facebook_pixelGynStockholm S:t Göran - Friskvårdsvägen 1, Stockholm | hitta.se
Hitta.se
Friskvårdsvägen 1 Karta

Leveransadress

S:t Görans Sjukhus AB
112 81 Stockholm

Om GynStockholm S:t Göran

Välkommen till våra gynekologiska mottagningar i Stockholm. Vår gynekologiska verksamhet omfattar både mottagning och kirurgisk behandling. Vi gör utredningar och behandlingar av bland annat sjukdomar i livmoder och äggstockar, inkontinens, framfall (prolaps), mensstörningar, smärttillstånd i underlivet, övergångsbesvär och preventivmedel.

GynStockholm S:t Göran har 3.2 i betyg!

GynStockholm S:t Göran har betygsatts av 13 personer varav tio även lämnat en kommentar.
Innehållet i denna sektion är skapat av användare.

Skriv ett omdöme

3.2 /5

13 betyg. 10 kommentarer

Ann K.

för 2 veckor sedan

Blev opererad pga framfall. Bra bemötande på alla sätt. Jag kom för tidigt o fick en säng att vika i innan operationen. Läkaren pratade med mig innan operation, och 2 ggr efter. Jag sov över där då jag bor i Göteborg o nattpersonalen var oxå väldigt bra i sitt bemötande. Kanske inte de mest mysiga lokaler men funktionellt.

Inger B.

för 5 månader sedan

Ganska hårdhänt och samtidigt stressigt pratande av gynekologen (M) medan man undersöktes snabbt i underlivet. Lugna ner sig och uppskattar varsamt sätt och hantering så man inte ömmar efteråt, tack.

Evelyn A.

för mer än 6 månader sedan

År 2018 kom jag detta ställe tills nu min sår fortfarande inte blev helad . Jag är framåt tillbaka till sjukhuset i Sverige och utomlands och nu har medicinerar mig antibiotika mpt infektion . Jag minns efter operation blev jag framåt tillbaka till sjukhuset på grund av det blöder inut och min magen blev som ungefär som 9 månaders gravid. Tills nu ont för ont mellan 2018 till nu 2021 . Såret som vad inte blev helad det säger läkaren här. Jag har bevis om min magen och allt ont som jag känner hela processen tills nu mår jag inte bra. Jobbet väntar på mig ,men man kan inte jobba när man har sår som inte blev helad. Jag vet inte vad jag ska göra ,men IVO vet om detta. Jag känner min kropp före och efter och har jag inte samma efter dålig studenter behandling på St.göran som leker min kropp. Min en ända kropp sen när jag kom tillbaka träffade jag en dålig mänligt läkare ,men han bara kasta tecken på min magen och säger det inga problem, men varför läker inte min sår tills nu? Jag var på doctorn här förra igår och säger post operative surgery. Sår inte äns blev helad. Konstigt. Vad kan nan göra ? Danderyds sjukhus akut mottagning senior läkare träffade jag och frågade mig vem har gjort mig magen ? Vi ses.

Yvonne A.

för mer än ett år sedan

Super bra bemötande. Äntligen en gynekolog som tar sig tid och förklarar så man förstår .

Dr M.

för mer än ett år sedan

Dr Maria hade ett professionellt och vänligt bemötande när jag träffade henne. Kändes att hon var genuint intresserad och inkännande! Tack!

Elisabeth

för mer än ett år sedan

Jag har gått på denna mottagning i flera år och blir alltid glatt överraskad. Vid all kontakt med mottagningen, ända från samtalet vid bokning till att man går därifrån är alla trevliga och professionella. Rekommenderar verkligen denna mottagning! Solstrålen i receptionen gjorde min dag vid senaste besöket! Tack!

Maria A.

för mer än ett år sedan

Jätte dålig bemötande. Fick vänta i 20 minuter och ingen kommer ut och säger något. Rörligt i väntrum.

Sara

för mer än ett år sedan

Dålig bemötande av gynekolog; väldigt stressad, otrevlig, kände på mig att hon dömer mig från min berättelse men vill inte hjälpa mig/ge råd. Efter 1 min undersökning sa att allt ser normalt ut, skickade ut mig från rummet utan att bry sig att jag kände att jag inte fick svar på mina frågor. Rekommenderar inte detta ställe om du söker gynekolog som behandlar dig med respekt.

Beatrice

för mer än ett år sedan

Ulla-Maria som inte ens är min läkare som vägrar förnya primolut-nor recept som jag har haft i över 5år, trots att jag går på regelbunden kontroll hos annan läkare. Hon hade hand om förnyelse när min läkare var borta och fick då inget recept alls utan bara en massa samtal med frågor och ingen förklaring på varför jag inte fick nytt recept. Tog över två veckor och 4 samtal innan jag fick nytt recept. Otroligt besviken på denna mottagningen som från början verkade så bra.

Ingela W.

för mer än ett år sedan

En läkare sa till en 80 årig gammal dam när hon hade undersökt henne: Det är cancer, skynda dig att gå, här har vi inget att göra för dig! Ingen stjärna alltså. Kvinnan är helt knäckt, har diabetes mm!! Jag skickar ett mail också eller brev!!!!

Karta och andra adresser

Friskvårdsvägen 1, 112 19 Stockholm

GynStockholm S:t Göran har verksamhet på Friskvårdsvägen 1, Stockholm. 

GynStockholm S:t Göran har 4 andra verksamheter i Sverige. Det som ligger närmast Stockholmskontoret är Cevita Care AB - Stadshagsgården i Stockholm.

GynStockholm S:t Göran gick med vinst (2020)

GynStockholm S:t Göran gick med vinst, 5 727 000 kr. GynStockholm S:t Göran ökade sin omsättning med 3,48% senaste räkenskapsåret.

Användarbilder

Ladda upp bilder (valfritt) (Maxstorlek: 20MB)

Verksamhetsbeskrivningen för Cevita Care AB:

Bolaget skall bedriva hälso- och sjukvård, undervisning och konsultverksamhet inom hälso- och sjukvård, kliniska prövningar samt kapitalförvaltning ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Verksamheten ingår i:

Cevita Care AB

Organisationsnummer:

556608-5931

Bolagsform:

Aktiebolag

Bolaget registrerat:

2001-08-18

F-skatt:

Ja

Momsregistrering:

Ja

Svensk Näringsgrensindelning - SNI:

86222 - Specialistläkarverksamhet inom öppenvård, ej på sjukhus

Branscher

Andra har även sökt på

Olika telefonformat

Telefonformat för 08-120 755 00