern i Borlänges kommun (48 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 65+, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (23%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är jakt, motorcyklar, meka med bilar, motorsport, sportfiska, snickra/måla och bygga, rida, utförsåkning, föreningsverksamhet och ishockey.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Utbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 22% som högutbildade. 44% har gymnasieutbildning och 16% har endast grundskoleutbildning. 24% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 68%.

I området är medelinkomsten högre

Här är medelinkomsten 33 033 kr, vilket är 22% högre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 1 467 154 kronor i lån.

+22%

Här i Borlänge betalar man högre skatt

För de som är folkbokförda på Skaffars Väg 10 gäller skattetabell 34. Det innebär att inkomstskatten här är 1,1 procentenheter högre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 19 800 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

22,42% (0,77)

11,63% (0,35)

0,242% (0,00)

Summa

34,292% (1,12)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 30,1% av rösterna.

Bostadsmarknaden i Skräddarbacken

i Skräddarbacken pågår och planeras det för 148 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 62 objekt till salu i Skräddarbacken

Just nu finns det 1 hyreslägenheter att byta till i närheten av Skaffars Väg. Snitthyran är 4 000 kr/mån.

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns två förskolor i närheten

418 meter från adressen ligger Snickargårdens Förskola.

Matbutiker och restauranger

Närmsta livsmedelsbutik är Bazar Snabbgross på Projektgatan 1.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca fyra minuters gångväg (421 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg (20 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Skräddarbacken

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Trafikolycka

Rapporterat torsdagen den 21 januari kl 04:37

En olycka har skett vid Norra Backa

SOS-alarm meddelar att flera fordon är inblandade i en olycka utefter Rv50 i höjd med Norra Backa. En av de inblandade personerna blöder i huvudet men det är oklart hur allvarlit skadad personen är. Polisen är på väg till platsen för att undersöka vad som har hänt. UPPDATERING kl. 17.01 Olyckan har skett i korsningen Rv50/Ritargatan och i nuläget är det stopp i trafiken.

Trafikolycka, singel

Rapporterat onsdagen den 20 januari kl 05:47

En personbil voltade på Nygårdsvägen. 1 person chockad men till synes oskadd

En bil har voltat och hamnat på taket på Nygårdsvägen i Borlänge. Bilföraren oskadad men chockad enligt första uppgifterna. Bilen får bärgas från platsen

Motorfordon, stöld

Rapporterat onsdagen den 20 januari kl 07:41

En skoter har blivit stulen i Jakobsgårdarna

En person ringer till polisen och säger att någon har stulit hans skoter ifrån garaget. Hur personen har kommit in i garaget är oklart. Polisen har sökt efter skotern utan att hitta den. Det är en vit Polaris Indi 550 med lite orange på. Polisen skrivr en anmälan om stöld.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
219%
SverigeSkräddarbacken

Brott jämfört med riket