facebook_pixelEllos - Ödegärdsgatan 6, Borås | hitta.se
Hitta.se

Direktbokning/Kundservice/Katalogbest.

Kontor

Ödegärdsgatan 6 Karta

Leveransadress

Ellos AB
501 86 Borås
måndag10:00 - 15:00
tisdag10:00 - 15:00
onsdag10:00 - 15:00
torsdag10:00 - 15:00
fredag10:00 - 15:00
lördag10:00 - 15:00
söndag10:00 - 15:00
Föreslå ändringar

Om Ellos

Ellos är verksam inom postorderhandel och detaljhandel på internet med brett sortiment och hade totalt 461 anställda 2019. Antalet anställda har minskat med 9 personer sedan 2018 då det jobbade 470 personer på företaget. Bolaget är ett aktiebolag som varit aktivt sedan 1972. Ellos omsatte 2 168 005 000 kr senaste räkenskapsåret (2019).

Är det här ditt företag?

När viktig information saknas om ditt företag får ni färre kundkontakter. Kostnadsfritt första 30 dagarna!


Komplett bevakning av företag med UC Håll Koll

Bli direkt meddelad om förändringar görs för ditt förtag och stoppa bedragarna i tid vid en pågående bolagskapningLäs mer och skaffa ID –Skydd för företag!

Förbättra ditt företags kassaflöde

Ellos har 2.2 i betyg!

Ellos har betygsatts av sex personer varav fem även lämnat en kommentar.
Innehållet i denna sektion är skapat av användare.

Skriv ett omdöme

2.2 /5

6 betyg. 5 kommentarer

Per-Ove Lagerin peolagerin@gmail.com

för en månad sedan

Dåligt, hade väntat i 35 minuter på kundtjänst utan att komma fram, då la jag på. I dessa tider när e-handel ökar kraftigt och inne i julmånaden måste ni öka bemanningen så folk inte behöver vänta hur länge som helst. Sen borde man få veta vilken plats i kön man har, så är det hos andra företag. Hade jag i detta fall fått höra att min köplats var t ex 35, då hade jag lagt på direkt och sluppit vänta. Svara gärna till min e-postadress.

Anonym

för 3 månader sedan

En av de mest oseriösa företagen på marknaden. Jag valde kortbetalning, men när jag fick orderbekräftelsen stod det istället delbetalning. Jag kontaktade då Ellos direkt och bad dem makulera beställningen, vilket de inte gjorde. Fick som svar att eftersom jag hade mitt personnummer registrerat på mitt konto så blir det automatiskt delbetalning, oavsett vad jag väljer i kassan. Det har jag ju inte godkänt! De sa att om jag vill handla med kort måste jag skapa ett nytt Ellos konto utan personnummer hos dem. Eftersom min order skickades ändå och jag inte ville ha några extra kostnader betalade jag direkt. Efter att ha returnerat varan är det nu helt omöjligt att få tillbaka pengarna. De envisas med att pengarna ska stå tillgodo hos dem och att jag måste vända mig till en tredje, utomstående part för att diskutera detta. Jag har bett dem flera gånger men de vägrar. Kan inte förstå att ett sånt stort företag kan agera så extremt oseriöst, måste väl vara olaglig hantering?

Inga

för mer än ett år sedan

Bästa service man kan få.

anna böhmer

för mer än ett år sedan

De ljuger rakt upp och ner på hemsidan när de lovar 40% rabatt på dyraste varan ifall man går med på att ta emot reklam från dem. Man får inte alls rabatten om man bara handlar rea-varor och denna information står INGENSTANS att läsa. Enligt kundtjänst är det många som har ringt och klagat på detta men man har så klart inte gjort något åt detta från företagets sida. Väldigt utstuderat sätt att luras på tycker jag och som enskild konsument har man inget att sätta emot - det vet de! Synd att de har behövt sjunka så lågt - DET ÄR INTE VÄRDIGT ett stort företag som detta.

inge karlsson

för mer än ett år sedan

skickar räkningar till inkasso, fast man sagt upp kontot. sa upp i augusti 2018.

Ska en medarbetare börja eller sluta?

Beställ innan kl 15 & vi levererar redan nästa dag! Skräddarsy just din tårta med valfri text & bild.Skapa tårta

Din Tårta

Karta och andra adresser

Ödegärdsgatan 6, 504 64 Borås

Ellos har verksamhet på Ödegärdsgatan 6, Borås. 

Ellos har 8 andra verksamheter i Sverige. Det som ligger närmast Boråskontoret är Josefssons Postorder AB i Borås.

Ellos gick med vinst (2019)

Ellos gick med vinst, 60 929 000 kr. Ellos ökade sin omsättning med 9,75% senaste räkenskapsåret. Bolaget har 461 anställda, snittlönen har minskat 0%.

Användarbilder

Ladda upp bilder (valfritt) (Maxstorlek: 5MB)

Verksamhetsbeskrivningen för Ellos AB:

Bolaget ska bedriva handel, huvudsakligen postorderhandel, företrädesvis med textil- och konfektionsvaror, sport- och fritidsartiklar, trädgårdsartiklar och växter, presentartiklar, tekniska artiklar, verktyg samt kapitalvaror såsom hushålls- och heminredningsartiklar, ur-, foto-, musik-, radio- och TV-artiklar. Vidare ska bolaget bedriva kreditverksamhet, (dock ej sådan verksamhet som avses i lagen (2004:297) om bank- och finansieringsrörelse), köpa, sälja och förvalta fast egendom, aktier, andelar och värdepapper, samt bedriva annan med ovan nämnda verksamheter förenlig verksamhet.

Verksamheten ingår i:

Ellos AB

Organisationsnummer:

556044-0264

Bolagsform:

Aktiebolag

Moderbolag:

Ellos Group AB

VD:

Hans Bertil Ohlsson

Bolaget registrerat:

1972-01-01

F-skatt:

Ja

Momsregistrering:

Ja

Svensk Näringsgrensindelning - SNI:

47911 - Postorderhandel och detaljhandel på Internet med brett sortiment

Branscher

Olika telefonformat

Telefonformat för 033-330 00

Telefonformat för 033-16 00 00