Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva tillverkning, inköp och försäljning av livsmedel och därmed förenlig verksamhet.
2023-04* | 2022-04* | 2021-04* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 128 745 | 109 443 | 104 574 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 4 840 | 4 725 | 5 027 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 4 875 | 4 715 | 5 027 |
Årets resultat (tkr) | 3 868 | 2 155 | 3 953 |
Summa tillgångar (tkr) | 16 093 | 16 023 | 10 607 |
Antal anställda |
2023-04* | 2022-04* | 2021-04* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 128 745 | 109 443 | 104 574 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 4 840 | 4 725 | 5 027 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 4 875 | 4 715 | 5 027 |
Årets resultat (tkr) | 3 868 | 2 155 | 3 953 |
TILLGÅNGAR | 2023-04* | 2022-04* | 2021-04* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | |||
Omsättningstillgångar (tkr) | 16 093 | 16 023 | 10 607 |
Tillgångar (tkr) | 16 093 | 16 023 | 10 607 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2023-04* | 2022-04* | 2021-04* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 12 894 | 9 026 | 6 871 |
Obeskattade reserver (tkr) | |||
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | |||
Kortfristiga skulder (tkr) | 3 199 | 6 997 | 3 736 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 16 093 | 16 023 | 10 607 |
2023-04* | 2022-04* | 2021-04* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) |
2023-04* | 2022-04* | 2021-04* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | |||
Omsättning per anställd (tkr) | |||
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | 3.8% | 4.3% | 4.8% |
Soliditet | 80.1% | 56.3% | 64.8% |
Kassalikviditet | 503.1% | 229.0% | 283.9% |
Räkor & Lax i Göteborg AB ingår i en koncern med 123 bolag. Moderbolag är Sisjö Intressenter AB och koncernmoderbolag är Profuragruppen AB. Koncernstrukturen baseras på uppgifter från 2023-04.
Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva tillverkning, inköp och försäljning av livsmedel och därmed förenlig verksamhet.