Bolaget skall driva storhushållskök och producera kalla och varma maträtter för besökande lunchgäster, take away, catering, konferenser och beställningsverksamhet.
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 2 688 | ||
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -386 | -258 | 1 657 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | -386 | -258 | 1 656 |
Årets resultat (tkr) | 3 | 983 | |
Summa tillgångar (tkr) | 154 | 1 098 | 2 161 |
Antal anställda | 1 | 1 | 1 |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 2 688 | ||
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -386 | -258 | 1 657 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | -386 | -258 | 1 656 |
Årets resultat (tkr) | 3 | 983 |
TILLGÅNGAR | 2023-12* | 2022-12* | 2021-12* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | |||
Omsättningstillgångar (tkr) | 154 | 1 098 | 2 161 |
Tillgångar (tkr) | 154 | 1 098 | 2 161 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2023-12* | 2022-12* | 2021-12* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 130 | 680 | 1 178 |
Obeskattade reserver (tkr) | 390 | 657 | |
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | |||
Kortfristiga skulder (tkr) | 23 | 28 | 326 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 154 | 1 098 | 2 161 |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) | 550 | 500 |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | 1 | 1 | 1 |
Omsättning per anställd (tkr) | 2 688 | ||
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | 0.0% | 0.0% | 61.6% |
Soliditet | 84.4% | 87.5% | 76.4% |
Kassalikviditet | 669.6% | 3921.4% | 662.9% |
Bolaget skall driva storhushållskök och producera kalla och varma maträtter för besökande lunchgäster, take away, catering, konferenser och beställningsverksamhet.