facebook_pixelGamla Järnvägsgatan 6D Gävleborgs Län, Bollnäs - hitta.se
Hitta.se

Gamla Järnvägsgatan 6D

821 43 Bollnäs, Bollnäs Gävleborgs Län

Bolån i Bollnäs - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Bollnäs. Genomsnittlig ränta föregående månad (feb 2021) för ett bolån bundet på 2 år: 1,24%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,25% (feb 2021).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,24% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 310 517 kronor och den första avbetalningen är 2 700 kronor.
Bolån i Bollnäs

Boendemiljön i Bollnäs

Boendemiljön i Bollnäs

I området kring Gamla järnvägsgatan 6 bor många i flerbostadshus som för det mesta är byggda på 1930- och 1990-talet. De flesta flerfamiljshusen är bostadsrätter (55%).

Wikipediafoton från närområdet

Bollnäs kyrka
Bollnäs stad
Bollnäs
Bollnäs landskommun

Människorna i Bollnäs

Människorna i Bollnäs

Äldre och pensionerade singlar med medelinkomster i bostadsrätt i förort eller småstad

I Bollnäs bor 52% kvinnor och 48% män. Medelåldern i området är 40 år, vilket är lägre än medelåldern i Bollnäs kommun (50 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 20-34, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (30%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är trav och galopp, hårvård, motorsport, prova nya produkter, lösa korsord eller sudoku, följa populära tv-serier, sticka och handarbeta, alternativ hälsovård, krukväxter och spela dataspel/tv-spel.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Personer med lägre utbildning i privat sektor

Av de som bor i området räknas 15% som högutbildade. 38% har gymnasieutbildning och 11% har endast grundskoleutbildning. 19% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 34%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 21 978 kr, vilket är 19% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 1 549 034 kronor i lån.

-19%

Här i Bollnäs betalar man högre skatt

För de som är folkbokförda på Gamla järnvägsgatan 6D gäller skattetabell 34. Det innebär att inkomstskatten här är 0,4 procentenheter högre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 19 800 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

21,86% (0,21)

11,51% (0,23)

0,242% (0,00)

Summa

33,612% (0,44)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 38,6% av rösterna. Socialdemokraterna är det parti som sticker ut med 37% fler röster än riksgenomsnittet.

S+37%

Bostadsmarknaden i området

Just nu finns 28 objekt till salu i Bollnäs

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns fyra förskolor i närheten

669 meter från adressen ligger Hedhamre Förskola.

Matbutiker och restauranger

Bara sju minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, LiDL på Järnvägsgatan 27.

Lockas man av restaurangbesök finns IZOLI'S KOLGRILL & BAR och Bollnäs Missionsförsamling i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca tre minuters gångväg (332 meter) från vattnet. Närmsta grönområde, Onbacken, ligger ca tre minuters gångväg (316 meter) från adressen.

För den träningsintresserade ligger närmsta träningsanläggning, Itrim Bollnäs c/o Karma träningscenter, fem minuters promenad från adressen.

Händelser och brott i närheten av Bollnäs

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Trafikolycka, personskada

Rapporterat torsdagen den 1 april kl 09:51

En bilförare kör i diket.

En kvinna i 60-årsåldern kör i diket på riksväg 83 i höjd med Anders Ers. Kvinnan tar sig ur bilen själv, men har ont och blir undersökt av ambulans. Det är oklart om hon även förs till sjukhus. Polisen skriver en anmälan om vårdslöshet i trafik.

Trafikbrott

Rapporterat tisdagen den 30 mars kl 06:09

Bilist kör genom en port tillhörande en bilbesiktningslokal.

Polis beordras till en bilbesiktningslokal i Bollnäs där en bilist, en man i 85-årsåldern, ska ha blivit invinkad i besiktningslokalen och sedan, av oklar anledning, gasat genom lokalen och genom en port.   Ingen person skadas, men mannens bil tas i beslag och ska genomgå en teknisk undersökning för att kontrollera om något tekniskt fel kan ligga bakom olyckan. En anmälan om vårdslöshet i trafik kommer att skrivas och mannens körkort omhändertogs på plats.

Stöld, försök

Rapporterat söndagen den 28 mars kl 07:29

Okända personer försöker stjäla en släpvagn.

Boende i Hällbo har okända personer som kört upp på tomten för att försöka ta en släpvagn. När de boende konfronterar personerna blir de hotfulla. Under samtalet med polisen kör personerna från platsen. De okända personerna eller deras bil har inte anträffats av polisen. 

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
27%
SverigeBollnäs

Brott jämfört med riket