Bolaget skall bedriva import, tillverkning, service och försäljning av köks- och restaurangmaskiner, konsultverksamhet inom köks- och restaurangverksamhet samt i övrigt bedriva därmed förenlig verksamhet.
2022-12* | 2021-12* | 2020-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 300 | ||
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 185 | -4 | -18 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 185 | -4 | -18 |
Årets resultat (tkr) | 150 | -4 | -18 |
Summa tillgångar (tkr) | 626 | 761 | 1 167 |
Antal anställda |
2022-12* | 2021-12* | 2020-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 300 | ||
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 185 | -4 | -18 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 185 | -4 | -18 |
Årets resultat (tkr) | 150 | -4 | -18 |
TILLGÅNGAR | 2022-12* | 2021-12* | 2020-12* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | |||
Omsättningstillgångar (tkr) | 626 | 761 | 1 167 |
Tillgångar (tkr) | 626 | 761 | 1 167 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2022-12* | 2021-12* | 2020-12* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 323 | 173 | 177 |
Obeskattade reserver (tkr) | |||
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | |||
Kortfristiga skulder (tkr) | 303 | 588 | 990 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 626 | 761 | 1 167 |
2022-12* | 2021-12* | 2020-12* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) |
2022-12* | 2021-12* | 2020-12* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | |||
Omsättning per anställd (tkr) | |||
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | 61.7% | 0.0% | 0.0% |
Soliditet | 51.6% | 22.7% | 15.2% |
Kassalikviditet | 206.6% | 129.4% | 117.9% |
Restaurangmaskiner Scandinavia AB ingår i en koncern med 6 bolag. Koncernmoderbolag är Asklund & Co AB. Koncernstrukturen baseras på uppgifter från 2021-12.
Bolaget skall bedriva import, tillverkning, service och försäljning av köks- och restaurangmaskiner, konsultverksamhet inom köks- och restaurangverksamhet samt i övrigt bedriva därmed förenlig verksamhet.