facebook_pixelLånggatan 11A Gävleborgs Län, Bollnäs - hitta.se
Hitta.se

Långgatan 11A

821 43 Bollnäs, Bollnäs Gävleborgs Län

Bolån i Bollnäs - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Bollnäs. Genomsnittlig ränta föregående månad (maj 2021) för ett bolån bundet på 2 år: 1,28%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,29% (maj 2021).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,28% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 320 533 kronor och den första avbetalningen är 2 733 kronor.
Bolån i Bollnäs

Boendemiljön i Bollnäs

Människorna i Bollnäs

Människorna i Bollnäs

Pensionärer med låga inkomster i äldreboende eller bostadsrätt

I Bollnäs bor 51% kvinnor och 49% män. Medelåldern i området är 52 år, vilket är högre än medelåldern i Bollnäs kommun (50 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är gifta par utan barn, 20-34, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (56%) är högre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är lösa korsord eller sudoku, trav och galopp, kungligheter, krukväxter, hårvård, ishockey, skattefrågor, se sport på tv/läsa om sport, teater och föreningsverksamhet.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Personer med lägre utbildning i privat sektor

Av de som bor i området räknas 15% som högutbildade. 28% har gymnasieutbildning och 14% har endast grundskoleutbildning. 6% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 31%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 20 758 kr, vilket är 24% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 701 071 kronor i lån.

-24%

Här i Bollnäs betalar man högre skatt

För de som är folkbokförda på Långgatan 11A gäller skattetabell 34. Det innebär att inkomstskatten här är 0,4 procentenheter högre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 19 800 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

21,86% (0,21)

11,51% (0,23)

0,242% (0,00)

Summa

33,612% (0,44)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 38,6% av rösterna. Socialdemokraterna är det parti som sticker ut med 37% fler röster än riksgenomsnittet.

S+37%

Bostadsmarknaden i området

Just nu finns 23 objekt till salu i Bollnäs

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns fyra förskolor i närheten

794 meter från adressen ligger Hedhamre Förskola.

Matbutiker och restauranger

Bara sju minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, LiDL på Järnvägsgatan 27.

Lockas man av restaurangbesök finns Bollnäs Missionsförsamling och IZOLI'S KOLGRILL & BAR i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca två minuters gångväg (225 meter) från vattnet. Närmsta grönområde, Stadsparken, ligger ca två minuters gångväg (242 meter) från adressen.

För den träningsintresserade ligger närmsta träningsanläggning, Itrim Bollnäs c/o Karma träningscenter, sex minuters promenad från adressen.

Händelser och brott i närheten av Bollnäs

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Farligt föremål, misstänkt

Rapporterat tisdagen den 22 juni kl 04:41

Misstänkt farligt föremål i Söderhamn.

Polis fick vid 11.30-tiden samtal om ett misstänkt farligt föremål i centrala Söderhamn. I arbetet på plats har Nationella bombskyddet bistått patrullerna med bedömning och hantering av det misstänkta farliga föremålet. Ett begränsat område har under arbetet varit avspärrat och det har inte förelegat något fara för allmänheten. Arbetet på platsen fortgår och polisen kan i nuläget inte lämna ytterligare uppgifter. Händelsenotisen kommer kunna uppdateras under kvällen. UPPDATERING KL: 17:57 Den operativa insatsen är avslutad. Nationella bombskyddet har hanterat det misstänkta farliga föremålet. En anmälan om olaga hot är upprättad och vissa beslag är säkrade.

Trafikolycka, smitning från

Rapporterat tisdagen den 15 juni kl 10:57

En cyklist skadas när han blir påkörd av en smitare.

Strax väster om Alfta blir en cyklist påkörd av en bilförare på länsväg 301. Cyklisten skadas i krocken som är så kraftig att cykeln demoleras totalt. Men bilföraren stannar inte kvar utan smiter från platsen i riktning mot Bollnäs. Cyklisten, som är en man, förs till sjukhus med ambulans. Polisen kan inte lämna ut några uppgifter om skadeläget utan hänvisar till sjukvården.

Misshandel

Rapporterat torsdagen den 10 juni kl 05:55

En man misshandlar en kvinna på Köpmangatan.

Ordningsvakt tillkallar polis till Köpmangatan där en man bråkar med två kvinnor. Mannen hinner avvika från platsen innan polis anländer. Mannen har tagit två mobiltelefoner från kvinnorna och samband med detta misshandlat en av kvinnorna. Polisen skriver anmälningar om misshandel, olaga hot och olovligt brukande. Ingen är i behov av sjukvård.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
27%
SverigeBollnäs

Brott jämfört med riket