facebook_pixelHerrgårdsvägen 9 Gävleborgs län, Bergvik - hitta.se
Hitta.se

Herrgårdsvägen 9

826 67 Bergvik, Söderhamn Gävleborgs län

Adress i Bergvik i Bergvik i Gävleborgs län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Herrgårdsvägen 9.

Hitta hit

En villa byggd 1974

På adressen finns en villa byggd 1974. Huset är 108 kvadratmeter (ej inräknat biytor såsom garage, källarutrymmen etc.), vilket är mindre än de flesta av grannhusen i Bergvik.

Värderingen är 8 796 kr/m²

Villan på Herrgårdsvägen 9 värderas till ca 950 000 kr (8 796 kr/m²).

Förbättra värderingen

Evaluation

Värdeindikation

950 000 kr

Bolån i Bergvik - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Bergvik. Genomsnittlig ränta föregående månad (apr 2021) för ett bolån bundet på 2 år: 1,26%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,27% (apr 2021).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,26% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 315 525 kronor och den första avbetalningen är 2 717 kronor.
Bolån i Bergvik

Tomten är ca 820 kvadratmeter

Tomten, VANNSÄTTER 8:50, är ungefär lika stor som andra tomter i området.

Se karta med tomtgränser och hur solen rör sig över fastigheten VANNSÄTTER 8:50 vid olika klockslag och årstider.

Boendemiljön i Bergvik

Människorna i Bergvik

Människorna i Bergvik

Pensionärer med medelinkomster i äldreboende

I Bergvik bor 52% kvinnor och 48% män. Medelåldern i området är 50 år, vilket är lägre än medelåldern i Söderhamns kommun (52år) men högre än Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är gifta par utan barn, 50-64, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (76%) är högre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är se sport på tv/läsa om sport, besöka sportevenemang, lösa korsord eller sudoku, skattefrågor, kungligheter, ishockey, sy kläder, trav och galopp, krukväxter och fackliga frågor.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Personer med lägre utbildning i privat sektor

Av de som bor i området räknas 10% som högutbildade. 20% har gymnasieutbildning och 12% har endast grundskoleutbildning. 8% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 46%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 21 689 kr, vilket är 20% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 2 183 786 kronor i lån.

-20%

Skatteläget i Söderhamn

För de som är folkbokförda på Herrgårdsvägen 9 gäller skattetabell 33. Det innebär att inkomstskatten här är i nivå med genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 100 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

21,66% (0,01)

11,51% (0,23)

0,242% (0,00)

Summa

33,412% (0,24)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 35,8% av rösterna. Sverigedemokraterna är det parti som sticker ut med 47% fler röster än riksgenomsnittet.

SD+47%

Bostadsmarknaden i området

Just nu finns 5 objekt till salu i Bergvik

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns en förskola i närheten

397 meter från adressen ligger Bergviks förskola.

Matbutiker och restauranger

Bara elva minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, Coop Konsum på Bäckforsvägen 11.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca tre minuters gångväg (307 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger ca två minuters gångväg (216 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Bergvik

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Stöld, försök

Rapporterat torsdagen den 6 maj kl 06:35

Villaägare i Söderhamn vaknar av flera gärningsmän i huset.

En villaägare i Söderhamn vaknar av att en ruta krossas och upptäcker då tre gärningsmän i huset som lämnar till fots via ytterdörren. En polispatrull beordras till platsen för att höra de boende i villan och säkra eventuella spår. Polisen skriver en anmälan om försök till grov stöld genom inbrott. I nuläget finns ingen misstänkt till brottet.

Arbetsplatsolycka

Rapporterat fredagen den 30 april kl 04:26

En man skadar sig på sin arbetsplats.

En polispatrull beordras till Söderala där en man har råkat skära sig med en kniv i armen på sin arbetsplats. Mannen, som är i 30-årsåldern, avförs med ambulans till sjukhus. Polisen skriver en anmälan om vållande till kroppsskada.

Stöld/inbrott

Rapporterat lördagen den 24 april kl 07:39

Inbrott i villa i Ockelbo.

En inringare kontaktar polisen och uppger att en okänd man varit inne i inringarens hus och tillgripit diverse elektronik. Mannen ska sedan ha lämnat platsen innan polis kommer dit. Platen spärras av för teknisk undersökning och en anmälan om grov stöld genom inbrott kommer att skrivas.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
26%
SverigeBergvik

Brott jämfört med riket