facebook_pixelKubbvägen 4 Gävleborgs län, Ljusne - hitta.se
Hitta.se

Kubbvägen 4

826 75 Ljusne, Söderhamn Gävleborgs län

Ett flerfamiljshus

Fastigheten på Kubbvägen 4 är ett flerfamiljshus.

Bolån i Ljusne - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Ljusne. Genomsnittlig ränta föregående månad (dec 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,28%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,29% (dec 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,28% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 320 533 kronor och den första avbetalningen är 2 733 kronor.
Bolån i Ljusne

Tomten är ca 85487 kvadratmeter

Tomten, LJUSNE 7:207, är större än andra tomter i området.

Se karta med tomtgränser och hur solen rör sig över fastigheten LJUSNE 7:207 vid olika klockslag och årstider.

Boendemiljön i Söderhamns Skärgård

Boendemiljön i Söderhamns Skärgård

I området kring Kubbvägen 4 bor många i flerbostadshus och villor som för det mesta är byggda på 1970- och 1980-talet. De flesta flerfamiljshusen är hyresrätter (40%).

Wikipediafoton från närområdet

Ljusne
Ljusne distrikt
Lill-Ålsjön

Människorna i Söderhamns Skärgård

Människorna i Söderhamns Skärgård

Unga singlar med lägre utbildning och låga inkomster i förortsområden till små- och medelstora städer

I Söderhamns Skärgård bor 53% kvinnor och 47% män. Medelåldern i området är 40 år, vilket är lägre än medelåldern i Söderhamns kommun (52 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 20-34, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (20%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är spela dataspel/tv-spel, bild-/ljudanläggningar, datorer, foto/film, meka med bilar, pyssla, vidareutbildning/gå på kurser, alternativ hälsovård, astrologi och ny teknik i vardagslivet.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Personer med lägre utbildning i privat sektor

Av de som bor i området räknas 8% som högutbildade. 45% har gymnasieutbildning och 11% har endast grundskoleutbildning. 16% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 45%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 11 787 kr, vilket är 57% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 762 550 kronor i lån.

-57%

Skatteläget i Söderhamn

För de som är folkbokförda på Kubbvägen 4 gäller skattetabell 33. Det innebär att inkomstskatten här är i nivå med genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 100 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

21,66% (0,01)

11,51% (0,23)

0,242% (0,00)

Summa

33,412% (0,24)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 50,4% av rösterna. Socialdemokraterna är det parti som sticker ut med 78% fler röster än riksgenomsnittet.

S+78%

Bostadsmarknaden i Söderhamns Skärgård

Just nu finns 5 objekt till salu i Ljusne

Det har sålts 4 objekt i området de senaste 6 månaderna. Enligt booli.se är det genomsnittliga slutpriset 7 706 kr/m2. Budgivningarna startar i snitt på 7 917 kr/m2 och går ner med 1.83 %.

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns en förskola i närheten

1 491 meter från adressen ligger Ljusne Förskola.

Matbutiker och restauranger

Bara 14 minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, Coop Konsum på Smedsvägen 5.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca tre minuters gångväg (345 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg (58 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Söderhamns Skärgård

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Trafikolycka, personskada

Rapporterat måndagen den 11 januari kl 12:37

Flera fordon inblandade i trafikolycka.

Fem personbilar opc två lastbilar är inblandade i en trafikolycka på E4 vid trafikplats 204 Sörljusne. En person förs till sjukhus med ambulans. Alla förare utom lastbilsförarna anmäls för att ej ha anpassat avstånd till framföravarande fordon. Olyckan orsakar stopp i trafiken, men omkring kl 12:30 börjar den flyta igen.

Stöld/inbrott

Rapporterat torsdagen den 7 januari kl 04:44

Någon har vandaliserat fordon på polisens uppställingsplats.

Någon har tagit sig in på polisens uppställningsplats för beslagtagna fordon och vandaliserat flera a-traktorer.   Diverse gods har stulits ur fordonen. Polisen gör beslag på platsen för spårsäkring och skriver fem anmälningar om stöld.

Rattfylleri

Rapporterat måndagen den 4 januari kl 06:28

Man misstänkt för grovt rattfylleri.

Polisen får ett samtal från en person som har uppmärksammat en misstänkt påverkad bilförare. En polispatrull beordras till en adress i Ljusne där man påträffar mannen. Polisen beslutar om en kroppsbesiktning av av mannen, som är i 55-årsåldern, och han får följa med för provtagning. Mannen, som saknar körkort, blir misstänkt för grovt rattfylleri och grov olovlig körning. Efter att ha hört mannen framkommer det också att han ska ha kört på någonting i samband med bilfärden, och han blir också misstänkt för smitning från trafikolycksplats. Polisen tar också bilen i beslag enligt trafikbrottslagen sjunde paragraf (TBL7*). * = Ett fordon som har använts vid brott enligt denna lag får förklaras förverkat, om det behövs för att förebygga fortsatt sådan brottslighet och förverkande inte är uppenbart oskäligt. Detsamma gäller annan egendom som har använts som hjälpmedel vid brott enligt denna lag.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
26%
SverigeSöderhamns Skärgård

Brott jämfört med riket