facebook_pixelIdungatan 7 Gävleborgs Län, Hofors - hitta.se
Hitta.se

Idungatan 7

813 33 Hofors, Hofors Gävleborgs Län

Adress i Hofors i Hofors i Gävleborgs Län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Idungatan 7.

Hitta hit

En villa byggd 1975

På adressen finns en villa byggd 1975. Huset är 148 kvadratmeter (ej inräknat biytor såsom garage, källarutrymmen etc.), vilket är större än de flesta av grannhusen i Hofors.

Värderingen är 13 851 kr/m²

Villan på Idungatan 7 värderas till ca 2 050 000 kr (13 851 kr/m²).

Förbättra värderingen

Evaluation

Värdeindikation

2 050 000 kr

Bolån i Hofors - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Hofors. Genomsnittlig ränta föregående månad (maj 2021) för ett bolån bundet på 2 år: 1,28%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,29% (maj 2021).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,28% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 320 533 kronor och den första avbetalningen är 2 733 kronor.
Bolån i Hofors

Tomten är ca 570 kvadratmeter

Tomten, HOFORS 8:11, är mindre än andra tomter i området.

Se karta med tomtgränser och hur solen rör sig över fastigheten HOFORS 8:11 vid olika klockslag och årstider.

Boendemiljön i Hofors

Människorna i Hofors

Människorna i Hofors

Äldre medelinkomsttagarfamiljer utan barn eller med utflugna barn i villa på småorter och i glesbygd

I Hofors bor 38% kvinnor och 62% män. Medelåldern i området är 40 år, vilket är lägre än medelåldern i Hofors kommun (51 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är gifta par med barn, 35-49, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (24%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är motorsport, jakt, meka med bilar, snickra/måla och bygga, arbeta i trädgården, motorcyklar, trav och galopp, sportfiska, lösa korsord eller sudoku och krukväxter.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Personer med lägre utbildning i privat sektor

Av de som bor i området räknas 10% som högutbildade. 58% har gymnasieutbildning och 12% har endast grundskoleutbildning. 33% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 58%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 26 961 kr, vilket är lika mycket som i Sverige. Personerna i området har i snitt 968 888 kronor i lån.

-1%

Här i Hofors betalar man högre skatt

För de som är folkbokförda på Idungatan 7 gäller skattetabell 35. Det innebär att inkomstskatten här är 1,4 procentenheter högre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 19 500 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

22,86% (1,21)

11,51% (0,23)

0,242% (0,00)

Summa

34,612% (1,44)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 38,1% av rösterna. Vänsterpartiet är det parti som sticker ut med 67% fler röster än riksgenomsnittet.

V+67%

Bostadsmarknaden i området

Just nu finns 16 objekt till salu i Hofors

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns tre förskolor i närheten

2 080 meter från adressen ligger Persgården Servicehus.

Matbutiker och restauranger

Bara sex minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, Lidl på Faluvägen 1.

Lockas man av restaurangbesök finns Hotell Golden Hof och Lillåkiosken i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger mindre än en minuts gångväg (60 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg (38 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Hofors

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Motorfordon, stöld

Rapporterat måndagen den 21 juni kl 09:50

Bil tillgrips från företag i Hofors.

Polisen får in samtal om ett inbrott i en företagslokal i Hofors. Någon eller några personer ska ha tillgripit en bil som tillhör företaget och forcerat en grind. Innanför grinden ska en annan bil ha tillgripits. Gärningspersonern/gärningspersonerna ska sedan ha lämnat platsen i den bilen. Platsen har spärrats av för teknisk undersökning och anmälningar om tillgrepp av fortskaffningsmedel och stöld kommer att skrivas.

Motorfordon, stöld

Rapporterat fredagen den 18 juni kl 09:56

Stöld från en veteranbil i området Karlsby fäbodar tidigt på onsdagsmorgonen.

Ett par vaknade på morgonen och upptäckte en man som brutit sig in i deras exklusiva veteranbil. Då mannen upptäckte att han var iakttagen flydde han från platsen springande. Några delar från bilen har stulits. En av målsägarna gav sig efter i bil för att söka efter mannen som polisen har ett gott signalement av. Målsägaren samverkade med polis som trots eftersök inte kunde lokalisera tjuven. Polisen kommer att genomföra en brottsplatsundersökning under fredagen. UPPDATERING: Då kriminaltekniker kom till platsen för att utföra brottsplatsundersökning upptäckte de en man i 55-årsåldern som höll på att bryta sig in i en annan stuga. De kunde omedelbart gripa denne. Efter förhör kommer åklagare att ta ställning till om den gripne ska anhållas eller friges under den fortsatta utredningen.

Stöld

Rapporterat söndagen den 13 juni kl 07:57

Polisen söker iakttagelser efter inbrott i butik.

Flera förbipasserande upptäcker ett pågående inbrott i en butik på Bruksvägen i Hofors. Enligt inringaren ska en av de två misstänkta gärningspersonerna vara maskerad med någon form av mask, och de ska springa mellan butiken och en parkerad bil med varor. När polisen kommer till platsen har gärningspersonerna redan lämnat platsen med bil. En dörr på baksidan hittas uppbruten och det är tillrört inne i lokalen. Polisen spärrar av lokalen i väntan på en teknisk undersökning. Polisen är angelägna om tips och iakttagelser från allmänheten om den blåa Audi av kombimodell som gärningspersonerna ska ha lämnat platsen i. Enligt vittnen ska den blåa färgen på bilen vara väldigt speciell. Har du sett den aktuella bilen? Kontakta polisen på 114 14 eller 112 vid brådskande ärende.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Grön pil
64%
SverigeHofors

Brott jämfört med riket