Väskinde Gällungs 816 Gotlands län, Visby - hitta.se

Väskinde Gällungs 816

622 75 Visby, Gotland Gotlands län

Adress i Bro i Visby i Gotlands län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Väskinde Gällungs 816.

Hitta hit

En nyinflyttad i grannskapet

Senaste året flyttade en person in.

Grannkollen st

Håll koll på vilka som flyttar in i din trappuppgång eller villaområde med Grannkollen.

Grannkollen1 st

Annons:

Räkna på hur mycket du kan köpa för i Bro. Få ett individuellt ränteerbjudande hos Nordea.

Räkna på ditt lån!

Boendemiljön i Bro

housing_info

Området kring Väskinde Gällungs 816 består till 69% av småhus. Det är vanligt med byggnader som för det mesta är byggda på 1700-talet.

Wikipediafoton från närområdet

Wikipedia

Åsikter om Väskinde Gällungs 816

Vad tycker du om Väskinde Gällungs 816?

Människorna i Bro

area_interests

Singel och flergenerationshushåll med låga inkomster i villa utanför småorter

I Bro bor 50% kvinnor och 50% män. Vanliga intressen är jakt, meka med bilar, motorcyklar, rida, motorsport, astrologi, sportfiska, alternativ hälsovård, antikviteter och snickra/måla och bygga.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Familjer med barn i grundskoleålder

I Bro har 22% av familjerna mer än ett barn. Andelen familjer som bara har ett barn är högre än i resten av kommunen. De flesta barnen är i grundskoleålder och 30% av de som bor här är barn under 19 år, vilket är högre än genomsnittet (22%) för kommunen.

Barn i förskoleålder
Barn i grundskoleålder
Barn i gymnasieålder

Utbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 29% som högutbildade. 54% har gymnasieutbildning och 18% har endast grundskoleutbildning. 39% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 83%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 19 999 kr, vilket är 26% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 1 009 865 kronor i lån.

Se exakt vad dina grannar och kollegor tjänar – beställ taxeringskalendern!

-26%

Här i Gotland betalar man högre skatt

För de som är folkbokförda på Väskinde Gällungs 816 gäller skattetabell 34. Det innebär att inkomstskatten här är 0,7 procentenheter högre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 19 800 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

33,60(11,95)

0,00(-11,28)

0,242(0,00)

Summa

33,842(0,67)

Här röstar man borgerligt

I valdistriktet röstar man borgerligt. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 32,4% av rösterna. Centerpartiet är det parti som sticker ut med 166% fler röster än riksgenomsnittet.

Parti+166%

Bilägande

Man kör gärna Volvo och Volkswagen i området.

Lokaltrafik

Lokaltrafik

Skolor, grönområden, etc

Det finns en förskola, tre grundskolor och tre gymnasieskolor i närheten

2 081 meter från adressen ligger Förskolan Lunden.

Närmaste grundskola är Guteskolan AB (6 894 meter), som är en kommunal skola.

Den gymnasieskola som ligger närmast är Wisbygymnasiet norra (6 796 meter), som är en kommunal skola.

area_geo

Natur och fritid

Bostaden ligger ca fem minuters gångväg (549 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg (37 meter) från adressen.

Arbetsmarknaden i Bro

Jobb i närheten

Just nu finns det 322 lediga jobb i Gotland, vilket motsvarar 88% av alla lediga jobb i Gotlands län. Bland annat söker man:

- Distributionsförare

- Kalibreringsingenjör, tillverkningsindustri

- Flygtekniker

- Sjuksköterska, medicin och kirurgi

- Sjuksköterska, grundutbildad

Exempel på företag som anställer just nu:

- Today Consulting AB

- Adecco Sweden AB

- Försvarsmakten

- Centric Care AB - Göteborg

- Centric Care AB

88%
Gotlands länGotland

Andel av jobben i länet

Händelser och brott i närheten av Bro

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

Verisure.se
Annons

Försvunnen person

Rapporterat onsdagen den 10 juli kl 12:00

Den kvinna från Visby polisen sökt sedan i lördags är fortfarande inte hittad. Mer information om den röda cykel hon färdades på ges här.

Många har hört av sig om tips angående den kvinna som är anmäld försvunnen sedan i lördags. Kvinnan försvann från Visby och färdades när hon försvann på en röd cykel av äldre modell. Många är engagerade och tips har kommit in om både kvinnor och röda cyklar över hela Gotland. Hittills har dock inget tips lett till att varken kvinnan eller cykeln har hittats. Den röda cykel polisen vill ha tips om är av äldre okänd modell. Den är treväxlad med växelspak på styret. Den aktuella cykeln har också en så kallad dynamo på framhjulet, det vill säga en typ av generator man fäller ned för att cykelljuset ska fungera. Har du tips kan du ringa 114 14 eller använda dig av tipsformuläret på polisen.se som är inlänkat nedan.

Övrigt

Rapporterat onsdagen den 3 juli kl 07:57

Fyra anmälningar om brott har hittills upprättats under polisens kommendering i Almedalen i Visby. Det är färre än förra året.

Fyra anmälningar om brott har hittills upprättats under polisens kommendering i Almedalen i Visby. Detta innebär fyra anmälningar av brott sedan söndag den 30 juni vilket hittills är betydligt färre än förra året. En anmälan om hets mot folkgrupp upprättades efter en allmän sammankomst i Visby den 1 juli. Den upprättades av polisen. Ytterligare en anmälan om hets mot folkgrupp har upprättats efter en allmän sammankomst som hölls tisdag den 2 juli. Också den upprättades av polisen. De båda talen där polisen bedömt att hets mot folkgrupp skett är nu skickade till åklagare för bedömning och det är åklagare som leder förundersökningarna. En anmälan om egenmäktigt förfarande har också upprättats då en person gjort så att en av polisens kameror satts ur bruk. Den misstänkte har hämtats till förhör men släppts därefter och utredningen fortsätter. Den fjärde anmälan gäller en anmälan om icke-tillståndsgiven allmän sammankomst. En sådan anmälan upprättas alltid enligt rutin då någon anordnar vad som bedöms vara en allmän sammankomst utan tillstånd. I detta fall gäller det en sammankomst den 2 juli. Under onsdagen den 3 juli har en person också tagit kontakt med polis i Visby och önskat göra en anmälan om skadegörelse av ett tält. Efter att ha tittat på de kamerabilder som finns från området kunde det konstateras att det var vädret som orsakat tältet skador och ingen person. Därmed upprättades ingen anmälan.

Övrigt

Rapporterat onsdagen den 3 juli kl 07:50

Fyra anmälningar om brott har hittills upprättats under polisens kommendering i Almedalen i Visby. Det är färre än förra året.

Fyra anmälningar om brott har hittills upprättats under polisens kommendering i Almedalen i Visby. Detta innebär fyra anmälningar av brott sedan söndag den 30 juni vilket hittills är betydligt färre än förra året. En anmälan om hets mot folkgrupp upprättades efter en allmän sammankomst i Visby den 1 juli. Den upprättades av polisen. Ytterligare en anmälan om hets mot folkgrupp har upprättats efter en allmän sammankomst som hölls tisdag den 2 juli. Också den upprättades av polisen. De båda tillfällena där polisen bedömt att hets mot folkgrupp skett är nu skickade till åklagare för bedömning och det är åklagare som leder förundersökningarna. En anmälan om egenmäktigt förfarande har också upprättats då en person gjort så att en av polisens kameror satts ur bruk. Den misstänkte har hämtats till förhör men släppts därefter och utredningen fortsätter. Den fjärde anmälan gäller en anmälan om icke-tillståndsgiven allmän sammankomst. En sådan anmälan upprättas alltid enligt rutin då någon anordnar vad som bedöms vara en allmän sammankomst utan tillstånd. I detta fall gäller det en sammankomst den 2 juli. Under onsdagen den 3 juli har en person också tagit kontakt med polis i Visby och önskat göra en anmälan om skadegörelse av ett tält. Efter att ha tittat på de kamerabilder som finns från området kunde det konstateras att det var vädret som orsakat tältet skador och ingen person. Därmed upprättades ingen anmälan.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Grön pil
34%
SverigeBro

Brott jämfört med riket