Bolaget ska bedriva restaurangverksamhet, import av livsmedel och restauranginredning, uthyrning av personal samt vara franchisegivare av ett restaurangkoncept samt därmed förenlig verksamhet.
2023-08* | 2022-08* | 2021-08* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 14 | 15 | |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -128 | -29 | 14 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | -129 | -33 | 4 |
Årets resultat (tkr) | -129 | -33 | 4 |
Summa tillgångar (tkr) | 126 | 305 | 327 |
Antal anställda |
2023-08* | 2022-08* | 2021-08* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 14 | 15 | |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -128 | -29 | 14 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | -129 | -33 | 4 |
Årets resultat (tkr) | -129 | -33 | 4 |
TILLGÅNGAR | 2023-08* | 2022-08* | 2021-08* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | |||
Omsättningstillgångar (tkr) | 126 | 305 | 327 |
Tillgångar (tkr) | 126 | 305 | 327 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2023-08* | 2022-08* | 2021-08* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | -370 | -241 | -208 |
Obeskattade reserver (tkr) | |||
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | 381 | 378 | 383 |
Kortfristiga skulder (tkr) | 115 | 168 | 151 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 126 | 305 | 327 |
2023-08* | 2022-08* | 2021-08* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) |
2023-08* | 2022-08* | 2021-08* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | |||
Omsättning per anställd (tkr) | |||
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | -914.3% | 0.0% | 93.3% |
Soliditet | -293.6% | -79.0% | -63.6% |
Kassalikviditet | 109.6% | 107.1% | 133.8% |
Truly Indian Restaurants International AB ingår i en koncern med 2 bolag. Koncernmoderbolag är Athahsampada AB. Koncernstrukturen baseras på uppgifter från 2021-08.
Bolaget ska bedriva restaurangverksamhet, import av livsmedel och restauranginredning, uthyrning av personal samt vara franchisegivare av ett restaurangkoncept samt därmed förenlig verksamhet.