facebook_pixelTemplarvägen 11 Gävleborgs län, Bollnäs - hitta.se
Hitta.se

Templarvägen 11

821 51 Bollnäs, Bollnäs Gävleborgs län

Adress i Ren i Bollnäs i Gävleborgs län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Templarvägen 11.

Hitta hit

En villa byggd 1958

På adressen finns en villa byggd 1958. Huset är 110 kvadratmeter (ej inräknat biytor såsom garage, källarutrymmen etc.), vilket är mindre än de flesta av grannhusen i Ren.

Bolån i Bollnäs - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Bollnäs. Genomsnittlig ränta föregående månad (dec 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,28%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,29% (dec 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,28% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 320 533 kronor och den första avbetalningen är 2 733 kronor.
Bolån i Bollnäs

Tomten är ca 1061 kvadratmeter

Tomten, REN 4:64, är ungefär lika stor som andra tomter i området.

Se karta med tomtgränser och hur solen rör sig över fastigheten REN 4:64 vid olika klockslag och årstider.

Boendemiljön i Ren

Boendemiljön i Ren

I området kring Templarvägen 11 bor många i flerbostadshus och villor som för det mesta är byggda på 1950- och 1960-talet. De flesta flerfamiljshusen är hyresrätter (62%).

Wikipediafoton från närområdet

Torsbergsgymnasiet
Björktjäratjärnen
Bollnäs stad
Bollnäs

Människorna i Ren

Människorna i Ren

Medelinkomsttagande singelhushåll i hyresrätt i förort till stora och medelstora städer

I Ren bor 51% kvinnor och 49% män. Medelåldern i området är 47 år, vilket är lägre än medelåldern i Bollnäs kommun (50 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 20-34, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (18%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är jakt, motorcyklar, meka med bilar, motorsport, sportfiska, snickra/måla och bygga, rida, utförsåkning, föreningsverksamhet och ishockey.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Personer med lägre utbildning i privat sektor

Av de som bor i området räknas 15% som högutbildade. 44% har gymnasieutbildning och 16% har endast grundskoleutbildning. 25% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 63%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 20 121 kr, vilket är 26% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 670 037 kronor i lån.

-26%

Här i Bollnäs betalar man högre skatt

För de som är folkbokförda på Templarvägen 11 gäller skattetabell 34. Det innebär att inkomstskatten här är 0,4 procentenheter högre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 19 800 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

21,86% (0,21)

11,51% (0,23)

0,242% (0,00)

Summa

33,612% (0,44)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 38,9% av rösterna. Socialdemokraterna är det parti som sticker ut med 38% fler röster än riksgenomsnittet.

S+38%

Bostadsmarknaden i Ren

Just nu finns 21 objekt till salu i Ren

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns två förskolor i närheten

228 meter från adressen ligger Kilbergets Förskola.

Matbutiker och restauranger

Bara åtta minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, LiDL på Järnvägsgatan 27.

Lockas man av restaurangbesök finns Rehngården och Strandrestaurangen i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca två minuters gångväg (223 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg (25 meter) från adressen.

För den träningsintresserade ligger närmsta träningsanläggning, Itrim Bollnäs c/o Karma träningscenter, tolv minuters promenad från adressen.

Händelser och brott i närheten av Ren

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Stöld/inbrott

Rapporterat torsdagen den 25 februari kl 06:45

Inbrott i elektronikbutik i Björktjära.

Polis beordras till en elkronikbutik i Björktjära med anledning av ett inbrott. Elektronik till ett högt värde ska vara tillgripet. Platsen spärras av för teknisk undersökning och en anmälan om grov stöld kommer att skrivas.

Brand

Rapporterat tisdagen den 23 februari kl 07:40

Garagebrand i Arbrå.

Ett garage med två bilar brinner i Arbrå. Räddningstjänsten hanterar branden. Inga personskador uppstår och det finns inga misstankar om brott.

Stöld/inbrott

Rapporterat måndagen den 15 februari kl 07:17

Inbrott i en elektronikbutik i Bollnäs.

En polispatrull beordras till en elektronibutik på Industrigatan i Bollnäs där larmet har löst ut. När polisen kommer till platsen visar det sig att gärningsmannen, eller gärningsmännen, har fått med sig bland annat laptops. En anmälan om stöld genom inbrott kommer att skrivas.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
27%
SverigeRen

Brott jämfört med riket