Skogsvägen 42 Hallands län, Halmstad - hitta.se

Skogsvägen 42

302 73 Halmstad, Halmstad Hallands län

Adress i Sandhamn i Halmstad i Hallands län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Skogsvägen 42.

Hitta hit

En villa byggd 1997

På adressen finns en villa byggd 1997. Huset är 414 kvadratmeter (ej inräknat biytor såsom garage, källarutrymmen etc.), vilket är större än de flesta av grannhusen i Sandhamn.

Räkna på hur mycket du kan köpa för i Sandhamn. Få ett individuellt ränteerbjudande hos Nordea.

Räkna på ditt bolån!
area_nearby_house_plot

Tomten är ca 2646 kvadratmeter

Tomten, TROTTABERG 5:80, är större än andra tomter i området.

Det finns sju bygghändelser kopplade till bostaden.

Boendemiljön i Sandhamn

housing_info

Området kring Skogsvägen 42 består till 100% av småhus. Det är vanligt med villor som för det mesta är byggda på 50- och 70-talet.

Femtiotalshusen har ofta uteplatser på markplan som gör att huset flyter samman med trädgården. Sjuttiotalet är det årtionde då det byggdes flest hus i Sverige. En del hus är inspirerade av dansk arkitektur och vanliga byggnadsmaterial är mexitegel kombinerat med träpanel.

Wikipediafoton från närområdet

Åsikter om Skogsvägen 42

Vad tycker du om Skogsvägen 42?

Människorna i Sandhamn

area_interests

Äldre med goda inkomster utan barn eller med äldre barn i villa i eftertraktade närförorter kring storstäderna

I Sandhamn bor 49% kvinnor och 51% män. Vanliga intressen är segling, teater, konst, värdepapper och värdepappersaffärer, golf, utförsåkning, arbeta i trädgården, näringsliv och samhällsekonomi, energisparande och ungdomskultur.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Familjer med barn i gymnasieålder

I Sandhamn har 11% av familjerna mer än ett barn. Andelen familjer som bara har ett barn är lägre än i resten av kommunen. De flesta barnen är i gymnasieålder och 17% av de som bor här är barn under 19 år, vilket är lägre än genomsnittet (22%) för kommunen.

Barn i förskoleålder
Barn i grundskoleålder
Barn i gymnasieålder

Högutbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 52% som högutbildade. 41% har gymnasieutbildning och 5% har endast grundskoleutbildning. 40% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 76%.

I området är medelinkomsten högre

Här är medelinkomsten 49 303 kr, vilket är 82% högre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 1 096 197 kronor i lån.

Se exakt vad dina grannar och kollegor tjänar – beställ taxeringskalendern!

+82%

Här i Halmstad betalar man lägre skatt

För de som är folkbokförda på Skogsvägen 42 gäller skattetabell 32. Det innebär att inkomstskatten här är 1,1 procentenheter lägre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 400 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

20,98(-0,67)

10,82(-0,46)

0,242(0,00)

Summa

32,042(-1,13)

Här röstar man borgerligt

I valdistriktet röstar man borgerligt. I valet 2014 blev Moderaterna det största partiet med 54,1% av rösterna. Moderaterna är det parti som sticker ut med 132% fler röster än riksgenomsnittet.

Parti+132%

Bilägande

Man kör gärna Ford och Volkswagen i området.

Lokaltrafik

Lokaltrafik

Skolor, grönområden, etc

Det finns åtta förskolor, en grundskola och åtta gymnasieskolor i närheten

1 557 meter från adressen ligger Montessoriförskolan Villa Eken AB.

Närmaste grundskola är Eketånga Montessoriskolor (1 557 meter), som är en kommunal skola.

Den gymnasieskola som ligger närmast är LBS i Halmstad (5 759 meter), som är en kommunal skola.

Matbutiker och restauranger

Lockas man av restaurangbesök finns Punch och Restaurang Tylöhus i närheten.

Hälsa och skönhet

I Halmstad finns 4 apotek.

SOMMAR-REA! Upp till 50% på utvalda produkter.

Till apoteket.se
area_geo

Natur och fritid

Bostaden ligger mindre än en minuts gångväg (95 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger ca en minuts gångväg (168 meter) från adressen.

Företagande

Företagen i området är verksamma inom branscherna Fastighetsbolag, Byggmästare & Byggnadsentreprenörer och Bygg- & Anläggningsarbeten.

Fastighetsbolag
Byggmästare & Byggnadsentreprenörer
Bygg- & Anläggningsarbeten

Arbetsmarknaden i Sandhamn

Jobb i närheten

Just nu finns det 7 717 lediga jobb i Halmstad, vilket motsvarar 66% av alla lediga jobb i Hallands län. Bland annat söker man:

- Telefonförsäljare

- Inköpare

- Lagerarbetare

- HR-specialist/HR-adviser

- Kökschef

Exempel på företag som anställer just nu:

- Webieo

- Shaya Solutions AB

- Academic Work

- Försvarsmakten

- Stockholms Stad , Utbildningsförvaltningen

66%
Hallands länHalmstad

Andel av jobben i länet

Händelser och brott i närheten av Sandhamn

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

Verisure.se
Annons

Sammanfattning natt

Rapporterat onsdagen den 14 augusti kl 06:30

Det har varit en normal natt och inga större händelser har rapporterats till polisen.

02.46 Halmstad, narkotikabrott Vid Gamletullsgatan stoppas två personer i en bil för kontroll. Den manlige passageraren misstänks vara narkotikapåverkad och får följa med för provtagning. 04.42 Varberg, inbrott Vid trafikplats Himle på E6 är det en Italiensk familj som uppger att de har haft inbrott i sin husbil under natten. Två personer har på okänt sätt tagit sig in i husbilen och stulit kontanter, dokument och kreditkort.

Misshandel, grov

Rapporterat måndagen den 12 augusti kl 10:48

Larm om misshandel på asylboende i Spenshult.

Enligt uppgifter från SOS så har någon/några personer blivit misshandlade, troligen med kniv vid boendet. Vaktpersonal har ingripit och gärningsmannen har gripits. Någon kan möjligen vara allvarligt skadad. Ambulans och polis har larmats till platsen men de är ännu inte på plats. ingen ytterligare information före det att polis finns på plats/har avrapporterat. Kl 10.23: Polis på plats, ej avrapporterat. Kl 10.57: Två män, en i 30-årsåldern och en i 25-årsåldern är skadade och körda till sjukhus, oklart skadeläge. En man i 25-årsåldern är gripen misstänkt för brott och körd till polisstationen där förhör kommer att hållas. En avspärrning är gjord och tekniker är på väg till brottsplastsen, kläder är tagna i beslag för undersökning. En förundersökning är inledd med rubrikerna grov misshandel och mordförsök.  

Sammanfattning kväll och natt

Rapporterat söndagen den 11 augusti kl 07:38

Dagens presstalesperson är Christer Fuxborg.

21.32 Kungsbacka, grov stöld genom inbrott. Larm inkommer till ett larmbolag från en butik på Fjärås Industriväg. Visar sig vara en butik jämte som några har krossat en ruta för att sedan kunnat ta sig in. Oklart vad man fått med sig men ett vittne såg hur en bil lämnade platsen innan polis hunnit fram. Bilen sågs lämna i riktning ut mot E6:an. Man har säkrat en del saker på platsen som kommer att analyseras samt en anmälan är upprättad. Platsen avspärrad för en teknisk undersökning. 04.57 Halmstad, grovt olaga intrång. En person har på okänt sätt tagit sig in på polisens innergård och lagt sig under en Polisbil. Mannen grips och det hela beror troligen på psykisk ohälsa.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Grön pil
23%
SverigeSandhamn

Brott jämfört med riket