facebook_pixelVillavägen 16B Gävleborgs län, Ljusne - hitta.se
Hitta.se

Villavägen 16B

826 76 Ljusne, Söderhamn Gävleborgs län

Adress i Ljusne i Ljusne i Gävleborgs län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Villavägen 16B.

Hitta hit

Ett flerfamiljshus

Fastigheten på Villavägen 16B är ett flerfamiljshus.

Bolån i Ljusne - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Ljusne. Genomsnittlig ränta föregående månad (nov 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,25%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,26% (nov 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,25% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 313 021 kronor och den första avbetalningen är 2 708 kronor.
Bolån i Ljusne

Boendemiljön i Ljusne

Människorna i Ljusne

Människorna i Ljusne

Singel och flergenerationshushåll med låga inkomster i villa utanför småorter

I Ljusne bor 45% kvinnor och 55% män. Medelåldern i området är 53 år, vilket är högre än medelåldern i Söderhamns kommun (52 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är gifta par med barn, 20-34, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (27%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är krukväxter, lösa korsord eller sudoku, arbeta i trädgården, jakt, antikviteter, trav och galopp, energisparande, kungligheter, sticka och handarbeta och skattefrågor.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Personer med lägre utbildning i privat sektor

Av de som bor i området räknas 15% som högutbildade. 43% har gymnasieutbildning och 15% har endast grundskoleutbildning. 19% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 44%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 22 824 kr, vilket är 16% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 637 518 kronor i lån.

-16%

Skatteläget i Söderhamn

För de som är folkbokförda på Villavägen 16B gäller skattetabell 33. Det innebär att inkomstskatten här är i nivå med genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 100 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

21,66% (0,01)

11,51% (0,23)

0,242% (0,00)

Summa

33,412% (0,24)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 50,4% av rösterna. Socialdemokraterna är det parti som sticker ut med 78% fler röster än riksgenomsnittet.

S+78%

Bilägande

Man kör gärna Audi och Toyota i området.

Audi
Toyota

Bostadsmarknaden i området

Just nu finns 2 objekt till salu i Ljusne

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns en förskola i närheten

1 245 meter från adressen ligger Ljusne Förskola.

Matbutiker och restauranger

Bara tolv minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, Coop Konsum på Smedsvägen 5.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca en minuts gångväg (183 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg (29 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Ljusne

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Stöld/inbrott

Rapporterat fredagen den 4 december kl 09:25

Inbrott i lägenhet i Ljusne.

Polis beordras till en lägenhet i Ljusne där det ska ha skett ett inbrott. Någon ska ha brutit sig in genom dörren, men det är oklart vad som stulits. En anmälan om grov stöld genom inbrott kommer att skrivas.

Rattfylleri

Rapporterat tisdagen den 1 december kl 01:17

En bilförare kör på en annan bakifrån.

På Södra tvärleden kör en man i 50-årsåldern in i en annan bil bakifrån. Den påkörda bilen körs av en kvinna i 45-årsåldern. Hon undersöks av ambulans men behöver inte föras till sjukhus. Mannen i 50-årsåldern blåser positivt i polisens sållningsinstrument och blir medtagen för kroppsbesiktning. Polisen skriver anmälningar rattfylleri, vårdslöshet i trafik och obehörigt avvikande från trafikolycksplats då mannen innan olyckan med kvinnan kört ner en lyktstolpe och kört från platsen.

Motorfordon, stöld

Rapporterat måndagen den 30 november kl 04:34

Polisen får uppgifter om att en bil nyligen stulits i Ljusne.

En patrull som befinner sig i Ljusne söks upp av en bilägare som berättar att den fått bilen stulen. Några minuter senare får patrullen syn på den stulna bilen som stoppas. I bilen finns en körkortslös man i 35-årsåldern. Bilen lämnas tillbaka till ägaren och mannen i 35-årsåldern blir medtagen för kroppsbesiktning. Anmälningar kommer att skrivas om tillgrepp av fortskaffningsmedel, grov olovlig körning och brott mot knivlagen.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
26%
SverigeLjusne

Brott jämfört med riket