facebook_pixelNorra Kustvägen 77B Hallands Län, Skummeslövsstrand - hitta.se
Hitta.se

Norra Kustvägen 77B

312 71 Skummeslövsstrand, Laholm Hallands Län

En villa byggd 1975

På adressen finns en villa byggd 1975. Huset är 139 kvadratmeter (ej inräknat biytor såsom garage, källarutrymmen etc.), vilket är större än de flesta av grannhusen i Skummeslövsstrand.

Bolån i Skummeslövsstrand - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Skummeslövsstrand. Genomsnittlig ränta föregående månad (dec 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,28%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,29% (dec 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,28% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 320 533 kronor och den första avbetalningen är 2 733 kronor.
Bolån i Skummeslövsstrand

Tomten är ca 901 kvadratmeter

Tomten, SKUMMESLÖV 1:88, är mindre än andra tomter i området.

Se karta med tomtgränser och hur solen rör sig över fastigheten SKUMMESLÖV 1:88 vid olika klockslag och årstider.

Boendemiljön i Skummeslöv

Människorna i Skummeslöv

Människorna i Skummeslöv

Äldre medelinkomsttagarfamiljer och pensionärspar i villaförorter kring de större städerna

I Skummeslöv bor 53% kvinnor och 47% män. Medelåldern i området är 66 år, vilket är högre än medelåldern i Laholms kommun (51 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är gifta par utan barn, 50-64, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (62%) är högre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är lösa korsord eller sudoku, arbeta i trädgården, krukväxter, skattefrågor, värdepapper och värdepappersaffärer, privatekonomiska frågor, kungligheter, föreningsverksamhet, energisparande och golf.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Utbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 31% som högutbildade. 27% har gymnasieutbildning och 9% har endast grundskoleutbildning. 21% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 47%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 26 755 kr, vilket är 1% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 1 090 339 kronor i lån.

-1%

Här i Laholm betalar man lägre skatt

För de som är folkbokförda på Norra kustvägen 77B gäller skattetabell 32. Det innebär att inkomstskatten här är 1,5 procentenheter lägre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 400 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

20,58% (-1,07)

10,82% (-0,46)

0,242% (0,00)

Summa

31,642% (-1,53)

Här röstar man borgerligt

I valdistriktet röstar man borgerligt. I valet 2014 blev Moderaterna det största partiet med 26,7% av rösterna. Sverigedemokraterna är det parti som sticker ut med 39% fler röster än riksgenomsnittet.

SD+39%

Bostadsmarknaden i området

i området pågår och planeras det för 39 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 1 objekt till salu i Mellbystrand

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns en förskola i närheten

1 295 meter från adressen ligger Förskolan Guldgruvan, Ekonomisk Förening.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca tre minuters gångväg (383 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg (27 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Skummeslöv

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Sammanfattning kväll och natt

Rapporterat onsdagen den 17 februari kl 06:35

God morgon. Dagens presstalesperson är Fredrik Svedemyr. Till kvällen kommer Anna Göransson och Peter Adlersson.

01:12, grov stöld, Varberg Vi får in ett larm om att en gärningsperson tagit sig in i en bostad på en adress i Skällinge och lyst med en ficklampa i ansiktet på en inneboende. Gärningspersonen blev skrämd och sprang iväg. Ett antal patruller åker till platsen och söker i området med bland annat hund. Ingen träff på någon misstänkt. En anmälan om försök till grov stöld genom inbrott är upprättad. 04:02, trafikolycka, Laholm Föraren av en personbil har kört i diket på E6 vid Mellbystrand. Ambulans, räddningstjänst och polis åker till platsen.  Inga personskador. Bilen bärgas och en patrull skriver en anmälan om trafikolycka utan misstanke om brott. 04:45, stöld, Falkenberg Vi får in ett samtal om inbrott på en adress i Fridhemsberg. Det ska ha skett i någon form av lada samt ett garage. Två personer ska enligt initiala uppgifter lämnat platsen. Polis kommer dit, men anträffar inga gärningspersoner. Inget uppges vara stulet. En patrull skriver en anmälan om försök till stöld.  

Trafikolycka

Rapporterat fredagen den 12 februari kl 08:11

Ytterligare en trafikolycka på E6:an i höjd med Mellbystrand.

En personbil samt en lastbil inblandade i olyckan, oklart skadeläge. Räddningstjänst, ambulans samt polis till platsen. E6:an nu helt avstängd i södergående riktning på grund av räddningsarbetet varför andra bilister uppmanas att välja annan väg, oklart hur länge. Trafiken leds nu om på alternativa vägar och det är fortfarande oklart hur länge E6:an kommer att vara avstängd.

Trafikolycka

Rapporterat fredagen den 12 februari kl 08:09

Flera fordon har krockat på E6:an strax norr om Mellbystrand.

Räddningstjänst, ambulans samt polis till platsen som skall vara i södergående riktning, oklart skadeläge.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
6%
SverigeSkummeslöv

Brott jämfört med riket