Fastighetsförvaltning, uthyrning av lokaler, försäljning av livsmedel, servering, catering, konsultverksamhet inom restaurangbranschen, handel med presentkartonger med ost och andra livsmedel jämte annan därmed förenlig verksamhet.
2022-12* | 2021-12* | 2020-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 59 190 | 54 232 | 51 171 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 5 303 | 6 217 | 4 303 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 5 837 | 6 218 | 4 304 |
Årets resultat (tkr) | 3 761 | 3 620 | 2 790 |
Summa tillgångar (tkr) | 39 221 | 33 774 | 28 636 |
Antal anställda | 20 | 18 | 17 |
2022-12* | 2021-12* | 2020-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 59 190 | 54 232 | 51 171 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 5 303 | 6 217 | 4 303 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 5 837 | 6 218 | 4 304 |
Årets resultat (tkr) | 3 761 | 3 620 | 2 790 |
TILLGÅNGAR | 2022-12* | 2021-12* | 2020-12* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 5 333 | 5 528 | 4 348 |
Omsättningstillgångar (tkr) | 33 888 | 28 246 | 24 288 |
Tillgångar (tkr) | 39 221 | 33 774 | 28 636 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2022-12* | 2021-12* | 2020-12* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 18 379 | 14 618 | 10 997 |
Obeskattade reserver (tkr) | 5 160 | 3 909 | 2 266 |
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | |||
Kortfristiga skulder (tkr) | 15 682 | 15 247 | 15 372 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 39 221 | 33 774 | 28 636 |
2022-12* | 2021-12* | 2020-12* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) |
2022-12* | 2021-12* | 2020-12* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | 20 | 18 | 17 |
Omsättning per anställd (tkr) | 2 960 | 3 013 | 3 010 |
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | 9.0% | 11.5% | 8.4% |
Soliditet | 56.3% | 51.6% | 44.1% |
Kassalikviditet | 181.9% | 156.2% | 126.8% |
Fastighetsförvaltning, uthyrning av lokaler, försäljning av livsmedel, servering, catering, konsultverksamhet inom restaurangbranschen, handel med presentkartonger med ost och andra livsmedel jämte annan därmed förenlig verksamhet.