facebook_pixelSödra Hamngatan 10 Gävleborgs Län, Söderhamn - hitta.se
Hitta.se

Södra Hamngatan 10

826 50 Söderhamn, Söderhamn Gävleborgs Län

Adress i Söderhamn i Söderhamn i Gävleborgs Län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Södra hamngatan 10.

Hitta hit

Värderingen är 21 000 kr/m²

Huset på Södra Hamngatan 10 värderas till ca 1 890 000 kr (21 000 kr/m²).

Förbättra värderingen

Evaluation

Värdeindikation

1 890 000 kr

Bolån i Söderhamn - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Söderhamn. Genomsnittlig ränta föregående månad (apr 2021) för ett bolån bundet på 2 år: 1,26%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,27% (apr 2021).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,26% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 315 525 kronor och den första avbetalningen är 2 717 kronor.
Bolån i Söderhamn

Tomten är ca 44 kvadratmeter

Tomten, GROSSHANDLAREN 8, är mindre än andra tomter i området.

Se karta med tomtgränser och hur solen rör sig över fastigheten GROSSHANDLAREN 8 vid olika klockslag och årstider.

Boendemiljön i Söderhamn

Människorna i Söderhamn

Människorna i Söderhamn

Singelhushåll med låga inkomster i hyresrätt utanför småstäder och mindre orter

I Söderhamn bor 54% kvinnor och 46% män. Medelåldern i området är 62 år, vilket är högre än medelåldern i Söderhamns kommun (52 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är gifta par utan barn, 50-64, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (33%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är ishockey, föreningsverksamhet, heminredning, besöka sportevenemang, styrketräning, se sport på tv/läsa om sport, bantningstips, trav och galopp, krukväxter och spela dataspel/tv-spel.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Utbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 24% som högutbildade. 46% har gymnasieutbildning och 6% har endast grundskoleutbildning. 25% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 63%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 26 061 kr, vilket är 4% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 522 149 kronor i lån.

-4%

Skatteläget i Söderhamn

För de som är folkbokförda på Södra hamngatan 10 gäller skattetabell 33. Det innebär att inkomstskatten här är i nivå med genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 100 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

21,66% (0,01)

11,51% (0,23)

0,242% (0,00)

Summa

33,412% (0,24)

Här röstar man borgerligt

I valdistriktet röstar man borgerligt. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 28,7% av rösterna. Centerpartiet är det parti som sticker ut med 25% fler röster än riksgenomsnittet.

C+25%

Bostadsmarknaden i området

i området pågår och planeras det för 12 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 42 objekt till salu i Centrum

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns en förskola i närheten

441 meter från adressen ligger Stentägtskolan.

Matbutiker och restauranger

Bara fem minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, Tempo på Norralagatan 18.

Lockas man av restaurangbesök finns Café Amore och Mousquet Restaurang i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger mindre än en minuts gångväg (27 meter) från vattnet. Närmsta grönområde, Stadsparken, ligger ca en minuts gångväg (169 meter) från adressen.

För den träningsintresserade ligger närmsta träningsanläggning, Faxe Atletklubb, elva minuters promenad från adressen.

Händelser och brott i närheten av Söderhamn

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Skadegörelse

Rapporterat söndagen den 16 maj kl 07:43

Man omhändertas efter skadegörelse på bil.

Polis beordras till Kvarngatan med anledning av att en man observerats slå sönder en bil. När patrull anländer till platsen påträffas en berusad man i 40-årsåldern som omhändertas enligt LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer. En anmälan om skadegörelse kommer att skrivas.

Vapenlagen

Rapporterat lördagen den 8 maj kl 07:30

I samband med ett bråk hörs en smäll.

Två grupperingar bråkar på Åsbäcksgatan. Vid bråket hörs en kraftigt smäll, eventuellt efter att ett vapen vapen avlossats i luften. När polisen kommer till platsen är det lugnt, men efter ett tag hittas ett två män i en lägenhet som varit involverade i bråket. De har blivit misshandlade med tillhyggen men är inte i behov av sjukvård. Anmälningar skrivs om grovt vapenbrott, framkallande av fara för annan, misshandel och grovt olaga hot.

Stöld, försök

Rapporterat torsdagen den 6 maj kl 06:35

Villaägare i Söderhamn vaknar av flera gärningsmän i huset.

En villaägare i Söderhamn vaknar av att en ruta krossas och upptäcker då tre gärningsmän i huset som lämnar till fots via ytterdörren. En polispatrull beordras till platsen för att höra de boende i villan och säkra eventuella spår. Polisen skriver en anmälan om försök till grov stöld genom inbrott. I nuläget finns ingen misstänkt till brottet.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
26%
SverigeSöderhamn

Brott jämfört med riket