facebook_pixelIndustrisanering i Södermanland AB | hitta.se
Hitta.se

Om Industrisanering i Södermanland AB

Vi har arbetat med sanering i över tjugo år och genom att aktivt vidareutveckla våra arbetsmetoder och utrustning kan vi idag erbjuda våra kunder ett brett tjänsteutbud inom vacuum och saneringsteknik.

Vi är legitimerade och godkända av Arbetsmiljöverket och har tillstånd att utföra asbestsaneringar i hela Sverige. All personal har alla certifikat och behörigheter som krävs och vidareutbildas fortlöpande inom sitt arbetsområde. Kontakta oss gärna för mer information.

Industrisanering i Södermanland AB har 5.0 i betyg!

Industrisanering i Södermanland AB har betygsatts av två personer varav två även lämnat en kommentar.
Innehållet i denna sektion är skapat av användare.

Skriv ett omdöme

5.0 /5

2 betyg. 2 kommentarer

Fredrik S.

för mer än 6 månader sedan

Helt enkelt den bästa saneringsföretaget jag har anlitat under min snart 40 åriga byggverksamhet! Dom håller vad dom lovar både i tid och offererat pris! Inga lurendrejeri tendenser som många tyvärr har i denna bransch! Vi fick en offert på 300 lgh och det gick helt enligt plan så vi är mer än nöjda.

Patrik G.

för mer än ett år sedan

En av dom absolut bästa företag jag har anlitat under min snart 30 år inom bygg & anläggning! Trevligt bemötande från att jag ringde till kontoret och beställde torrsugning av fyllnadsmassor i bjälklag till superduktiga & trevliga killar som snabbt och effektivt kom ut och utförde arbetet! Stort tack //Patrik

Industrisanering i Södermanland AB gick med vinst (2020)

Industrisanering i Södermanland AB gick med vinst, 4 208 000 kr. Industrisanering i Södermanland AB minskade sin omsättning med -9,51% senaste räkenskapsåret.

Användarbilder

Ladda upp bilder (valfritt) (Maxstorlek: 20MB)

Verksamhetsbeskrivningen för Industrisanering i Södermanland AB:

Bolaget skall bedriva: - asbestsanering, rivningsarbeten vakumsanering, skadesanering och därmed förenlig verksamhet, - annan närliggande bygg- och saneringsverksamhet och verksamhet som kräver speciella maskiner och utrustningar inom dessa områden och därmed jämförlig verksamhet samt - lösullsisolering och därmed förenlig verksamhet.

Verksamheten ingår i:

Industrisanering i Södermanland AB

Organisationsnummer:

556542-4685

Bolagsform:

Aktiebolag

Moderbolag:

M.Lindgren Holding AB

Bolaget registrerat:

1997-05-28

F-skatt:

Ja

Momsregistrering:

Ja

Svensk Näringsgrensindelning - SNI:

81221 - Rengöring av byggnader

Branscher

Andra har även sökt på

Olika telefonformat

Telefonformat för 08-26 62 44