facebook_pixelKarlsborgsvägen 5 Hallands Län, Ätran - hitta.se
Hitta.se

Karlsborgsvägen 5

311 51 Ätran, Falkenberg Hallands Län

Adress i Gunnarp i Ätran i Hallands Län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Karlsborgsvägen 5.

Hitta hit

En villa byggd 1975

På adressen finns en villa byggd 1975. Huset är 175 kvadratmeter (ej inräknat biytor såsom garage, källarutrymmen etc.), vilket är större än de flesta av grannhusen i Gunnarp.

Värderingen är 8 457 kr/m²

Villan på Karlsborgsvägen 5 värderas till ca 1 480 000 kr (8 457 kr/m²).

Förbättra värderingen

Evaluation

Värdeindikation

1 480 000 kr

Bolån i Ätran - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Ätran. Genomsnittlig ränta föregående månad (feb 2021) för ett bolån bundet på 2 år: 1,24%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,25% (feb 2021).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,24% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 310 517 kronor och den första avbetalningen är 2 700 kronor.
Bolån i Ätran

Tomten är ca 966 kvadratmeter

Tomten, ESERED 1:163, är mindre än andra tomter i området.

Se karta med tomtgränser och hur solen rör sig över fastigheten ESERED 1:163 vid olika klockslag och årstider.

Boendemiljön i Gunnarp

Människorna i Gunnarp

Människorna i Gunnarp

Pensionärer med medelinkomster i äldreboende

I Gunnarp bor 57% kvinnor och 43% män. Medelåldern i området är 58 år, vilket är högre än medelåldern i Falkenbergs kommun (50 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 65+, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (57%) är högre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är se sport på tv/läsa om sport, besöka sportevenemang, lösa korsord eller sudoku, skattefrågor, kungligheter, ishockey, sy kläder, trav och galopp, krukväxter och fackliga frågor.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Personer med lägre utbildning i privat sektor

Av de som bor i området räknas 9% som högutbildade. 25% har gymnasieutbildning och 8% har endast grundskoleutbildning. 20% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 59%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 17 268 kr, vilket är 36% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 570 766 kronor i lån.

-36%

Här i Falkenberg betalar man lägre skatt

För de som är folkbokförda på Karlsborgsvägen 5 gäller skattetabell 32. Det innebär att inkomstskatten här är 1,0 procentenheter lägre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 400 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

21,10% (-0,55)

10,82% (-0,46)

0,242% (0,00)

Summa

32,162% (-1,01)

Här röstar man borgerligt

I valdistriktet röstar man borgerligt. I valet 2014 blev Sverigedemokraterna det största partiet med 22,5% av rösterna. Centerpartiet är det parti som sticker ut med 121% fler röster än riksgenomsnittet.

C+121%

Bostadsmarknaden i Gunnarp

Just nu finns 1 objekt till salu i Falkenberg

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns en förskola i närheten

145 meter från adressen ligger Förskolan Laxen.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca en minuts gångväg (109 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger ca två minuters gångväg (220 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Gunnarp

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Sammanfattning kväll och natt

Rapporterat söndagen den 11 april kl 07:36

Godmorgon! Dagens presstalseperson är Anna Göransson.

22.48 Olovlig körning, Brännögård, Hylte. Polis skickas efter samtal om en vinglig färd med en personbil, som även pendlar i hastighet. Polis får syn på den i Brännögård, där en stoppas för kontroll vid infarten Hallandsleden. Föraren, en man, visar sig sakna behörighet att köra. Han rapporteras för olovlig körning. 23.19 Narkotikabrott, Vallås. En man kontrolleras av polis på en busshållplats vid Boplatsvägen. Han visar tecken på narkotikapåverkan, och tas med för provtagning misstänkt för narkotikabrott. 23.45 Rattfylleri, Gunnestorp, Varberg. Polis stannar en personbil för kontroll där föraren, en man, visar tecken på narkotikapåverkan. Han medtas för provtagning misstänkt för drograttfylleri. Två passagerare finns även i bilen, och båda rapporteras för narkotikabrott.

Sammanfattning kväll och natt

Rapporterat fredagen den 2 april kl 07:52

Dagens presstalesperson är Christer Fuxborg.

22:37 Hylte, misshandel. En personal på campingen har blivit slagen av en gäst i ansiktet varför polis larmas till platsen. När patrullen kommer fram så har allt lugnat ner sig och man kan ta uppgifter för en anmälan, oklart varför bråket startat. Båda parter hörda och den kommande utredningen får utvisa vad som faktiskt hände. Ingen behövde uppsöka sjukhus. 03:01 Varberg, tillgrepp av fortskaffningsmedel. En bil påträffas på taket invid en gärdsgård i området Vare. Polis kallas till platsen och håller förhör med vittnen för att bringa klarhet i det inträffade. En person påträffas på platsen men kan inte i nuläget misstänkas för stölden. Personen kan dock misstänkas för narkotikabrott genom både innehav samt eget bruk.

Sammanfattning kväll och natt

Rapporterat torsdagen den 1 april kl 06:17

Dagens presstalesperson är Peter Adlersson och till kvällen kommer Christer Fuxborg.

01.00 Halmstad, inbrott På Brogatan har någon krossat rutan i entrédörren till en second hand butik och varit inne och stulit saker. Enligt vittnen har en person lämnat platsen på en moped. I nuläget oklart vad som stulits. Polisen har tagit upp en anmälan om stöld genom inbrott men ingen är gripen. 04.07 Hylte, rattfylleri På länsväg 646 vid Mjälasjön stoppas en bilist för kontroll. Föraren, en man i 50-årsåldern, försöker springa från platsen men fångas snabbt in av polispatrullen. Han blåser positivt och tas med för vidare provtagning på polisstationen och en anmälan om rattfylleri upprättas.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
120%
SverigeGunnarp

Brott jämfört med riket