Bolaget skall bedriva restaurang- verksamhet, äga och förvalta fast och lös egendom jämte därmed förenlig verksamhet.
2019-12* | 2018-12* | 2017-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 4 883 | 5 427 | 5 586 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 298 | 186 | 715 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 297 | 185 | 714 |
Årets resultat (tkr) | 482 | 212 | 561 |
Summa tillgångar (tkr) | 2 508 | 2 617 | 2 707 |
Antal anställda | 7 | 8 | 7 |
2019-12* | 2018-12* | 2017-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 4 883 | 5 427 | 5 586 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 298 | 186 | 715 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 297 | 185 | 714 |
Årets resultat (tkr) | 482 | 212 | 561 |
TILLGÅNGAR | 2019-12* | 2018-12* | 2017-12* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 125 | 186 | 65 |
Omsättningstillgångar (tkr) | 2 383 | 2 431 | 2 643 |
Tillgångar (tkr) | 2 508 | 2 617 | 2 707 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2019-12* | 2018-12* | 2017-12* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 1 079 | 598 | 886 |
Obeskattade reserver (tkr) | 278 | 597 | 685 |
Avsättningar (tkr) | 0 | 0 | 0 |
Långfristiga skulder (tkr) | 0 | 0 | 0 |
Kortfristiga skulder (tkr) | 1 150 | 1 423 | 1 137 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 2 508 | 2 617 | 2 707 |
2019-12* | 2018-12* | 2017-12* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | 0 | 0 | 0 |
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | 0 | 0 | 0 |
Löner till övriga anställda (tkr) | 0 | 0 | 0 |
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | 0 | 0 | 0 |
Sociala kostnader (tkr) | 0 | 0 | 0 |
Utdelning till aktieägare (tkr) | 0 | 0 | 500 |
2019-12* | 2018-12* | 2017-12* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | 7 | 8 | 7 |
Omsättning per anställd (tkr) | 698 | 678 | 798 |
Personalkostnader per anställd (tkr) | 0 | 0 | 0 |
Vinstmarginal | 6.1% | 3.4% | 12.8% |
Soliditet | 51.0% | 39.3% | 51.0% |
Kassalikviditet | 203.1% | 167.7% | 229.4% |
Sinfood.G Restaurang AB ingår i en koncern med 2 bolag. Koncernmoderbolag är Guo Förvaltning AB. Koncernstrukturen baseras på uppgifter från 2019-12.
Bolaget skall bedriva restaurang- verksamhet, äga och förvalta fast och lös egendom jämte därmed förenlig verksamhet.