hitta.se Hamntorget 5, Helsingborg - hitta.se
hitta.se Cover

Om hitta.se

Hitta.se är en enkel och snabb tjänst som hjälper dig att hitta företag, privatpersoner och platser över hela Sverige. Här hittar du alla tillgängliga telefonnummer gratis. Hos oss finns även adresser och kartor, satellitbilder, portbilder, vägbeskrivningar och mycket mer. 

Som ett komplement till vår populära karta kan du nu även söka på adresser, gator och områden och läsa beskrivningar av områdets boendemiljö, om invånarna i området, vilka som flyttar in och ut ur området samt bostadsobjekt till salu.

Nu erbjuder hitta.se även tjänsteförmedling genom Proffs.se, där konsumenter kopplas ihop med företag - snabbt, tryggt och gratis.

Du som företagare kan även få hjälp med att få SEO-optimerade landningssidor som använder Hittas styrkor och kombinerar det med Google för att driva fler affärer till våra kunder.

Bästa sättet att komma i kontakt med oss är genom vårt kundforum, ni hittar det här.


Karta och andra adresser

Hamntorget 5, 252 21 Helsingborg

hitta.se har kontor på Hamntorget 5 i Norra Hamnen, HelsingborgPå denna adress finns även 19 andra företag registrerade.

hitta.se har 9 verksamheter i Sverige. Det som ligger närmast Helsingborgskontoret är hitta.se i Halmstad.

Parkeringar nära hitta.se på Hamntorget 5

Det finns 3 parkeringsplatser i närheten av hitta.se. Det närmaste ligger 246 meter bort, Sundstorgsgaraget.

246m

Parkering (EASYPARK)

Sundstorgsgaraget

294m

Parkering

Knutpunkten

381m

Parkering

P-Hus

Parkerkingsplatser presenteras av . Använd appen både för att hitta och hantera din parkering enkelt och smidigt. Ladda ner här

Användarbilder

Ladda upp bilder (valfritt) (Maxstorlek: 5MB)

hitta.se har 3.5 i betyg!

hitta.se har betygsatts av åtta personer varav fem även lämnat en kommentar.

Skriv ett omdöme

3.5 /5

8 betyg. 5 kommentarer

Tjatte Hedlund

för en månad sedan

Fick felmeddelande i samband med sökning dels på ett namn men oxå med ett telefonnummer - dock samma felmeddelande. Där stod att man skulle kontakta Hitta.se ang felet och beskriva hur det uppstått. Se bifogad bild. Efter att ha klickat på länken "kontakta hitta.se" hamnade jag i en moment 22 situation med frågor vem jag är osv. När jag väl hittade ett telefonnummer så är där enbart en telefonsvarare. Om ni menar allvar med uppmaningen "kontakta hitta.se" för att anmäla fel i eran sökmotor så föreslår jag att ni ordan med ett enklare förfarande för att påtala fel i er sökmotor. Mvh Tjatte Hedlund tjattehedlund@yahoo.se

Adam

för 3 månader sedan

Tack för ett grymt bra samarbete! Jag har sedan Februari ökat både min digitala närvaro och försäljning med nästan det dubbla. Jag kommer alltid vända mig till er när jag behöver expandera!

Maria Törnqvist

för 3 månader sedan

Mycket nöjd med resultatet jag fick med hjälp av Hitta.se. När jag startade mitt företag så klev dem in i alldeles rätt tid när kundflödet inte var så bra & gav mig en lösning som gett stora resultat senaste tiden. Kan varmt rekommendera att alla som har företag eller tänker starta upp ett företag tar en titt på vad Hitta.se kan ge för lösning, personalen är alltid väldigt tillmötesgående om det är något som skall ändras på eller behöver fixas till.

Tony

för 3 månader sedan

Jag är supernöljd med hitta.se, vi har fått in fler uppdrag och min kontaktperson kontaktar mig regelundet.

Ano

för 3 månader sedan

I hittas omdömen ges inte företag möjlighet att bemöta kritik eller förklara sig.

hitta.se gick med vinst (2018)

hitta.se gick med vinst, 48 337 tkr. hitta.se ökade sin omsättning med 5.74% senaste räkenskapsåret. Bolaget har 104 anställda, snittlönen har minskat 0.07%.

Verksamhetsbeskrivningen för Hittapunktse AB:

Bolaget skall bedriva informationstjänster avseende åtkomst, tillhandahållande och spridning via internet av kontaktuppgifter rörande företag och privatpersoner och därmed förenlig verksamhet.

Verksamheten ingår i:

Hittapunktse AB

Organisationsnummer:

556663-0348

Bolagsform:

Aktiebolag

Moderbolag:

Wave BidCo AB

VD:

Alexander Hannerland

Bolaget registrerat:

2004-06-10

F-skatt:

Ja

Momsregistrering:

Ja

Svensk Näringsgrensindelning - SNI:

73120 - Mediebyråverksamhet och annonsförsäljning

Branscher

Andra har även sökt på

Andra format av 020-22 11 22