Bolaget skall bedriva restaurangverksamhet, konsultverksamhet inom restaurang- och turistnäringen och därmed förenlig verksamhet.
2019-12* | 2018-12* | 2017-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 20 794 | 17 396 | 14 325 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 539 | 295 | 372 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 495 | 261 | 336 |
Årets resultat (tkr) | 286 | 181 | 249 |
Summa tillgångar (tkr) | 4 412 | 4 189 | 3 319 |
Antal anställda | 24 | 23 | 17 |
2019-12* | 2018-12* | 2017-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 20 794 | 17 396 | 14 325 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 539 | 295 | 372 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 495 | 261 | 336 |
Årets resultat (tkr) | 286 | 181 | 249 |
TILLGÅNGAR | 2019-12* | 2018-12* | 2017-12* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 620 | 791 | 967 |
Omsättningstillgångar (tkr) | 3 791 | 3 398 | 2 352 |
Tillgångar (tkr) | 4 412 | 4 189 | 3 319 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2019-12* | 2018-12* | 2017-12* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 535 | 399 | 418 |
Obeskattade reserver (tkr) | 523 | 399 | 412 |
Avsättningar (tkr) | 0 | 0 | 0 |
Långfristiga skulder (tkr) | 480 | 589 | 484 |
Kortfristiga skulder (tkr) | 2 874 | 2 802 | 2 004 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 4 412 | 4 189 | 3 319 |
2019-12* | 2018-12* | 2017-12* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | 0 | 0 | 0 |
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | 0 | 0 | 0 |
Löner till övriga anställda (tkr) | 0 | 0 | 0 |
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | 0 | 0 | 0 |
Sociala kostnader (tkr) | 0 | 0 | 0 |
Utdelning till aktieägare (tkr) | 0 | 150 | 200 |
2019-12* | 2018-12* | 2017-12* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | 24 | 23 | 17 |
Omsättning per anställd (tkr) | 866 | 756 | 843 |
Personalkostnader per anställd (tkr) | 0 | 0 | 0 |
Vinstmarginal | 2.6% | 1.7% | 2.6% |
Soliditet | 20.7% | 16.4% | 21.5% |
Kassalikviditet | 118.5% | 109.9% | 104.6% |
Mitt Gastronomi AB ingår i en koncern med 3 bolag. Koncernmoderbolag är Såni AB. Koncernstrukturen baseras på uppgifter från 2019-12.
Bolaget skall bedriva restaurangverksamhet, konsultverksamhet inom restaurang- och turistnäringen och därmed förenlig verksamhet.