facebook_pixelHavrevägen 4 Jämtlands Län, Östersund - hitta.se

Havrevägen 4

831 74 Östersund, Östersund Jämtlands Län

Adress i Brunflo i Östersund i Jämtlands Län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Havrevägen 4.

Hitta hit

Ett flerfamiljshus byggt 1991

Fastigheten på Havrevägen 4 är ett flerfamiljshus byggt 1991.

Bolån i Östersund - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Östersund. Genomsnittlig ränta föregående månad (okt 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,32%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,33% (okt 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,32% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 330 550 kronor och den första avbetalningen är 2 767 kronor.
Bolån i Östersund

Tomten är ca 48713 kvadratmeter

Tomten, ARDENNERN 2, är större än andra tomter i området.

Se karta med tomtgränser och hur solen rör sig över fastigheten ARDENNERN 2 vid olika klockslag och årstider.

Boendemiljön i Brunflo

Människorna i Brunflo

Människorna i Brunflo

Unga till medelålders barnfamiljer med låga inkomster i hyresrätter i förort utanför de större städerna

I Brunflo bor 56% kvinnor och 44% män. Medelåldern i området är 50 år, vilket är högre än medelåldern i Östersunds kommun (48 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 65+, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (25%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är hårvård, astrologi, krukväxter, lösa korsord eller sudoku, skönhetsvård, besöka sportevenemang, modenyheter, sjukdomar och sjukvård, alternativ hälsovård och antikviteter.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Utbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 25% som högutbildade. 45% har gymnasieutbildning och 9% har endast grundskoleutbildning. 19% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 61%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 19 200 kr, vilket är 29% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 793 247 kronor i lån.

-29%

Skatteläget i Östersund

För de som är folkbokförda på Havrevägen 4 gäller skattetabell 33. Det innebär att inkomstskatten här är i nivå med genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 100 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

22,02% (0,37)

11,20% (-0,08)

0,242% (0,00)

Summa

33,462% (0,29)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 33,9% av rösterna. Feministiskt initiativ är det parti som sticker ut med 30% fler röster än riksgenomsnittet.

FI+30%

Bilägande

Man kör gärna Toyota och Audi i området.

Toyota
Audi

Bostadsmarknaden i Brunflo

Just nu finns 9 objekt till salu i Ope

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns en förskola och en grundskola i närheten

1 322 meter från adressen ligger Föräldrakooperativet Trädet.

Närmaste grundskola är Ängsmogården (169 meter), som är en kommunal skola med ca 153 elever i årskurserna 1-5. Här har 97% av lärarna lärarexamen och det går 16 elever per lärare.

Matbutiker och restauranger

Närmsta livsmedelsbutik är Coop Torvalla på Barkvägen 2.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca 13 minuters gångväg (1397 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg (45 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Brunflo

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Sammanfattning natt

Rapporterat söndagen den 29 november kl 07:36

Ett urval av nattens polisverksamhet.

Det har varit en natt med normal arbetsbelastning. En person har omhändertagits för fylleri. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke. Här följer ett urval av nattens händelser: 22:45 Rattfylleri, Östersund Polis stoppar och kontrollerar en personbil i Odenslund. Misstanke uppstår om att föraren, en kvinna i 35-årsåldern, är påverkad av alkohol. Hon tas med för provtagning och misstänks därefter för grovt rattfylleri. Körkortet omhändertas och anmälan upprättas. 22:46 Trafikbrott, Östersund En ordningsbot (böter) utfärdas till en personbilsförare i Östersund med anledning av att bilen som körs är avställd och har körförbud. 23:17 Trafikbrott, Östersund En ordningsbot utfärdas på Chaufförvägen till en personbilsförare med anledning av otillåten fordonstrafik.  23:19 Trafikbrott, Östersund En ordningsbot utfärdas till en a-traktorförare med anledning av att vederbörande kört i fel färdriktning i en cirkulationsplats i Odenskogs industriområde. Då föraren är minderårig kontaktas vårdnadshavare. 23:28 Trafikbrott, Härjedalen Polis stoppar och kontrollerar en personbil i Sveg. Föraren, som är minderårig, misstänks för olovlig körning. Vårdnadshavare kontaktas, förhör hålls, fordonet tas i beslag och anmälan upprättas. Två viltolyckor har anmälts till polisen under natten och morgonen. Det finns inga uppgifter om personskador.

Sammanfattning natt

Rapporterat torsdagen den 26 november kl 07:48

Jämtland, ett urval av nattens polisverksamhet

Kl 00:00-07:00, det har varit en natt med få ärenden. Polisen har kontrollerat ett antal personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke. En viltolycka har anmälts under morgonen (Optand, Östersund). Inga personskador har rapporterats.

Trafikolycka

Rapporterat tisdagen den 24 november kl 04:51

Torvalla by, olycka med tre fordon inblandade

Alla inblandade personer är ute ur fordonen. Enligt uppgift ska ingen vara skadad.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
282%
SverigeBrunflo

Brott jämfört med riket