Bolaget skall bedriva restaurang, catering, bageri, dryckesprovning, matlagningskurser, event och företagsarrangemang. Samt konsultverksamhet inom restaurangbranschen och därmed förenlig verksamhet.
2022-10* | 2021-08* | 2020-08* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 76 177 | 39 199 | 41 681 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 25 160 | 773 | 1 852 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 25 163 | 766 | 1 851 |
Årets resultat (tkr) | 19 869 | 2 128 | 1 167 |
Summa tillgångar (tkr) | 38 323 | 12 502 | 9 227 |
Antal anställda | 41 | 35 | 36 |
2022-10* | 2021-08* | 2020-08* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 76 177 | 39 199 | 41 681 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 25 160 | 773 | 1 852 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 25 163 | 766 | 1 851 |
Årets resultat (tkr) | 19 869 | 2 128 | 1 167 |
TILLGÅNGAR | 2022-10* | 2021-08* | 2020-08* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 19 791 | 4 079 | 1 223 |
Omsättningstillgångar (tkr) | 18 532 | 8 423 | 8 004 |
Tillgångar (tkr) | 38 323 | 12 502 | 9 227 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2022-10* | 2021-08* | 2020-08* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 24 113 | 4 243 | 2 115 |
Obeskattade reserver (tkr) | 1 999 | ||
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | 626 | 880 | 83 |
Kortfristiga skulder (tkr) | 13 585 | 7 379 | 5 030 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 38 323 | 12 502 | 9 227 |
2022-10* | 2021-08* | 2020-08* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) | 24 062 |
2022-10* | 2021-08* | 2020-08* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | 41 | 35 | 36 |
Omsättning per anställd (tkr) | 1 858 | 1 120 | 1 158 |
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | 33.0% | 2.0% | 4.4% |
Soliditet | 62.9% | 33.9% | 38.5% |
Kassalikviditet | 126.8% | 88.4% | 124.6% |
Spis i Kiruna AB är koncernmoderbolag i en koncern bestående av 3 bolag. Koncernstrukturen baseras på uppgifter från 2021-08.
Bolaget skall bedriva restaurang, catering, bageri, dryckesprovning, matlagningskurser, event och företagsarrangemang. Samt konsultverksamhet inom restaurangbranschen och därmed förenlig verksamhet.