facebook_pixelVäskinde Stora Klintegårde 524 Gotlands län, Visby - hitta.se
Hitta.se

Väskinde Stora Klintegårde 524

622 75 Visby, Gotland Gotlands län

Adress i Väskinde i Visby i Gotlands län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Väskinde Stora Klintegårde 524.

Hitta hit

Bolån i Visby - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Visby. Genomsnittlig ränta föregående månad (juni 2021) för ett bolån bundet på 2 år: 1,28%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,29% (juni 2021).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,28% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 320 533 kronor och den första avbetalningen är 2 733 kronor.
Bolån i Visby

Boendemiljön i Väskinde

Boendemiljön i Väskinde

Området kring Väskinde Stora Klintegårde 524 består till 31% av småhus. Det är vanligt med lantbruk och villor som för det mesta är byggda på 1960- och kring millennieskiftet.

Wikipediafoton från närområdet

Brissund
Väskinde distrikt
Själsö
Väskinde församling

Människorna i Väskinde

Människorna i Väskinde

Äldre medelinkomsttagarfamiljer med äldre barn eller utflugna barn i villaförorter

I Väskinde bor 48% kvinnor och 52% män. Medelåldern i området är 50 år, vilket är lägre än medelåldern i Gotlands kommun (51år) men högre än Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 50-64, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (25%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är jakt, meka med bilar, motorcyklar, rida, motorsport, astrologi, sportfiska, alternativ hälsovård, antikviteter och snickra/måla och bygga.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Utbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 38% som högutbildade. 41% har gymnasieutbildning och 5% har endast grundskoleutbildning. 38% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 70%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 19 623 kr, vilket är 28% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 121 977 kronor i lån.

-28%

Här i Gotland betalar man högre skatt

För de som är folkbokförda på Väskinde Stora Klintegårde 524 gäller skattetabell 34. Det innebär att inkomstskatten här är 0,7 procentenheter högre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 19 800 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

33,60% (11,95)

0,00% (-11,28)

0,242% (0,00)

Summa

33,842% (0,67)

Här röstar man borgerligt

I valdistriktet röstar man borgerligt. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 31,0% av rösterna. Centerpartiet är det parti som sticker ut med 113% fler röster än riksgenomsnittet.

C+113%

Bostadsmarknaden i Väskinde

Just nu finns 4 objekt till salu i Väskinde

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns två förskolor i närheten

9 313 meter från adressen ligger Förskolan Slottsparken.

Matbutiker och restauranger

Lockas man av restaurangbesök finns Krusmyntagården och Krusmyntagården i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca sex minuters cykelväg (1789 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg (37 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Väskinde

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Brand

Rapporterat fredagen den 23 juli kl 11:16

Ingen misstanke om brott vid branden som uppstod i en lastbil.

Lastbilen började brinna på Bro väg i närheten av korsningen med Visbyleden. Lastbilen bärgades från platsen. Polisen skrev anmälan angående brand utan misstanke om brott.

Misshandel

Rapporterat onsdagen den 21 juli kl 08:21

Samtal om bråk på Kung Magnus väg.

När polisen kom till platsen hade brottsoffer och gärningspersoner inte kvar. Polisen har frågat de som befann sig i närområdet om de har hört eller sett någonting. På de uppgifter som kom in har polisen tagit upp en anmälan angående misshandel.

Misshandel

Rapporterat söndagen den 11 juli kl 08:57

Ett antal ungdomar bråkar vid Östercentrum. En person får en skada vid ögat och en person grips misstänkt för

Anmälan om misshandel och försök till misshandel har upprättats.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
203%
SverigeVäskinde

Brott jämfört med riket