facebook_pixelInsamlingsstiftelsen Operation Smile - Upplandsgatan 3, Stockholm | hitta.se
Hitta.se

Svarsservice

Om Insamlingsstiftelsen Operation Smile

Operation Smile är en medicinsk hjälporganisation som utför kostnadsfria operationer på barn och vuxna med läpp-, käk- och gomspalt. Våra medicinska volontärer; plastikkirurger, narkosläkare och annan vårdpersonal från över 60 länder, delar med sig av sin tid och sin kunskap genom att erbjuda barn i resurssvaga länder operationer utan kostnad för deras familjer. Tack vare ekonomiska bidrag från våra givare kan vi fortsätta vår verksamhet och hjälpa fler. I dag är vi verksamma i cirka 40 länder. Vår vision är en framtid där alla människor har tillgång till säker kirurgi som förbättrar hälsa och livskvalitet.

Insamlingsstiftelsen Operation Smile har 4.3 i betyg!

Insamlingsstiftelsen Operation Smile har betygsatts av elva personer varav sex även lämnat en kommentar.
Innehållet i denna sektion är skapat av användare.

Skriv ett omdöme

4.3 /5

11 betyg. 6 kommentarer

Mauritzson

för 5 månader sedan

Det är en jätte viktig organisation som hjälper barn med gomspalt med en operation så de kan le, att se dem sedan med ögon som strålar av lycka, det är UNDERBART!

Anders E.

för mer än ett år sedan

En organisation som helt på ideell bas hjälper framförallt barn som föds med gomspalt. Skänk gärna en slant

Berndt H.

för mer än ett år sedan

Det är OK att en insamlingsstiftelse som Operation Smile använder sig av telefon som kontaktväg och spridning av något så viktigt som operation av gomspalt. Jag har själv erfarenheter av att det är inte särskilt många decennier sedan som människor i Sverige inte fick hjälp med defekter runt munnen vilket påverkade både tal och utseende. Något som idag är helt självklart

Eva

för mer än ett år sedan

Det är människor som vill hjälpa barn med gomspalt. Det är ingen telefonförsäljning. Om vi skulle vara generösa med att hjälpa med en slant istället för att döma. Älska din nästa som dig själv.

Per S.

för mer än ett år sedan

Underbar idé. Det fysiska handikappet har också själslig verkan. Exempelvis mobbing. Marknadsföringen och presentationen inför allmänheten helt föredömlig, utan onödig dramatik.

Karl F.

för mer än ett år sedan

Telefonförsäljning, BU !

Karta och andra adresser

Upplandsgatan 3, 111 23 Stockholm

Insamlingsstiftelsen Operation Smile har verksamhet på Upplandsgatan 3, Stockholm. 

Branscher

Olika telefonformat

Telefonformat för 08-515 124 00