Bolaget skall bedriva saltvattenfiske och vattenbruk samt förädling och försäljning av blötdjur, alger och andra marina arter samt restaurang och cateringverksamhet. Bolaget skall även bedriva forskning, utveckling, konsultation och försäljning av kosttillskott och hälsosamma livsmedel.
2023-04* | 2022-04* | 2021-04* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 285 | 51 | 113 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 4 | -292 | -271 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 4 | -292 | -271 |
Årets resultat (tkr) | 3 | -2 | 5 |
Summa tillgångar (tkr) | 578 | 553 | 604 |
Antal anställda | 1 | 1 | 1 |
2023-04* | 2022-04* | 2021-04* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 285 | 51 | 113 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 4 | -292 | -271 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 4 | -292 | -271 |
Årets resultat (tkr) | 3 | -2 | 5 |
TILLGÅNGAR | 2023-04* | 2022-04* | 2021-04* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 423 | 445 | 467 |
Omsättningstillgångar (tkr) | 156 | 108 | 138 |
Tillgångar (tkr) | 578 | 553 | 604 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2023-04* | 2022-04* | 2021-04* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 51 | 48 | 49 |
Obeskattade reserver (tkr) | |||
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | 494 | 494 | 534 |
Kortfristiga skulder (tkr) | 33 | 11 | 21 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 578 | 553 | 604 |
2023-04* | 2022-04* | 2021-04* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) |
2023-04* | 2022-04* | 2021-04* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | 1 | 1 | 1 |
Omsättning per anställd (tkr) | 285 | 51 | 113 |
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | 1.4% | -572.5% | -239.8% |
Soliditet | 8.8% | 8.7% | 8.1% |
Kassalikviditet | 375.8% | 863.6% | 600.0% |
Bryggudden Musslor, Ostron Och Alger AB ingår i en koncern med 3 bolag. Koncernmoderbolag är Dahlman Och Dahlman AB. Koncernstrukturen baseras på uppgifter från 2022-04.
Bolaget skall bedriva saltvattenfiske och vattenbruk samt förädling och försäljning av blötdjur, alger och andra marina arter samt restaurang och cateringverksamhet. Bolaget skall även bedriva forskning, utveckling, konsultation och försäljning av kosttillskott och hälsosamma livsmedel.