facebook_pixelAndersbergsringen 77 Hallands län, Halmstad - hitta.se

Andersbergsringen 77

302 21 Halmstad, Halmstad Hallands län

Adress i Halmstads Martin Luther i Halmstad i Hallands län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Andersbergsringen 77.

Hitta hit

Ett flerfamiljshus byggt 1967

Fastigheten på Andersbergsringen 77 är ett flerfamiljshus byggt 1967.

Bolån i Halmstad - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Halmstad. Genomsnittlig ränta föregående månad (okt 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,32%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,33% (okt 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,32% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 330 550 kronor och den första avbetalningen är 2 767 kronor.
Bolån i Halmstad

Boendemiljön i Halmstads Martin Luther

Människorna i Halmstads Martin Luther

Människorna i Halmstads Martin Luther

Unga och medelålders låginkomsttagarfamiljer med barn i multikulturella förortsområden till storstad

I Halmstads Martin Luther bor 48% kvinnor och 52% män. Medelåldern i området är 38 år, vilket är lägre än medelåldern i Halmstads kommun (48 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är gifta par med barn, 35-49, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (13%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är hårvård, alternativ hälsovård, astrologi, datorer, skönhetsvård, vidareutbildning/gå på kurser, ungdomskultur, följa populära tv-serier, modenyheter och religionsfrågor.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Utbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 22% som högutbildade. 31% har gymnasieutbildning och 19% har endast grundskoleutbildning. 15% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 46%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 13 967 kr, vilket är 49% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 481 514 kronor i lån.

-49%

Här i Halmstad betalar man lägre skatt

För de som är folkbokförda på Andersbergsringen 77 gäller skattetabell 32. Det innebär att inkomstskatten här är 1,1 procentenheter lägre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 400 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

20,98% (-0,67)

10,82% (-0,46)

0,242% (0,00)

Summa

32,042% (-1,13)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 64,5% av rösterna. Socialdemokraterna är det parti som sticker ut med 128% fler röster än riksgenomsnittet.

S+128%

Bilägande

Man kör gärna Toyota och Volvo i området.

Toyota
Volvo

Bostadsmarknaden i området

i området pågår och planeras det för 232 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 12 objekt till salu i Halmstad

Just nu finns det 26 hyreslägenheter att byta till i närheten av Andersbergsringen. Snitthyran är 6 830 kr/mån.

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns tre förskolor i närheten

207 meter från adressen ligger Ringblommans Förskola.

Matbutiker och restauranger

Bara fem minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, Lidl på Gesällgatan 3.

Lockas man av restaurangbesök finns Orient Restaurang & Pizzeria och Foodmarket i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca sju minuters gångväg (722 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg (78 meter) från adressen.

För den träningsintresserade ligger närmsta träningsanläggning, SATS BASE Halmstad, sex minuters cykelväg från adressen.

Händelser och brott i närheten av Halmstads Martin Luther

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Trafikolycka

Rapporterat torsdagen den 26 november kl 07:22

En personbil samt cyklist krockar i korsningen Östra Lyckan samt Laholmsvägen.

Räddningstjänst, ambulans samt polis till platsen, oklart skadeläge. Cyklisten, en kvinna i 50 års åldern, körs med ambulans till sjukhus för kontroll då hon klagar över smärtor från nacke samt rygg, lindriga skador enligt uppgifter från platsen. Föraren av bilen kan misstänkas för att inte lämnat företräde till cyklisten, en anmälan har skrivits.

Trafikolycka

Rapporterat tisdagen den 24 november kl 10:52

På Pilefeltsgatan, Hertig Knut är det en manlig cyklist som kolliderar ned en bilist.

Mannen körs till sjukhus med lindriga huvudskador, eventuellt hjärnskakning och smärtor i ett knä.

Mord/dråp, försök

Rapporterat onsdagen den 18 november kl 09:37

En person blir knivskuren i handen i samband med ett rån i centrala Halmstad.

Vi får larm via SOS om att en person ska ha blivit knivskuren i handen i samband med ett rån i stadsdelen Linehed i centrala Halmstad. Inga uppgifter om andra fysiska skador. Ambulanspersonal på plats tar hand om skadan. Enligt uppgift ska personen ifråga blivit rånad på en tygpåse och gärningspersonerna lämnade platsen. Oklart hur många gärningspersoner som varit inblandade i händelsen. Initiala uppgifter gör gällande att det skulle röra sig om eventuellt två personer. Ett flertal patruller åker till platsen. Även en hundpatrull deltar. Polis förhör vittnen och genomför ett saksök i närområdet, samt försöker spåra gärningspersonerna. Ännu ingen gripen och händelsen utreds i nuläget som försök till mord alternativt dråp.  

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
512%
SverigeHalmstads Martin Luther

Brott jämfört med riket