Fazer AB - Lindhagensgatan 120, Stockholm | hitta.se
Pouria1982

Pouria1982, 37 år
En singel i Stockholm
Hitta fler singlar

Match.com

Karta och andra adresser

Lindhagensgatan 120, 112 51 Stockholm

Fazer AB har verksamhet på Lindhagensgatan 120 i Hornsbergs Strand, Stockholm

Fazer AB har 11 andra verksamheter i Sverige. Det som ligger närmast Stockholmskontoret är Fazer Services i Stockholm.

Användarbilder

Ladda upp bilder (valfritt) (Maxstorlek: 5MB)


Läs mer på monster.se

Hitta ett nytt jobb i Stockholm idag!

Du vet väl att ett enkelt sätt att höja din lön är att byta jobb? Monster har jobben du letar efter.
Se alla jobb i Stockholm

Innan du söker jobb är det klokt att se över ditt CV. Monsters rekryterare hjälper dig med tre snabba tips. Till video!

Lediga jobb Stockholm

Fazer AB har 1.0 i betyg!

Fazer AB har betygsatts av en person varav en även lämnat en kommentar.

Skriv ett omdöme

1.0 /5

1 betyg. 1 kommentarer

Måste vara ett paradis på arbeta på Fazer är det någon som över huvudtaget gör något på jobbet

för 3 månader sedan

Ansökte om restaurangkortet. Efter en månad av ihärdiga försök och kontakt med kundtjänst så fick jag via personalrestaurangen veta att man har haft problem med korten. Ringde alltså upp kundtjänst igen och efter ytterligare en månad så fick jag äntligen mitt kort, fungerande! Efter tre månader så upptäckte jag att de hade kopplat det till min gamla bank som mitt kort varit knutet till tidigare. Egentligen skulle jag väl kunna hävda att egenmäktigt förfarande och kräva pengarna tillbaka. Jag ringer upp Fazer och säger att de INTE ska spärra kortet förrän jag inkommit med en ny ansökan. Kommer tillbaka efter semestern och upptäcker att de har spärrat kortet i allafall. Ansöker om nytt kort så småningom och har efter en månad ännu ej fått något! Till saken hör att man inte heller kan komma i direktkontakt med dem själva utan det är "kundtjänst" som ska förmedla så att "kundtjänst " ska kontakta en. Hade jag inte sparat 15 min kötid så hade jag dissat det här på en gång. Tack den personalrestaurang som gav mig några luncher som kompensation för Fazers, ja jag vet inte vad man ska kalla det, förlegna rutiner. Känner finnländare som villigt och självmant erkänner att Finland ligger efter och alltid har gjort de övriga nordiska länderna och Fazer som finskt företag är väl ett praktexempel


Om Fazer AB

Hitta information om Fazer AB. Adress: Lindhagensgatan 120, Postnummer: 112 51. Telefon: 08-470 72 ..Missa inte att du kan optimera din sida hos hitta.se! Testa kostnadsfritt i tre månader.

Starta testperiod

Fazer AB gick med förlust (2018)

Fazer AB gick med förlust, -78 590 tkr. Fazer AB minskade sin omsättning med -5.18% senaste räkenskapsåret. Bolaget har 900 anställda, snittlönen har ökat 0%.

Verksamhetsbeskrivningen för Fazer Bageri AB:

Aktiebolagets verksamhet är tillverkning och försäljning av matbröd, samt därmed förenlig verksamhet. Därutöver handhar bolagetlöneräkning, bokföring, reskontra, IT och övriga administrativa stödtjänster samt koncernintern finansiering för koncernbolag. Bolaget kan även idka vädepappershandel för egen räkning och för koncernbolag, bedriva förvaltning och uthyrning av fastigheter samt bedriva konsulttjänster inom ovanstående verksamhet jämte alla annan därmed förenlig verksamhet. Därtill ska bolaget eller dess dotterbolag inneha och exploatera varumärken för livsmedel och dagligvaror samt själva eller genom andra tillverka och'/eller marknadsföra choklad, konfektyr samt andra livsmedel och dagligvaror.

Verksamheten ingår i:

Fazer Bageri AB

Organisationsnummer:

556219-9363

Bolagsform:

Aktiebolag

Moderbolag:

Fazer Leipomot OY

VD:

Petri Sakari Kujala

Bolaget registrerat:

1983-05-07

F-skatt:

Ja

Momsregistrering:

Ja

Svensk Näringsgrensindelning - SNI:

10710 - Tillverkning av mjukt matbröd och färska bakverk

Branscher

Andra format av 08-470 72 00