Fackförbundet st Fosievägen 13, Malmö - hitta.se

Växel

Telefax

Många företag har flyttat till Malmö senaste året.
Ta med posten till nya adressen!

Om Fackförbundet st

ST är det största fackförbundet inom statlig verksamhet med ca 95000 medlemmar som arbetar inom statliga myndigheter och verk, bolag med statligt uppdrag, universitet, högskolor och statligt finansierade stiftelser. ST är Sveriges enda fackförbund som organiserar alla inom statlig verksamhet. Det ger oss en unik kunskap om hur det är att arbeta på samhällets och statens uppdrag. Vi är övertygade om att alla anställda tjänar på att vara medlemmar i samma fackförbund istället för att dela upp sig i olika yrkesförbund.

Fackförbundet sts adress

Fosievägen 13, 214 31 Malmö

Fackförbundet st har kontor på Fosievägen 13 i Heleneholm, MalmöPå denna adress finns även 9 andra företag registrerade.

Fackförbundet st har 6 verksamheter i Sverige. Det som ligger närmast Malmöskontoret är Fackförbundet ST Region Väst i Göteborg.

Parkeringar nära Fackförbundet st på Fosievägen 13

Det finns 3 parkeringsplatser i närheten av Fackförbundet st. Det närmaste ligger 40 meter bort, Fosievägen 13 / Trelleborgsvägen.

40m

Parkering (EASYPARK)

Fosievägen 13 / Trelleborgsvägen

114m

Parkering (EASYPARK)

Fosievägen 13

139m

Parkering (EASYPARK)

Klövern Fosievägen

Parkerkingsplatser presenteras av . Använd appen både för att hitta och hantera din parkering enkelt och smidigt. Ladda ner här

Användarbilder

Ladda upp bilder (valfritt) (Maxstorlek: 5MB)

Vad tycker du om Fackförbundet st?

Lämna omdöme

Branscher

Andra format av 0771-555 444 & 040-23 14 87