Hässelby Vårdcentral Hässelby Torg 20, Hässelby - hitta.se

Tidsbokning

Besöksadress


Box 3340
165 21 Hässelby

Många företag har flyttat till Hässelby senaste året.
Ta med posten till nya adressen!

Om Hässelby Vårdcentral

Hässelby vårdcentral är en akademisk vårdcentral. Det innebär att vi fått i uppdrag att stärka kompetensen, utvecklingen, utbildningen och även forskningen i vårt område.

Våra lokaler ligger centralt på Hässelby Torg. Här finns bland annat läkarmottagning, kuratorer, psykolog, mödra- och barnavårdcentral, apotek och provtagningslaboratorium. Vi kan också erbjuda dig vård när det gäller idrottsskador och har utrustning och kompetens för att kunna göra kvalificerade öron-, näs- och halsundersökningar.

Karta och andra adresser

Hässelby Torg 20, 165 55 Hässelby

Hässelby Vårdcentral har kontor på Hässelby Torg 20 i Hässelby Gård, HässelbyPå denna adress finns även 8 andra företag registrerade.

Hässelby Vårdcentral har 10 verksamheter i Sverige. Det som ligger närmast Hässelbyskontoret är Spånga Psykosverksamhet i Spånga.

Parkeringar nära Hässelby Vårdcentral på Hässelby Torg 20

Det finns 3 parkeringsplatser i närheten av Hässelby Vårdcentral. Det närmaste ligger 122 meter bort, Hässelbygårdsskolan.

122m

Parkering (EASYPARK)

Hässelbygårdsskolan

319m

Parkering (EASYPARK)

Loviselundsskolan

439m

Parkering (EASYPARK)

Johannelundstoppen Infarts P

Parkerkingsplatser presenteras av . Använd appen både för att hitta och hantera din parkering enkelt och smidigt. Ladda ner här

Användarbilder

Ladda upp bilder (valfritt) (Maxstorlek: 5MB)

Hässelby Vårdcentral har 1.0 i betyg!

Hässelby Vårdcentral har betygsatts av tre personer varav tre även lämnat en kommentar.

Skriv ett omdöme

1.0 /5

3 betyg. 3 kommentarer

Sara

för 3 dagar sedan

Tar en månad från att en annan instans begär prover från läkaren på vc tills jag får en tid (som jag tror är en remiss till ytterligare ett ställe), läkaren sitter och ljuger mig rakt i ansiktet om när begäran kom in (vilket jag kan se i min egna journal) då instansen som begärt ut prover från vc redan tagit och behandlat resultatet på annat håll. Läkaren vägrar godta utlåtande från specialist läkare, hävdar att enheten jag behöver en ny remiss till inte existerar osv. Och det är bara senaste besöket. Alla vettiga läkare slutar innom en väldigt kort tid. Jag misstänker att dom flyr fältet. Alltid slut på akuttider om du ringer mer än 1 minut efter telefonen öppnar, en icke akuttid är det minimum 2 månader innan du får träffa läkare.

Andrew

för mer än 6 månader sedan

Blir bollad mellan kirurg och vårdcentralen vill inte ta sitt ansvar även fast det ligger på deras bord, hört väldigt många liknande historier, GÅ INTE DIT.

Elizabeth

för mer än ett år sedan

Ringde idag kl. 08.00 , de skulle ringa efter 10 min. men ringde 08.45 . Jag kräv att en doktor skulle titta på mitt barn men kvinna som svarade det nekade det och sa att en sjuktkeskaska titta på honom, jag sa att jag ville ha en doktor men hon sa nej,de hade tid för en doktor men hon ville inte ge mig den för mitt barn! Jag är så less att man måste alltid tigga en tid med de för en barn eller för ens själv , otrevlig personal i telefon och låååånga väntetider.

Branscher

Andra har även sökt på

Andra format av 08-687 66 12