facebook_pixelKorngränd 11 Gävleborgs Län, Söderhamn - hitta.se
Hitta.se

Korngränd 11

826 35 Söderhamn, Söderhamn Gävleborgs Län

Adress i Söderhamn i Söderhamn i Gävleborgs Län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Korngränd 11.

Hitta hit

Ett flerfamiljshus

Fastigheten på Korngränd 11 är ett flerfamiljshus.

Bolån i Söderhamn - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Söderhamn. Genomsnittlig ränta föregående månad (dec 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,28%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,29% (dec 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,28% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 320 533 kronor och den första avbetalningen är 2 733 kronor.
Bolån i Söderhamn

Boendemiljön i Söderhamn

Människorna i Söderhamn

Människorna i Söderhamn

Unga singlar med lägre utbildning och låga inkomster i förortsområden till små- och medelstora städer

I Söderhamn bor 50% kvinnor och 50% män. Medelåldern i området är 47 år, vilket är lägre än medelåldern i Söderhamns kommun (52 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 65+, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (27%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är spela dataspel/tv-spel, bild-/ljudanläggningar, datorer, foto/film, meka med bilar, pyssla, vidareutbildning/gå på kurser, alternativ hälsovård, astrologi och ny teknik i vardagslivet.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Personer med lägre utbildning i privat sektor

Av de som bor i området räknas 13% som högutbildade. 29% har gymnasieutbildning och 30% har endast grundskoleutbildning. 10% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 36%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 14 133 kr, vilket är 48% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 266 349 kronor i lån.

-48%

Skatteläget i Söderhamn

För de som är folkbokförda på Korngränd 11 gäller skattetabell 33. Det innebär att inkomstskatten här är i nivå med genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 100 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

21,66% (0,01)

11,51% (0,23)

0,242% (0,00)

Summa

33,412% (0,24)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 43,6% av rösterna. Socialdemokraterna är det parti som sticker ut med 54% fler röster än riksgenomsnittet.

S+54%

Bostadsmarknaden i området

i området pågår och planeras det för 12 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 47 objekt till salu i Söderhamn

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns två förskolor i närheten

707 meter från adressen ligger Kilsmyra Förskola.

Matbutiker och restauranger

Bara åtta minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, LiDL på Brädgårdsgatan 1.

Lockas man av restaurangbesök finns Restaurangsskola och Wågbro Wärdshus i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca sju minuters gångväg (743 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg (41 meter) från adressen.

För den träningsintresserade ligger närmsta träningsanläggning, Faxe Atletklubb, sju minuters promenad från adressen.

Händelser och brott i närheten av Söderhamn

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Trafikolycka, personskada

Rapporterat måndagen den 11 januari kl 12:37

Flera fordon inblandade i trafikolycka.

Fem personbilar opc två lastbilar är inblandade i en trafikolycka på E4 vid trafikplats 204 Sörljusne. En person förs till sjukhus med ambulans. Alla förare utom lastbilsförarna anmäls för att ej ha anpassat avstånd till framföravarande fordon. Olyckan orsakar stopp i trafiken, men omkring kl 12:30 börjar den flyta igen.

Trafikolycka

Rapporterat fredagen den 8 januari kl 10:32

Svårframkomligt utanför Söderhamn efter att en lastbil glidit av vägen.

I rondellen mot E4 vid Söderhamnsporten glider en lastbil av vägen och blockerar ett helt körfält vilket orsakar trafikproblem. Polisen dirigerar trafik tills lastbilen kunnat bärgas från platsen.

Stöld/inbrott

Rapporterat torsdagen den 7 januari kl 04:44

Någon har vandaliserat fordon på polisens uppställingsplats.

Någon har tagit sig in på polisens uppställningsplats för beslagtagna fordon och vandaliserat flera a-traktorer.   Diverse gods har stulits ur fordonen. Polisen gör beslag på platsen för spårsäkring och skriver fem anmälningar om stöld.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
26%
SverigeSöderhamn

Brott jämfört med riket