Hitta.se
El & Digital Service AB

El & Digital Service AB

i Stockholm

CheckboxVerifierat

Org.nr. 556243-1360

Om El & Digital Service AB

Välkommen till El & Digital Service AB! Företaget etablerades redan 1979. Med över 60 års samlad erfarenhet av branschen anser vi att Du med förtroende kan anlita oss. Vi är självklart auktoriserade av de ledande märkesleverantörerna i Sverige när det gäller både försäljning och service.

I vår butik finner du alla tänkbara reservdelar och tillbehör till dina hushållsmaskiner - gamla som nya! Vår huvudsakliga inriktning är förutom service även försäljning av till exempel espressomaskiner, rakapparater, hårtorkar, hushållsapparater, mikrovågsugnar, dammsugare m.m.

El & Digital Service AB har 4,8 i betyg!

El & Digital Service AB har betygsatts av fyra personer varav tre även lämnat en kommentar.
Innehållet i denna sektion är skapat av användare.

Skriv ett omdöme

4,8 /5

4 betyg. 3 kommentarer

Carl F.

för 3 månader sedan

Väldigt bra service! Jag ville ha en reservdel för en vara som inte verkade finnas i sortimentet. De hörde med tillverkaren men det verkade inte som att den reservdelen fanns. El & Digital Service AB fixade dock fram reservdelen på något och skickade den till mig grattis.

Henry J.

för mer än ett år sedan

Trevliga och kunniga och schyssta! Hade problem med återmontering av en Bosch ugnslucka. Jag tog dit luckan och fick all hjälp som behövdes för att kunna montera tillbaka den. De debiterade litet generat en blygsam undersökningskostnad. Bosch däremot kunde inte ge någon hjälp med mindre än att jag hade måst beställa ett hembesök..... Alltiid kul att ha spa rat så där 1500 kr .Tack!

Sven S.

för mer än ett år sedan

Gedigen kunskap om alla maskiner, fantastisk service, här reparerar man och ger service, inte slänger i första hand, ett praktexempel på stort miljötänk

Karta och andra adresser

Folkungagatan 144, 116 30 Stockholm

El & Digital Service AB har verksamhet på Folkungagatan 144, Stockholm. 

El & Digital Service AB har 3 andra verksamheter i Sverige. Det som ligger närmast Stockholmskontoret är Melitta i Stockholm.

El & Digital Service AB gick med förlust (2021)

El & Digital Service AB gick med förlust, -81 000 kr. El & Digital Service AB ökade sin omsättning med 20,26% senaste räkenskapsåret.

Användarbilder

Ladda upp bilder (valfritt) (Maxstorlek: 20MB)

Verksamhetsbeskrivningen för El & Digital Service Eds AB:

Aktiebolaget skall bedriva service och handel med elektriska småapparater. Handel med värdepapper, äga och förvalta aktier och andelar och andra värdepapper. Handel med och äga fast egendom samt ävensom idka annan därmed förenlig verksamhet.

Verksamheten ingår i:

El & Digital Service Eds AB

Organisationsnummer:

556243-1360

Bolagsform:

Aktiebolag

Bolaget registrerat:

1984-08-19

F-skatt:

Ja

Momsregistrering:

Ja

Svensk Näringsgrensindelning - SNI:

95220 - Reparation av hushållsapparater samt av utrustning för hem och trädgård

Branscher

Andra har även sökt på

Olika telefonformat

Telefonformat för 08-84 51 80