facebook_pixelÅsbäcksgatan 38B Gävleborgs Län, Söderhamn - hitta.se
Hitta.se

Åsbäcksgatan 38B

826 31 Söderhamn, Söderhamn Gävleborgs Län

Adress i Söderhamn i Söderhamn i Gävleborgs Län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Åsbäcksgatan 38B.

Hitta hit

Ett flerfamiljshus byggt 1948

Fastigheten på Åsbäcksgatan 38B är ett flerfamiljshus byggt 1948.

Bolån i Söderhamn - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Söderhamn. Genomsnittlig ränta föregående månad (apr 2021) för ett bolån bundet på 2 år: 1,26%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,27% (apr 2021).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,26% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 315 525 kronor och den första avbetalningen är 2 717 kronor.
Bolån i Söderhamn

Boendemiljön i Söderhamn

Boendemiljön i Söderhamn

I området kring Åsbäcksgatan 38 bor många i flerbostadshus och villor som för det mesta är byggda på 1940- och 1950-talet. De flesta flerfamiljshusen är hyresrätter (56%).

Wikipediafoton från närområdet

Söderhamns tingshus
Norrtullkyrkan
Valkyrian, Söderhamn
Tingshusmorden

Människorna i Söderhamn

Människorna i Söderhamn

Pensionerade singlar med medelinkomster i små- och medelstora städer

I Söderhamn bor 59% kvinnor och 41% män. Medelåldern i området är 60 år, vilket är högre än medelåldern i Söderhamns kommun (52 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 65+, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (66%) är högre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är hårvård, astrologi, krukväxter, lösa korsord eller sudoku, skönhetsvård, besöka sportevenemang, modenyheter, sjukdomar och sjukvård, alternativ hälsovård och antikviteter.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Personer med lägre utbildning i offentlig sektor

Av de som bor i området räknas 10% som högutbildade. 20% har gymnasieutbildning och 10% har endast grundskoleutbildning. 4% arbetar i offentlig sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 41%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 17 849 kr, vilket är 34% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 605 948 kronor i lån.

-34%

Skatteläget i Söderhamn

För de som är folkbokförda på Åsbäcksgatan 38B gäller skattetabell 33. Det innebär att inkomstskatten här är i nivå med genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 100 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

21,66% (0,01)

11,51% (0,23)

0,242% (0,00)

Summa

33,412% (0,24)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 41,6% av rösterna. Socialdemokraterna är det parti som sticker ut med 47% fler röster än riksgenomsnittet.

S+47%

Bostadsmarknaden i området

i området pågår och planeras det för 12 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 39 objekt till salu i Söderhamn

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns två förskolor i närheten

426 meter från adressen ligger Kilsmyra Förskola.

Matbutiker och restauranger

Bara två minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, Tempo på Norralagatan 18.

Lockas man av restaurangbesök finns Café Amore i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca fem minuters gångväg (549 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger ca en minuts gångväg (168 meter) från adressen.

För den träningsintresserade ligger närmsta träningsanläggning, Faxe Atletklubb, elva minuters promenad från adressen.

Händelser och brott i närheten av Söderhamn

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Knivlagen

Rapporterat måndagen den 10 maj kl 12:31

En kvinna har med sig en yxa in på Socialtjänsten.

En ordningsvakt på Socialtjänsten i Söderhamn upptäcker en kvinna som har med sig en väska med en yxa. När polisen kommer till platsen är kvinnan, som är i 20-årsåldern, kvar och patrullen ser också skaftet till yxan sticka upp ur väskan. Kvinnan blir misstänkt för brott mot knivlagen och yxan tas i beslag.

Vapenlagen

Rapporterat lördagen den 8 maj kl 07:30

I samband med ett bråk hörs en smäll.

Två grupperingar bråkar på Åsbäcksgatan. Vid bråket hörs en kraftigt smäll, eventuellt efter att ett vapen vapen avlossats i luften. När polisen kommer till platsen är det lugnt, men efter ett tag hittas ett två män i en lägenhet som varit involverade i bråket. De har blivit misshandlade med tillhyggen men är inte i behov av sjukvård. Anmälningar skrivs om grovt vapenbrott, framkallande av fara för annan, misshandel och grovt olaga hot.

Stöld, försök

Rapporterat torsdagen den 6 maj kl 06:35

Villaägare i Söderhamn vaknar av flera gärningsmän i huset.

En villaägare i Söderhamn vaknar av att en ruta krossas och upptäcker då tre gärningsmän i huset som lämnar till fots via ytterdörren. En polispatrull beordras till platsen för att höra de boende i villan och säkra eventuella spår. Polisen skriver en anmälan om försök till grov stöld genom inbrott. I nuläget finns ingen misstänkt till brottet.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
26%
SverigeSöderhamn

Brott jämfört med riket