facebook_pixelKrongatan 14 Gävleborgs Län, Söderhamn - hitta.se
Hitta.se

Krongatan 14

826 32 Söderhamn, Söderhamn Gävleborgs Län

Adress i Söderhamn i Söderhamn i Gävleborgs Län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Krongatan 14.

Hitta hit

En villa byggd 1968

På adressen finns en villa byggd 1968. Huset är 158 kvadratmeter (ej inräknat biytor såsom garage, källarutrymmen etc.), vilket är större än de flesta av grannhusen i Söderhamn.

Värderingen är 19 303 kr/m²

Villan på Krongatan 14 värderas till ca 3 050 000 kr (19 303 kr/m²).

Förbättra värderingen

Evaluation

Värdeindikation

3 050 000 kr

Bolån i Söderhamn - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Söderhamn. Genomsnittlig ränta föregående månad (apr 2021) för ett bolån bundet på 2 år: 1,26%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,27% (apr 2021).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,26% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 315 525 kronor och den första avbetalningen är 2 717 kronor.
Bolån i Söderhamn

Tomten är ca 1817 kvadratmeter

Tomten, FÅLEN 6, är större än andra tomter i området.

Se karta med tomtgränser och hur solen rör sig över fastigheten FÅLEN 6 vid olika klockslag och årstider.

Boendemiljön i Söderhamn

Människorna i Söderhamn

Människorna i Söderhamn

Medelinkomsttagarfamiljer i småhus i eftertraktade områden i små- och medelstora städer

I Söderhamn bor 55% kvinnor och 45% män. Medelåldern i området är 57 år, vilket är högre än medelåldern i Söderhamns kommun (52 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 65+, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (36%) är högre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är antikviteter, trav och galopp, motorcyklar, motorsport, snickra/måla och bygga, krukväxter, arbeta i trädgården, pyssla, bakning och kungligheter.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Utbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 21% som högutbildade. 44% har gymnasieutbildning och 12% har endast grundskoleutbildning. 29% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 60%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 20 973 kr, vilket är 23% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 511 272 kronor i lån.

-23%

Skatteläget i Söderhamn

För de som är folkbokförda på Krongatan 14 gäller skattetabell 33. Det innebär att inkomstskatten här är i nivå med genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 100 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

21,66% (0,01)

11,51% (0,23)

0,242% (0,00)

Summa

33,412% (0,24)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 37,6% av rösterna. Socialdemokraterna är det parti som sticker ut med 33% fler röster än riksgenomsnittet.

S+33%

Bostadsmarknaden i området

i området pågår och planeras det för 12 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 41 objekt till salu i Centrum

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns en förskola i närheten

606 meter från adressen ligger Stentägtskolan.

Matbutiker och restauranger

Bara sju minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, LiDL på Brädgårdsgatan 1.

Lockas man av restaurangbesök finns Restaurang Victoria och Wågbro Wärdshus i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca två minuters gångväg (211 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg (49 meter) från adressen.

För den träningsintresserade ligger närmsta träningsanläggning, Faxe Atletklubb, åtta minuters promenad från adressen.

Händelser och brott i närheten av Söderhamn

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Knivlagen

Rapporterat måndagen den 10 maj kl 12:31

En kvinna har med sig en yxa in på Socialtjänsten.

En ordningsvakt på Socialtjänsten i Söderhamn upptäcker en kvinna som har med sig en väska med en yxa. När polisen kommer till platsen är kvinnan, som är i 20-årsåldern, kvar och patrullen ser också skaftet till yxan sticka upp ur väskan. Kvinnan blir misstänkt för brott mot knivlagen och yxan tas i beslag.

Vapenlagen

Rapporterat lördagen den 8 maj kl 07:30

I samband med ett bråk hörs en smäll.

Två grupperingar bråkar på Åsbäcksgatan. Vid bråket hörs en kraftigt smäll, eventuellt efter att ett vapen vapen avlossats i luften. När polisen kommer till platsen är det lugnt, men efter ett tag hittas ett två män i en lägenhet som varit involverade i bråket. De har blivit misshandlade med tillhyggen men är inte i behov av sjukvård. Anmälningar skrivs om grovt vapenbrott, framkallande av fara för annan, misshandel och grovt olaga hot.

Stöld, försök

Rapporterat torsdagen den 6 maj kl 06:35

Villaägare i Söderhamn vaknar av flera gärningsmän i huset.

En villaägare i Söderhamn vaknar av att en ruta krossas och upptäcker då tre gärningsmän i huset som lämnar till fots via ytterdörren. En polispatrull beordras till platsen för att höra de boende i villan och säkra eventuella spår. Polisen skriver en anmälan om försök till grov stöld genom inbrott. I nuläget finns ingen misstänkt till brottet.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
26%
SverigeSöderhamn

Brott jämfört med riket