Fängsjövägen 3

810 20, Österfärnebo

Fängsjövägen 3

810 20, Österfärnebo

En villa

På adressen finns en villa. Huset är 75 kvadratmeter (ej inräknat biytor såsom garage, källarutrymmen etc.), vilket är mindre än de flesta av grannhusen i Österfärnebo.

Ändra bostadsuppgifter

Tre nyinflyttade i grannskapet

Senaste året flyttade tre personer in.

Håll koll på vilka som flyttar in i din trappuppgång eller villaområde med Grannkollen

Värderingen är 8 000 kr/m²

Villan på Fängsjövägen 3 värderas till ca 600 000 kr (8 000 kr/m²). Värderingen har dock låg precision.

Förbättra värderingen

Tomten är ca 3571 kvadratmeter

Tomten, FÄRNEBO-BRO 1:5, är ungefär lika stor som andra tomter i området.

Det finns inga bygglovsansökningar registrerade på bostaden.

Få översiktskarta, tomtkarta, taxeringsuppgifter, detaljplans- och lagfartsinfo mm. Köp Tomt/Fastighetsrapport!

Boendemiljön i kvarteret

I området kring Fängsjövägen 3 bor många i villor och lantbruk som för det mesta är byggda på 30-talet och 50-talet.

Wikipediafoton från närområdet

Wikipedia

Människorna i kvarteret

Singel och flergenerationshushåll med låga inkomster i villa utanför småorter

Vanliga intressen är jakt, meka med bilar, motorcyklar, rida, motorsport, astrologi, sportfiska, alternativ hälsovård, antikviteter och snickra/måla och bygga.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Nyfiken på kvarteret? Ladda ner Kvartersrapporten!

-30%

Här är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 18 873 kr, vilket är 30% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 583 918 kronor i lån.

Se exakt vad dina grannar och kollegor tjänar – beställ taxeringskalendern!

Skatteläget i Sandviken

För de som är folkbokförda på Fängsjövägen 3 gäller skattetabell 33. Det innebär att inkomstskatten här är i nivå med genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 100 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

21.61%

 (-0.04)

11.51%

 (+0.23)

0.242%

 (0.00)

Summa

33.362%

 (+0.19)

Låg medelålder i området

Medelåldern i området är 39 år, vilket är lägre än medelåldern i Sandviken kommun (50 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 20-34, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (46%) är högre än i resten av kommunen.

+262%

Här röstar man borgerligt

I valdistriktet röstar man borgerligt. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 29,5% av rösterna. Centerpartiet är det parti som sticker ut med 262% fler röster än riksgenomsnittet.

Barnen i Österfärnebo

14% av de som bor här är barn under 19 år, vilket är lägre än genomsnittet (21%) för kommunen.

Barn i förskoleålder

Barn i grundskoleålder

Barn i gymnasieålder

Bilägande

Man kör gärna Ford och Opel i området.

Skolor, grönområden, etc

Matbutiker och restauranger

Bara 13 minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, ICA Nära Färnebo Livs på Färnebovägen 903.

Natur och fritid

Bostaden ligger ca två minuters gångväg (259 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg (14 meter) från adressen.

Företagande

Företagen i området är verksamma inom branscherna Maskinindustrier och Organisationskonsulter.

Maskinindustrier

Organisationskonsulter

Händelser och brott i närheten av Österfärnebo

Arbetsplatsolycka - Avesta

Rapporterat torsdagen den 14 juni kl 10:47

En olycka har skett vid ett bygge i Horndal.

SOS-Alarm meddelar att en byggnadsarbetare har skadat handen i samband med ett arbete på en byggarbetsplats. En polispatrull kommer att kontrollera vad som har hänt. UPPDATERING kl.12.05 En man i 25-årsåldern har skadat handen och kommer föras till sjukhus. Det är i nuläget oklart hur allvarligt skadad handen är. En anmälan gällande arbetsplatsolycka kommer att upprättas.

Sammanfattning vecka - Heby

Rapporterat onsdagen den 13 juni kl 10:36

Polisrutan v. 24

                                  POLISRUTAN Heby kommun I förra Rutan skrev jag att vi inte kommer att ha några fasta öppettider på poliskontoret i Heby under sommaren. Eftersom det fortfarande är många som besöker kontoret gör vi en ändring och försöker hitta några datum när vi kan ha öppet. Vi kommer att annonsera dessa datum på Polisens hemsida. Det kommer också bli vissa luckor i skrivandet av Polisrutan eftersom vi måste prioritera våra arbetsuppgifter under semestertider. Redovisning av några brott som anmälts 28/5-13/6: Heby: En lastbilschaufför har rapporterats för flera trafikbrott på Storgatan. En ungdom är misstänkt för ringa narkotikabrott. Försök till inbrott på skolan. En person är rapporterad för olovlig körning av en A-traktor som gick för fort. En kvinna är misstänkt för smitning från trafikolycksplats på Skolgatan. Tärnsjö: En brand på Norra Storgatan är rubricerad som mordbrand. Det har också varit ytterligare mindre bränder på orten. En tragisk trafikolycka har inträffat vid Skärsjö. En person avled i samband med olyckan. Östervåla: Tre rattfyllerister har ertappats i samband med trafikkontroller. Vid en fordonskontroll av en motorcykel framkom att föraren saknade körkort dessutom var motorcykeln anmäld stulen. Harbo: Inbrott i fritidshus på Järbebovägen. Ett våldsbrott inom familjen har anmälts. Vittinge: En drogpåverkad bilförare har ertappats Morgongåva: En person är misstänkt för vårdslöshet i trafik i samband med en trafikolycka. Flera arbetsfordon har utsatts för skadegörelse på Björkvägen. Trevlig Midsommar önskas alla Rutanläsare! Om du vill komma i kontakt med mig går det bra att skicka mejl på adressen olle.rehn@polisen.se

Brand - Sala

Rapporterat torsdagen den 7 juni kl 07:08

Ny markbrand i Sala kommun

Vid lunchtid upptäcks en brand i terrängen i Nässelbo strax intill länsväg 826 ca 6,5 kilometer väster om Möklinta. Området som brinner är mindre än 100 x 50 meter och en helikopter är snabbt på plats och släcker. Vid 12:30 är branden under kontroll. Det kan inte uteslutas att branden är anlagd och polisen är mycket intresserad av iakttagelser bland annat gällande personer och fordon som rört sig i området. Platsen är avspärrad för teknisk undersökning.

39%
Sverige Österfärnebo

Brott jämfört med riket

Läs mer på Brottsplatskartan.se