facebook_pixelNär Mickelgårds 3 Gotlands län, Stånga - hitta.se
Hitta.se

När Mickelgårds 3

623 48 Stånga, Gotland Gotlands län

Adress i När i Stånga i Gotlands län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på När Mickelgårds 3.

Hitta hit

Ett flerfamiljshus byggt 1983

Fastigheten på När Mickelgårds 3 är ett flerfamiljshus byggt 1983.

Bolån i Stånga - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Stånga. Genomsnittlig ränta föregående månad (nov 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,25%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,26% (nov 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,25% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 313 021 kronor och den första avbetalningen är 2 708 kronor.
Bolån i Stånga

Tomten är ca 8752 kvadratmeter

Tomten, NÄR MICKELGÅRDS 1:32, är större än andra tomter i området.

Se karta med tomtgränser och hur solen rör sig över fastigheten NÄR MICKELGÅRDS 1:32 vid olika klockslag och årstider.

Boendemiljön i När

Människorna i När

Människorna i När

Singelhushåll med låga inkomster i hyresrätt utanför småstäder och mindre orter

I När bor 46% kvinnor och 54% män. Medelåldern i området är 62 år, vilket är högre än medelåldern i Gotlands kommun (51 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 65+, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (56%) är högre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är astrologi, följa populära tv-serier, hårvård, rida, alternativ hälsovård, meka med bilar, ishockey, motorsport, sticka och handarbeta och personbilar.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Personer med lägre utbildning i privat sektor

Av de som bor i området räknas 5% som högutbildade. 36% har gymnasieutbildning och 23% har endast grundskoleutbildning. 22% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 58%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 15 404 kr, vilket är 43% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 758 565 kronor i lån.

-43%

Här i Gotland betalar man högre skatt

För de som är folkbokförda på När Mickelgårds 3 gäller skattetabell 34. Det innebär att inkomstskatten här är 0,7 procentenheter högre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 19 800 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

33,60% (11,95)

0,00% (-11,28)

0,242% (0,00)

Summa

33,842% (0,67)

Här röstar man borgerligt

I valdistriktet röstar man borgerligt. I valet 2014 blev Centerpartiet det största partiet med 33,9% av rösterna. Centerpartiet är det parti som sticker ut med 294% fler röster än riksgenomsnittet.

C+294%

Bilägande

Man kör gärna Toyota och Fiat i området.

Toyota
Fiat

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns en förskola i närheten

3 040 meter från adressen ligger Föräldrakooperativet Bysen Ekonomisk Förening.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca två minuters gångväg (284 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg (15 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av När

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Rattfylleri

Rapporterat lördagen den 28 november kl 11:05

Patrullen stoppade en traktor i Dalhem och föraren blåste positivt i sållningsinstrumentet.

Föraren av traktorn är medtagen för kroppsbesiktning/ytterligare provtagning, och är efter detta misstänkt för grovt rattfylleri. Klockan 06:38 stoppades en bilist i Endre och misstanke uppstod om rattfylleri även här. Föraren medtogs för ytterligare provtagning och efter detta har hennes körkort omhändertagits.   Klockan 02:46 stoppades ett fordon med tre personer i Eskelhem. Föraren är misstänkt för drograttfylleri och båda passagerarna är misstänkta för narkotikabrott/eget bruk.

Trafikolycka

Rapporterat torsdagen den 26 november kl 05:43

Ingen behövde sjukhusvård efter olyckan i Klinte.

Två personbilar bärgades från olycksplatsen på Hamnvägen.

Trafikbrott

Rapporterat onsdagen den 25 november kl 08:07

Den personbilsförare som polisen skulle kontrollera i Hemse stannade inte vid första stoppförsöket.

Polisen tvingade föraren till ett stopp efter Rone kyrka. Polisen misstänkte att föraren kört bilen under påverkan av alkohol och han medtogs till stationen för fortsatt utredning angående rattfylleri. Han är även misstänkt för att ha kört bilen utan giltig behörighet, ej stannat på polismans tecken, vårdslöshet i trafik och narkotikabrott genom eget bruk samt innehav. Inne på stationen uppmättes hans alkoholhalt till 0.16 milligram per liter andningsluft. Polisen misstänkte att passageraren var påverkad av narkotika. Hon medtogs till stationen för fortsatt utredning angående narkotikabrott genom eget bruk.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
203%
SverigeNär

Brott jämfört med riket