facebook_pixelGamla Nissastigen 43B Hallands Län, Torup - hitta.se
Hitta.se

Gamla Nissastigen 43B

314 41 Torup, Hylte Hallands Län

Adress i Torup i Torup i Hallands Län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Gamla nissastigen 43B.

Hitta hit

Ett flerfamiljshus byggt 1968

Fastigheten på Gamla Nissastigen 43B är ett flerfamiljshus byggt 1968.

Bolån i Torup - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Torup. Genomsnittlig ränta föregående månad (mar 2021) för ett bolån bundet på 2 år: 1,25%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,26% (mar 2021).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,25% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 313 021 kronor och den första avbetalningen är 2 708 kronor.
Bolån i Torup

Boendemiljön i Torup

Boendemiljön i Torup

I området kring Gamla nissastigen 43 bor många i villor och flerbostadshus som för det mesta är byggda på 1950- och 1960-talet. De flesta flerfamiljshusen är hyresrätter (20%).

Wikipediafoton från närområdet

Prästasjön, Halland
Torup
Torups distrikt
Torups socken

Människorna i Torup

Människorna i Torup

Unga singlar med lägre utbildning och låga inkomster i förortsområden till små- och medelstora städer

I Torup bor 45% kvinnor och 55% män. Medelåldern i området är 38 år, vilket är lägre än medelåldern i Hyltes kommun (50 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 20-34, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (14%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är spela dataspel/tv-spel, bild-/ljudanläggningar, datorer, foto/film, meka med bilar, pyssla, vidareutbildning/gå på kurser, alternativ hälsovård, astrologi och ny teknik i vardagslivet.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Personer med lägre utbildning i privat sektor

Av de som bor i området räknas 20% som högutbildade. 36% har gymnasieutbildning och 26% har endast grundskoleutbildning. 12% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 55%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 15 335 kr, vilket är 43% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 928 973 kronor i lån.

-43%

Skatteläget i Hylte

För de som är folkbokförda på Gamla nissastigen 43B gäller skattetabell 33. Det innebär att inkomstskatten här är i nivå med genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 100 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

21,45% (-0,20)

10,82% (-0,46)

0,242% (0,00)

Summa

32,512% (-0,66)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 30,5% av rösterna. Sverigedemokraterna är det parti som sticker ut med 42% fler röster än riksgenomsnittet.

SD+42%

Bostadsmarknaden i området

Just nu finns 2 objekt till salu i Torup

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns två förskolor i närheten

824 meter från adressen ligger Nissagårdens förskola.

Matbutiker och restauranger

Bara sex minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, Coop Torup på Gamla Nissastigen 28.

Lockas man av restaurangbesök finns Torups Gästgivaregård i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca tre minuters gångväg (331 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger ca en minuts gångväg (139 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Torup

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Övrigt

Rapporterat måndagen den 19 april kl 09:47

Hemsidan uppdateras inte mer idag. Samtal från media besvaras av vakthavande befäl i mån av tid.

Övrigt

Rapporterat söndagen den 18 april kl 03:08

Efter kl 16.00 finns ingen presstalesperson i tjänst.

Efter kl 16.00 finns ingen presstalesperson i tjänst. Medietelefonen kopplas då över till RLC (Regionledningscentralen) som besvarar mediesamtal i mån av tid.

Sammanfattning kväll och natt

Rapporterat söndagen den 11 april kl 07:36

Godmorgon! Dagens presstalseperson är Anna Göransson.

22.48 Olovlig körning, Brännögård, Hylte. Polis skickas efter samtal om en vinglig färd med en personbil, som även pendlar i hastighet. Polis får syn på den i Brännögård, där en stoppas för kontroll vid infarten Hallandsleden. Föraren, en man, visar sig sakna behörighet att köra. Han rapporteras för olovlig körning. 23.19 Narkotikabrott, Vallås. En man kontrolleras av polis på en busshållplats vid Boplatsvägen. Han visar tecken på narkotikapåverkan, och tas med för provtagning misstänkt för narkotikabrott. 23.45 Rattfylleri, Gunnestorp, Varberg. Polis stannar en personbil för kontroll där föraren, en man, visar tecken på narkotikapåverkan. Han medtas för provtagning misstänkt för drograttfylleri. Två passagerare finns även i bilen, och båda rapporteras för narkotikabrott.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Grön pil
39%
SverigeTorup

Brott jämfört med riket