facebook_pixelRagunda 159 Jämtlands län, Hammarstrand - hitta.se
Hitta.se

Ragunda 159

844 92 Hammarstrand, Ragunda Jämtlands län

En villa

På adressen finns en villa. Huset är 130 kvadratmeter (ej inräknat biytor såsom garage, källarutrymmen etc.), vilket är större än de flesta av grannhusen i Hammarstrand.

Bolån i Hammarstrand - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Hammarstrand. Genomsnittlig ränta föregående månad (mar 2021) för ett bolån bundet på 2 år: 1,25%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,26% (mar 2021).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,25% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 313 021 kronor och den första avbetalningen är 2 708 kronor.
Bolån i Hammarstrand

Tomten är ca 2615 kvadratmeter

Tomten, NÄSET 2:16, är större än andra tomter i området.

Se karta med tomtgränser och hur solen rör sig över fastigheten NÄSET 2:16 vid olika klockslag och årstider.

Boendemiljön i Ragunda

Människorna i Ragunda

Människorna i Ragunda

Äldre låg- och medelinkomsttagarfamiljer i villa i glesbygd

I Ragunda bor 47% kvinnor och 53% män. Medelåldern i området är 49 år, vilket är lägre än medelåldern i Ragundas kommun (53år) men högre än Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 50-64, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (29%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är jakt, meka med bilar, motorcyklar, motorsport, sportfiska, snickra/måla och bygga, rida, arbeta i trädgården, trav och galopp och antikviteter.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Personer med lägre utbildning i privat sektor

Av de som bor i området räknas 12% som högutbildade. 56% har gymnasieutbildning och 12% har endast grundskoleutbildning. 30% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 64%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 20 903 kr, vilket är 23% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 858 762 kronor i lån.

-23%

Här i Ragunda betalar man högre skatt

För de som är folkbokförda på Ragunda 159 gäller skattetabell 35. Det innebär att inkomstskatten här är 1,5 procentenheter högre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 19 500 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

23,22% (1,57)

11,20% (-0,08)

0,242% (0,00)

Summa

34,662% (1,49)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 40,3% av rösterna. Centerpartiet är det parti som sticker ut med 88% fler röster än riksgenomsnittet.

C+88%

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns en förskola i närheten

5 979 meter från adressen ligger Klövern Fritidshem.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca sex minuters gångväg (639 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger ca sex minuters gångväg (654 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Ragunda

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Sammanfattning natt

Rapporterat fredagen den 9 april kl 07:55

Ett urval av nattens polisverksamhet.

Det har varit en natt med låg arbetsbelastning. Polisen har utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke. 22:55 Rattfylleri, Östersund En patrull stoppar och kontrollerar en bilist på riksväg 87 mellan Östersund och Stugun. Föraren, en man i 20-årsåldern, visar tecken på att vara påverkad av narkotika och medtas för provtagning. Han misstänks för drograttfylleri, grov olovlig körning, samt ringa narkotikabrott. Bilen togs i beslag för att förebygga framtida trafikbrott. Tre viltolyckor har anmälts till polisen under morgonen. Ingen person skadades i samband med olyckorna.

Misshandel

Rapporterat fredagen den 2 april kl 08:14

Långsele, polis kontaktas gällande misshandel på en adress

Polis åker till platsen, där flera personer befinner sig. En misstänkt gärningsman grips och förs till polisstationen. Mannen ska höras efter tillnyktring. Därefter ska åklagare fatta beslut om mannen ska anhållas eller inte.

Stöld/inbrott

Rapporterat torsdagen den 1 april kl 09:44

Inbrott i bostad väster om Stugun.

Det har skett under dagen. Polis utför en brottsplatsundersökning och upprättar en anmälan gällande grov stöld genom inbrott.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Grön pil
72%
SverigeRagunda

Brott jämfört med riket