facebook_pixelVallmogången 11 Jämtlands län, Östersund - hitta.se
Hitta.se

Vallmogången 11

831 61 Östersund, Östersund Jämtlands län

Adress i Odensala i Östersund i Jämtlands län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Vallmogången 11.

Hitta hit

Ett kedjehus byggt 1969

På adressen finns ett kedjehus byggt 1969. Huset är 142 kvadratmeter (ej inräknat biytor såsom garage, källarutrymmen etc.), vilket är större än de flesta av grannhusen i Odensala.

Värderingen är 22 887 kr/m²

Kedjehuset på Vallmogången 11 värderas till ca 3 250 000 kr (22 887 kr/m²).

Förbättra värderingen

Evaluation

Värdeindikation

3 250 000 kr

Bolån i Östersund - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Östersund. Genomsnittlig ränta föregående månad (dec 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,28%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,29% (dec 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,28% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 320 533 kronor och den första avbetalningen är 2 733 kronor.
Bolån i Östersund

Tomten är ca 830 kvadratmeter

Tomten, KANTARELLEN 9, är större än andra tomter i området.

Se karta med tomtgränser och hur solen rör sig över fastigheten KANTARELLEN 9 vid olika klockslag och årstider.

Boendemiljön i Odensala

Människorna i Odensala

Människorna i Odensala

Medelålders flerbarnsfamiljer med goda inkomster i villaförorter

I Odensala bor 54% kvinnor och 46% män. Medelåldern i området är 44 år, vilket är lägre än medelåldern i Östersunds kommun (48 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är gifta par utan barn, 50-64, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (25%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är ishockey, hårvård, heminredning, modenyheter, skönhetsvård, fotboll, energisparande, styrketräning, besöka sportevenemang och kändisar.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Högutbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 39% som högutbildade. 26% har gymnasieutbildning och 4% har endast grundskoleutbildning. 22% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 62%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 25 133 kr, vilket är 7% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 1 797 405 kronor i lån.

-7%

Skatteläget i Östersund

För de som är folkbokförda på Vallmogången 11 gäller skattetabell 33. Det innebär att inkomstskatten här är i nivå med genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 100 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

22,02% (0,37)

11,20% (-0,08)

0,242% (0,00)

Summa

33,462% (0,29)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 36,9% av rösterna. Socialdemokraterna är det parti som sticker ut med 31% fler röster än riksgenomsnittet.

S+31%

Bostadsmarknaden i Odensala

i Odensala pågår och planeras det för 80 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 81 objekt till salu i Odensala

Just nu finns det 5 hyreslägenheter att byta till i närheten av Vallmogången. Snitthyran är 5 220 kr/mån.

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns en förskola i närheten

1 547 meter från adressen ligger Föräldrakooperativet Tummelisa.

Matbutiker och restauranger

Bara nio minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, LiDL på Rådhusgatan 118.

Lockas man av restaurangbesök finns Pizzeria Oden och Pizzeria Oden i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca tre minuters gångväg (301 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg (17 meter) från adressen.

För den träningsintresserade ligger närmsta träningsanläggning, Metropolen, 14 minuters promenad från adressen.

Händelser och brott i närheten av Odensala

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Sammanfattning natt

Rapporterat måndagen den 1 mars kl 06:54

Ett urval av nattens polisverksamhet 00:00–07:00.

Det har varit en natt med låg arbetsbelastning.  01:01 Drograttfylleri, Östersund: Polispatrull stoppar och kontrollerar en personbil i Odenslund. Föraren och en passagerare misstänks vara påverkade av narkotika och får följa med för provtagning. Förhör hålls. Föraren, en man i 25-årsåldern, misstänks för drograttfylleri och grov olovlig körning då han saknar behörighet att köra bil. Passageraren misstänks för ringa narkotikabrott och brott mot knivlagen. Polisen har även utfört kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Sammanfattning natt

Rapporterat onsdagen den 24 februari kl 07:53

Ett urval av nattens polisverksamhet.

Det har varit en natt med få ärenden. Polisen har utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke. Här följer ett urval av nattens händelser: 23:44 Rån, Östersund Samtal inkom från en man i Odenslund, Östersund, som uppger att han blivit knuffad och bestulen på ägodelar av några personer. Polis beordras ut och talar med mannen som ringt in. Inga misstänkta personer anträffas. En anmälan gällande rån ska upprättas. Två viltolyckor har anmälts till polisen under natten och morgonen. Inga personskador har rapporterats i samband med olyckorna.

Sammanfattning natt

Rapporterat lördagen den 20 februari kl 07:27

Ett urval av nattens polisverksamhet.

Det har varit en natt med normal arbetsbelastning. Polisen har utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke. Här följer ett urval av nattens händelser: 00:29 Trafikbrott, Östersund Polis stoppar och kontrollerar en a-traktor i Odenskogs industriområde i Östersund. Föraren, som är en tonåring, använder handhållen mobiltelefon under färd. Vårdnadshavare kontaktas och en anmälan upprättas gällande användande av mobiltelefon under färd. 00:01 Trafikolycka, Åre Polis kallas till Järpen med anledning av att två a-traktorer är inblandade i en olycka. Ambulanspersonal utför kontroll på plats. Enligt uppgift fördes ingen till sjukvård. Polis utfärdar en ordningsbot (böter) till ena föraren som inte anpassat avstånd till framförvarande fordon. 03:27 Rattfylleri, Östersund Polis stoppar och kontrollerar en personbil i Odenslund, Östersund. Misstanke uppstår om att föraren, en man i 30-årsåldern, är påverkad av narkotika. Provtagning utförs och anmälan upprättas gällande misstänkt rattfylleri, ringa narkotikabrott eget bruk samt brott mot knivlagen. De två passagerarna, som är en man och en kvinna i 30-årsåldern, misstänks för ringa narkotikabrott innehav.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
282%
SverigeOdensala

Brott jämfört med riket