Dantherm AB - Fridhemsvägen 3, Norrköping | hitta.se

Om Dantherm AB

Dantherm AB är en ledande leverantör av produkter och lösningar för klimatkontroll och ingår i Dantherm Group. Vi har över 60 års erfarenhet inom utveckling och tillverkning av högkvalitativ, robust och energieffektiv utrustning för värme, kyla, avfuktning och ventilation för ett brett applikationsområde av mobil och permanent installerad utrustning.

Dantherm Group använder enorma resurser i syfte att kontinuerligt hålla sig i framkant vad gäller produktutveckling och anpassar konstant sina produkter efter förändring i marknadsbehov och trender samt gällande regelverk och lagar.

De olika varumärkena inom Dantherm Group har en väletablerad och stark position inom den respektive marknaden för mobila, pool, kommersiellt/industriellt samt bostad. De varumärken som ingår i Dantherm Group är Aerial, Calorex, Dantherm och Master.

Dantherm Groups kunder drar nytta av vår omfattande kunskapsbas och den erfarenhet och expertis vi har fått från mer än tre miljoner klimatkontrollprodukter och lösningar som sålts över hela världen sedan 1958.

Dantherm Group har huvudkontor i Skive, Danmark och har dotterbolag i Norge, Sverige, Storbritannien, Tyskland, Schweiz, Italien, Spanien, Polen, Ryssland, Kina och Förenade Arabemiraten samt ett globalt distributionsnät genom partners och distributörer. Dantherm koncernen förvärvades år 2016 av det svenska private equity bolaget Procuritas Capital Investors V LP - en stark ägare med ambitionen att fortsätta bolagets utveckling och tillväxt. Totalt har Dantherm Group ca 600 anställda och omsatte 2018 ca 130 M€.

Välkommen att kontakta oss för mer information om våra lösningar, produkter och tjänster!

Karta och andra adresser

Fridhemsvägen 3, 602 13 Norrköping

Dantherm AB har verksamhet på Fridhemsvägen 3 i Eneby, Norrköping

Användarbilder

Ladda upp bilder (valfritt) (Maxstorlek: 5MB)

Vad tycker du om Dantherm AB?

Skriv ett omdöme

Dantherm AB gick med förlust (2018)

Dantherm AB gick med förlust, -2 198 tkr. Dantherm AB minskade sin omsättning med -31.64% senaste räkenskapsåret.

Verksamhetsbeskrivningen för Dantherm AB:

Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av elektroniska produkter samt tillverkning och försäljning av kylenheter ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Verksamheten ingår i:

Dantherm AB

Organisationsnummer:

556205-9302

Bolagsform:

Aktiebolag

Moderbolag:

Dantherm Group A/S

VD:

Carl Martin Tobias Netz

Bolaget registrerat:

1981-01-01

F-skatt:

Ja

Momsregistrering:

Ja

Branscher

Andra format av 011-19 30 40