facebook_pixelVinbärsvägen 191A Gävleborgs län, Gävle - hitta.se
Hitta.se

Vinbärsvägen 191A

806 37 Gävle, Gävle Gävleborgs län

Ett flerfamiljshus byggt 1989

Fastigheten på Vinbärsvägen 191A är ett flerfamiljshus byggt 1989.

Bolån i Gävle - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Gävle. Genomsnittlig ränta föregående månad (mar 2021) för ett bolån bundet på 2 år: 1,25%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,26% (mar 2021).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,25% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 313 021 kronor och den första avbetalningen är 2 708 kronor.
Bolån i Gävle

Tomten är ca 49979 kvadratmeter

Tomten, SÄTRA 168:1, är mindre än andra tomter i området.

Se karta med tomtgränser och hur solen rör sig över fastigheten SÄTRA 168:1 vid olika klockslag och årstider.

Boendemiljön i Sätra

Människorna i Sätra

Människorna i Sätra

Medelinkomsttagarfamiljer i bostadsrättsradhus i förorter till de större städerna

I Sätra bor 49% kvinnor och 51% män. Medelåldern i området är 43 år, vilket är lägre än medelåldern i Gävles kommun (48 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är gifta par utan barn, 50-64, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (25%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är ishockey, föreningsverksamhet, heminredning, besöka sportevenemang, styrketräning, se sport på tv/läsa om sport, bantningstips, trav och galopp, krukväxter och spela dataspel/tv-spel.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Utbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 38% som högutbildade. 34% har gymnasieutbildning och 10% har endast grundskoleutbildning. 24% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 65%.

I området är medelinkomsten högre

Här är medelinkomsten 30 298 kr, vilket är 12% högre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 1 076 346 kronor i lån.

+12%

Här i Gävle betalar man högre skatt

För de som är folkbokförda på Vinbärsvägen 191A gäller skattetabell 34. Det innebär att inkomstskatten här är 0,8 procentenheter högre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 19 800 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

22,26% (0,61)

11,51% (0,23)

0,242% (0,00)

Summa

34,012% (0,84)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 36,0% av rösterna. Socialdemokraterna är det parti som sticker ut med 27% fler röster än riksgenomsnittet.

S+27%

Bostadsmarknaden i Sätra

i Sätra pågår och planeras det för 175 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 100 objekt till salu i Sätra

Just nu finns det 7 hyreslägenheter att byta till i närheten av Vinbärsvägen. Snitthyran är 7 103 kr/mån.

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns fyra förskolor i närheten

1 191 meter från adressen ligger Smultronställets förskola.

Matbutiker och restauranger

Lockas man av restaurangbesök finns Ik Sätra i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca tolv minuters gångväg (1301 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg (54 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Sätra

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Stöld/inbrott

Rapporterat onsdagen den 14 april kl 09:47

Stöld ur byggcontainer.

En polispatrull beordras till en adress utanför Gävle där ett företag uppger att det har varit ett inbrott någon gång under natten eller morgonen. Enligt personalen är det en byggcontainer där låset har kapats och diverse verktyg och annan utrustning för ett större värde ska vara tillgripet. Polisen dokumenterar skadorna och skriver en anmälan om stöld genom inbrott. I nuläget finns ingen misstänkt till brottet.

Våld/hot mot tjänsteman

Rapporterat fredagen den 9 april kl 02:47

Hot om våld på myndighet i Gävle.

Flera larm från Skatteverket gör att polisen beordrar ett antal patruller till platsen. En aggressiv man har skrikit mot personalen och slagit på olika saker i lokalerna men är nu inte längre kvar. Efter att ha hört personalen om händelsen beslutas att skriva en anmälan om hot mot tjänsteman. Den aggressiva mannen har inte anträffats.

Stöld/inbrott

Rapporterat torsdagen den 1 april kl 09:36

Inbrott och skadegörelse på skola.

Under natten har någon eller några personer tagit sig in i en skola på Porfyrvägen och slagit sönder glasskåp, larmskyltar och papperskorgar. Minst en dator saknas. Polisen skriver en anmälan om stöld genom inbrott och skadegörelse. Ett antal verktyg som sätts i samband med skadegörelsen tas i beslag. Uppdatering kl 09:52 Fönster har krossats även på biblioteket.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
599%
SverigeSätra

Brott jämfört med riket