facebook_pixelNorra Kyrkogatan 17A Gävleborgs län, Hudiksvall - hitta.se
Hitta.se

Norra Kyrkogatan 17A

824 30 Hudiksvall, Hudiksvall Gävleborgs län

Bolån i Hudiksvall - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Hudiksvall. Genomsnittlig ränta föregående månad (maj 2021) för ett bolån bundet på 2 år: 1,28%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,29% (maj 2021).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,28% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 320 533 kronor och den första avbetalningen är 2 733 kronor.
Bolån i Hudiksvall

Boendemiljön i Hudiksvall

Boendemiljön i Hudiksvall

I området kring Norra Kyrkogatan 17 bor många i flerbostadshus och villor som för det mesta är byggda på 1950- och 1980-talet. De flesta flerfamiljshusen är hyresrätter (32%).

Wikipediafoton från närområdet

Hudiksvalls distrikt
Lillfjärden, Hälsingland
Hornån
Hudiksvalls kyrka

Människorna i Hudiksvall

Människorna i Hudiksvall

Medelinkomsttagande singelhushåll i hyresrätt i förort till stora och medelstora städer

I Hudiksvall bor 50% kvinnor och 50% män. Medelåldern i området är 59 år, vilket är högre än medelåldern i Hudiksvalls kommun (51 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 65+, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (40%) är högre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är se sport på tv/läsa om sport, besöka sportevenemang, lösa korsord eller sudoku, skattefrågor, kungligheter, ishockey, sy kläder, trav och galopp, krukväxter och fackliga frågor.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Utbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 30% som högutbildade. 27% har gymnasieutbildning och 12% har endast grundskoleutbildning. 15% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 43%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 21 719 kr, vilket är 20% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 577 579 kronor i lån.

-20%

Skatteläget i Hudiksvall

För de som är folkbokförda på Norra Kyrkogatan 17A gäller skattetabell 33. Det innebär att inkomstskatten här är i nivå med genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 100 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

21,61% (-0,04)

11,51% (0,23)

0,242% (0,00)

Summa

33,362% (0,19)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 37,5% av rösterna. Socialdemokraterna är det parti som sticker ut med 33% fler röster än riksgenomsnittet.

S+33%

Bostadsmarknaden i området

i området pågår och planeras det för 258 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 43 objekt till salu i Centrum

Just nu finns det 1 hyreslägenheter att byta till i närheten av Norra Kyrkogatan. Snitthyran är 5 833 kr/mån.

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns en förskola i närheten

479 meter från adressen ligger Tingsbacken.

Matbutiker och restauranger

Bara sju minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, Coop Extra på Furulundsvägen 2.

Lockas man av restaurangbesök finns Restaurang 49:an och Restaurang Pulsen i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca en minuts gångväg (194 meter) från vattnet. Närmsta grönområde, Teaterparken, ligger ca en minuts gångväg (105 meter) från adressen.

För den träningsintresserade ligger närmsta träningsanläggning, Friskis&Svettis Hudiksvall, nio minuters promenad från adressen.

Händelser och brott i närheten av Hudiksvall

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Stöld

Rapporterat söndagen den 20 juni kl 06:33

Kvinna stal hund i centrala Hudiksvall

En hundägare lämnade sin hund utanför en butik i centrala Hudiksvall. När han sedan kom tillbaka var hunden borta och ett vittne hade iakttagit hur en kvinna tog hunden och försvann från platsen. Polis har varit på plats och tagit vittnesuppgifter. En anmälan om stöld är upprättad och hunden är i skrivande stund inte återfunnen.

Vapenlagen

Rapporterat tisdagen den 15 juni kl 07:45

Personer är synliga med ett pistolliknande föremål i Hudiksvall.

Flera patruller beger sig till Hudiksvalls centrum efter uppgifter om att några män rör sig på stan med ett pistolliknande föremål. Männen anträffas vid Kanalparken och försöker springa från platsen men fångas in och bojas. I samband med att männen springer kastas ett föremål i vattnet. Vid fridykningen på platsen fås föremålet upp – det är pistolliknande, men i nuläget går det inte att avgöra om det är ett skarpt vapen eller tex något slags replika. Två av männen släpps senare men den tredje, som är i 20-årsåldern, har anhållits av åklagare. Mannen misstänks för grovt vapenbrott.

Rån

Rapporterat lördagen den 12 juni kl 07:48

En man blir rånad av beväpnad gärningsperson.

I samband med att en man i 30-årsåldern ska ta ut pengar vid en bankomat i centrala Hudiksvall blir han rånad av en, för honom, okänd gärningsperson. Enligt anmälaren ska gärningspersonen hotat med kniv, och han ska ha kommit över en större summa pengar innan han försvinner från platsen. En polispatrull beordras till den aktuella adressen för att höra den rånade mannen och vittnen på plats. Polisen skriver en anmälan om rån. I nuläget finns ingen misstänkt.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
75%
SverigeHudiksvall

Brott jämfört med riket