Hitta.se

Gympartner Träningsutrustning Mölndal

i Mölndal

Org.nr. 559044-9400

Martin Börjesson

Stängt

Om Gympartner Träningsutrustning Mölndal

Gympartner Träningsutrustning Mölndal är verksam inom partihandel med sport- och fritidsartiklar. Bolaget är ett aktiebolag som varit aktivt sedan 2016. Gympartner Träningsutrustning Mölndal omsatte 2 061 000 kr senaste räkenskapsåret (2022).

Gympartner Träningsutrustning Mölndal har 4.5 i betyg!

Gympartner Träningsutrustning Mölndal har betygsatts av åtta personer varav åtta även lämnat en kommentar.
Innehållet i denna sektion är skapat av användare.

Skriv ett omdöme

4.5 /5

8 betyg. 8 kommentarer

Dannemannen

för mer än ett år sedan

Löpband & Crosstrainer från Precor i högsta gymkvalite’som är perfekt att ha hemma så att man kan börja dagen med konditionsträning som inte sliter på knä och fotled etc. Rekommenderas till alla som har svårt att hinna träna så som man kan, behöver eller vill. GymPartner har ett enormt utbud och man kan prova ut de produkter som passar bäst för en själv. Fem stjärnor från Mig och familjen.

Uffe H.

för mer än ett år sedan

Jag vill rekommendera detta företag om du vill köpa ett komplett gym med begagnade gymmaskiner till mycket bra pris för denna höga gymkvalite'. Framför allt var Löpbanden och Crosstrainerna från Precor superfina och vi har inte haft ett enda problem med dessa konditionsmaskiner, som kan vara mycket krångel med. Servicen,frakten och installationen som gjordes av GymPartners servicetekniker Dan & Jonas kunde inte gå bättre.

Maria K.

för mer än ett år sedan

Indoor Walking 3 är en mindre men stabil Crosstrainer som är perfekt att ha hemma så att man kan börja dagen med konditionsträning som inte sliter på knä och fotled etc. Rekommenderas till alla som har svårt att hinna träna så ofta 💪 som man behöver och vill.

Maria

för mer än ett år sedan

Indoor Walking 3 är en mindre men stabil Crosstrainer som är perfekt att ha hemma så att man kan börja dagen med konditionsträning som inte sliter på knä och fotled etc. Rekommenderas till alla som har svårt att hinna träna så ofta som man behöver och vill. När jag läser Nihats omdöme blir man snabbt övertygad om detta är en rättshaverist av värsta sort, som överdriver enormt och som satt detta i system att kritisera och smutskasta företag. Hen vet mycket väl att företagen blir förtvivlade av hens omdömen och många tvingas betala för att slippa dessa omdömen. Hur kan tre företag på en månad vara så värdelösa på service och att åtgärda fel och brister som hen beskriver ? Alla är väletablerade företag som verkligen inte vill ha missnöjda kund

Nihad

för mer än ett år sedan

Gympartner lurar systematiskt sina kunder.jag beställde o betalade hemma gym.det saknades ett par hantlar o massa reservdelar. De lovade o skrev intyg på att de ska leverera detta.fick även ett trasigt löp band som inte fungerar. De har lovat att åtgärda o koma med det som saknas inom en vecka. 3 veckor senare har de fortfarande inte levererat o vägrar svara på samtal o sms. Obs! Gympartner e bedragare o kriminella.undvik

Maria K.

för mer än ett år sedan

"Julafton" för träningsnördar, när vi kom in i jättebutiken hos Gympartner . Måste vara Sveriges största och bästa gymgrossist när det kommer till begagnad träningsutrustning !Gubbarna är mycket kompetenta och serviceinriktade, har vettiga priser och ett grymt utbud av nya och begagnade gymprylar.

Maria K.

för mer än ett år sedan

"Julafton" för träningsnördar, när vi kom in i jättebutiken hos Gympartner . Måste vara Sveriges största och bästa gymgrossist när det kommer till begagnad träningsutrustning ! Gubbarna är mycket kompetenta och serviceinriktade, har vettiga priser och ett grymt utbud av nya och begagnade gymprylar.

Ulf H.

för mer än ett år sedan

Jag vill rekommendera detta företag om du vill köpa ett komplett gym med begagnade gymmaskiner till mycket bra pris för denna höga gymkvalite'. Bolaget säljer bara utrustning från de stora tillverkarna Technogym,Precor,Life fitness, Cybex och Star trac. Även om allt jag köpte inte fanns i samma märke Technogym som deras marknadsföring lovade så tog det mindre än 1 vecka så ringde dom och sa att dom kunde skicka 3 st löpband direkt till mig från ett nedlagt gym.

Karta och andra adresser

Nämndemansgatan 17 Fd. Papyrus Huvudlager, 431 33 Mölndal

Gympartner Träningsutrustning Mölndal har verksamhet på Nämndemansgatan 17 Fd. Papyrus Huvudlager, Mölndal. 

Gympartner Träningsutrustning Mölndal har 11 andra verksamheter i Sverige. Det som ligger närmast Mölndalskontoret är GymPartner Träningsutrustning Göteborg Showroom i Göteborg.

Gympartner Träningsutrustning Mölndal gick med förlust (2022)

Gympartner Träningsutrustning Mölndal gick med förlust, -368 000 kr. Gympartner Träningsutrustning Mölndal minskade sin omsättning med -47,64% senaste räkenskapsåret.

Användarbilder

Ladda upp bilder (valfritt) (Maxstorlek: 20MB)

Verksamhetsbeskrivningen för Gympartner Träningsutrustning i Mölndal AB:

Bolaget skall idka handel med ny och begagnad motions och träningsutrustning. Bolaget säljer främst kompletta begagnade Gym. Löpband. Crosstrainers. Motionscyklar. Spinningcyklar från de världsledande tillverkarna.

Verksamheten ingår i:

Gympartner Träningsutrustning i Mölndal AB

Organisationsnummer:

559044-9400

Bolagsform:

Aktiebolag

Bolaget registrerat:

2016-01-14

F-skatt:

Ja

Momsregistrering:

Ja

Svensk Näringsgrensindelning - SNI:

46491 - Partihandel med sport- och fritidsartiklar

Branscher

Olika mobilformat

Mobilformat för 076-393 30 57