facebook_pixelHundpensionatet Bokbacken - Högabergsvägen 10, Tormestorp | hitta.se
Hitta.se

Torsten Norberg

Om Hundpensionatet Bokbacken

Hundpensionatet Bokbacken är verksam inom Hundpensionat i Tormestorp.

Företag ikon
Ditt företag?Jag vill veta mer

Hamna högt upp i sökresultatet och få fler kundkontakter!


Stoppa bedragaren i tid med UC Håll koll - ID-Skydd företag

Bli direkt meddelad om förändring görs för ditt företag.

Rabattkod: HallKollErbjudande

Skaffa ID skydd företag 3 månader för 1 kr här!
Bild uc

Hundpensionatet Bokbacken har 4.7 i betyg!

Hundpensionatet Bokbacken har betygsatts av 14 personer varav 13 även lämnat en kommentar.
Innehållet i denna sektion är skapat av användare.

Skriv ett omdöme

4.7 /5

14 betyg. 13 kommentarer

Åsa B.

för mer än ett år sedan

När Chilli och Currie skall lämnas är det bara det bästa som gäller. De åker till Bokbacken.😊 Där känner jag mig trygg med att de har det bra. Vet att de kommer ut på sina promenader och att de inte släpps ihop med främmande hundar. Därför rekommendera jag Bokbackens hunddagis😊

Jesper P.

för mer än ett år sedan

Valet att välja hundpensionat var inte svårt med bedömning på Eniro rejtad med mer än 50 femmor med bästa vitsord. Då jag har oregelbundna arbetstider kan jag hämta min dagishund Affe genom dörrkod de tider som passar mig och mina tider vilket är mycket viktigt för mig. Torsten har alltid sett till det bästa för Affe med omsorg och kärlek och det har blivit hans andra där han med glädje varje morgon rusar in. 5/5

Sten H.

för mer än ett år sedan

Vi har haft vår tidigare hund Ella där flera ggr per år i åtta år och hon trivdes verkligen och fick en personlig omvårdnad. Har ALDRIG känt någon lukt där, allt är rent och snyggt. Vi kommer inte att tveka med att lämna vår nya hund Daisy där, när vi kan börja resa igen!!

Marlene R.

för mer än ett år sedan

Min hund Hasse har varit hos Torsten på dagis sedan juni. Han har blivit en helt annan hund under denna tid, innan var han osäker, men Torsten tränar honom fantastiskt och kunde inte vara mer nöjd, och Hasse också som stortrivs där!

Göran P.

för mer än ett år sedan

Vi har i 30 lämnat våra hundar till Torsten. Han tar hand om dom på ett fantastiskt sätt. Han bryr sig verkligen om dom.

Jan G.

för mer än ett år sedan

ett tryggt och bra pensionat har aldrig haft några problem där!

Inger B.

för mer än ett år sedan

Vi har vid ett flertal tillfällen lämnat våra hundar på pensionat Bokbacken och är mycket nöjda med den personliga omvårdnad de får. Hundarna visar tydligt att de trivs. När vi kommer dit springer de glatt in för att hälsa på Torsten. Vi har största förtroende för Bokbacken och kommer att fortsätta lämna där.

Annica B.

för mer än ett år sedan

Mycket bra hundpensionat. Vi har stort förtroende för Torsten och han kunskap. Tvekar inte en sekund med att lämna våra hundar i hans vård.

Bo L.

för mer än ett år sedan

Vi har i sju år haft Dixie hos Torsten som driver Bokbacken vid flera tillfällen per år. Han har blivit mycket väl omhändertagen och trivs bra. Det finns inget att klaga på när det gäller hygien och utrymme, Vi kan verkligen rekommendera Bokbacken hundpensionat

Toppenställe!

för mer än ett år sedan

Vi har anlitat Torsten i över 8 år och är supernöjda. Vi kör upp med bilen från Lund, öppnar luckan och hunden springer glatt in eftersom han älskar att vara hos Torsten. Bara positiva erfarenheter!

Karta och andra adresser

Högabergsvägen 10, 281 46 Tormestorp

Hundpensionatet Bokbacken har verksamhet på Högabergsvägen 10, Tormestorp. 

Användarbilder

Ladda upp bilder (valfritt) (Maxstorlek: 20MB)

Branscher

Olika mobilformat

Mobilformat för 070-657 75 30