facebook_pixelFredsgatan 8 Hallands län, Oskarström - hitta.se

Fredsgatan 8

313 30 Oskarström, Halmstad Hallands län

Adress i Oskarström i Oskarström i Hallands län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Fredsgatan 8.

Hitta hit

En villa

På adressen finns en villa. Huset är 165 kvadratmeter (ej inräknat biytor såsom garage, källarutrymmen etc.), vilket är större än de flesta av grannhusen i Oskarström.

Bolån i Oskarström - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Oskarström. Genomsnittlig ränta föregående månad (okt 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,32%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,33% (okt 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,32% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 330 550 kronor och den första avbetalningen är 2 767 kronor.
Bolån i Oskarström

Tomten är ca 937 kvadratmeter

Tomten, APELN 5, är mindre än andra tomter i området.

Se karta med tomtgränser och hur solen rör sig över fastigheten APELN 5 vid olika klockslag och årstider.

Boendemiljön i Oskarström

Människorna i Oskarström

Människorna i Oskarström

Äldre medelinkomsttagarfamiljer utan barn eller med utflugna barn i villa på småorter och i glesbygd

I Oskarström bor 47% kvinnor och 53% män. Medelåldern i området är 52 år, vilket är högre än medelåldern i Halmstads kommun (48 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är gifta par utan barn, 50-64, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (26%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är jakt, meka med bilar, motorcyklar, rida, motorsport, astrologi, sportfiska, alternativ hälsovård, antikviteter och snickra/måla och bygga.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Utbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 22% som högutbildade. 51% har gymnasieutbildning och 13% har endast grundskoleutbildning. 32% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 65%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 24 222 kr, vilket är 11% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 1 870 299 kronor i lån.

-11%

Här i Halmstad betalar man lägre skatt

För de som är folkbokförda på Fredsgatan 8 gäller skattetabell 32. Det innebär att inkomstskatten här är 1,1 procentenheter lägre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 400 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

20,98% (-0,67)

10,82% (-0,46)

0,242% (0,00)

Summa

32,042% (-1,13)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 40,0% av rösterna. Socialdemokraterna är det parti som sticker ut med 41% fler röster än riksgenomsnittet.

S+41%

Bilägande

Man kör gärna Toyota och Volvo i området.

Toyota
Volvo

Bostadsmarknaden i området

Just nu finns 4 objekt till salu i Oskarström

Just nu finns det 1 hyreslägenheter att byta till i närheten av Fredsgatan. Snitthyran är 6 077 kr/mån.

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns två förskolor i närheten

582 meter från adressen ligger Vrenninge Förskola.

Matbutiker och restauranger

Bara tolv minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, ICA Nära Oskarström på Köpmansgatan 1.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca tio minuters gångväg (1078 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg (32 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Oskarström

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Övrigt

Rapporterat tisdagen den 24 november kl 09:45

Hemsidan uppdateras inte mer idag. Samtal från media besvaras av vakthavande befäl i mån av tid.

Övrigt

Rapporterat måndagen den 23 november kl 09:47

Händelsesidan uppdateras inte mer i kväll. Samtal från media besvaras av vakthavande befäl i mån av tid.

Sammanfattning kväll och natt

Rapporterat fredagen den 20 november kl 06:33

God morgon! Dagens presstalesperson är Christer Fuxbor och till kvällen kommer Jenny Widén.

23.39 Halmstad, stöld samt skadegörelse. Ett vittne iakttager flera personer via ett kameralarm hur de ”slangar” diesel från en lastbil på Göteborgsvägen, flera patruller beger sig till platsen. Vittnet kan via kameran se vilket håll de lämnar området samt att de bär på flera plastdunkar. En hundpatrull kan gripa en person omgående och sökandet går vidare då det finns uppgifter om flera personer. Efter ytterligare sökande med hund kan ytterligare två personer gripas. En av de gripna hade krypet på taket på en parkerat bil och där såg man tydliga repor på taket varför en anmälan om skadegörelse skrivas. Samtliga gripna får följa med för vidare utredning.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
512%
SverigeOskarström

Brott jämfört med riket